Förlåt att jag inte har bloggat på länge men jag har blivit sjuk så jag har inte tänkt på det. Men jag har varit hemma hela veckan för jag har feber och jättemycket hosta. Det är sjukt jobbigt. Jag var ute på en promenad förut för jag har inte lämnat huset på flera dagar så det var jätteskönt, och så spelade jag monopol med sharon och såklart ville hon inte spela klart för jag höll på att vinna, så går det. Just nu ligger jag och vilar i soffan för jag är jättetrött. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det känns som det är Fredag idag men så är det bara Onsdag 😩 Iaf är det lov snart vilket jag längtar till och dessutom min födelsedag!! Jag fyller år den 23:e Februari så det är ganska snart. Har faktiskt gjort en önskelista, den innehåller bl.a att fixa naglarna, the fault in our stars planch och skal, Demi planch, en pälsväst och lite mer :))

När jag kommer hem idag ska jag duscha och faktiskt sätta mig och rita ett tag för det har jag inte gjort på länge och jag saknar det tbh.


Likes

Comments

Godmorgon! Jag orkar inte med Måndagar. Jag fattar inte hur lärarna tänkte när de la schemat. Att sluta halv fyra på Måndagar borde vara olagligt. Iaf, är sjukt trött och jag tror jag kommer dö snart. Jag blir så jävla arg/ledsen när jag kollar ut och ser snö. Jag saknar sommaren så jävla mycket. Tänk att kunna ha på sig shorts och linne. Och att kunna gå barfota ute. Man kan ha på sig så mycket snyggare kläder när det är varmt. Jag ska sluta klaga och återgå till lektionen. Puss

Likes

Comments

Idag har jag varit i stan hela dagen med Sharon och Sarah. Först åkte vi till Allum men så kom vi på att vi ville åka till nordstan, så vi åkte dit ist. Jag köpte en victoria secret bara. Just nu ligger jag i sängen bara för jag är så trött. Jag kanske kollar på en film lite senare ja venne.Likes

Comments

Jag kom hem för en stund sen från frisören. Jag blev sjuuukt nöjd!! Det blev väldigt kort och tunnt men skitsnyggt! Just nu sitter jag här med Sarah och vi ska äta nu typ. Hörs sen!Likes

Comments

Idag är jag glad för det är Fredag och jag ska klippa mig!! Jag har redan sag det men jag längtar så mycket! Just nu har jag gympa men jag pallar inte dansa så jag sitter och hoppas att läraren inte ska se mig. Så jag passade på att blogga. Jag ska iaf åka på lunchrasten, typ kvart i tolv. Jag lägger ut en bild sen! Puss


Likes

Comments

Fick en fråga förut om jag använder något mer smink än mascara och eyeliner. Ja bara ögonbrynspenna. Medans jag ändå håller på att snacka om smink kan jag passa på att skriva av mig en sak om smink som jag har velat få ut hur länge som helst.

Jag stör mig sjukt mycket på när folk klagar på folk med "för mycket" eller inget smink. För det första finns det inget "för mycket", om någon vill gå med 242157 lager smink så låt dem. Du vet inte hur hon känner, hon kanske känner sig jätteful och obekväm utan smink så låt henne ha det. En till sak, man är inte en bitch bara för man har massor av smink. Bara för man har det behöver man inte vara någon som festar och blir full varje vecka (som många tror vad jag har hört) Det kan bara vara så enkelt att man känner sig fin och bekväm i det. Och om någon inte vill ha smink så låt dem. De kanske tycker det är snyggt och bekvämt och det gör ingen till en "tönt". Jag säger inte att detta är alla för det är det verkligen inte) Så det var det jag ville säga. Tack och hejdå.

Likes

Comments

Orkar inte att det är måndag. Men det är nice för det är bara 3 veckor kvar till sportlovet!! Tror fakriskt att det kommer gå fort :)

Jag venne vad jag ska gö efter skolan idag, jag har inget wifi hemma just nu så jag har väldigt tråkigt. Hoppas det kommer tillbaka snart annars kommer jag dö. Nu ska jag snart gå bort till idrotten så hejdå!


Likes

Comments

Kan väl börja med att säga förlåt att jag inte har bloggat på 1464137 år. Jag har inte haft lust eller inspiration.

Idag har jag varit hos Sarah hela dagen. Gjorde inte så mycket, dampade bara lite. Denna veckan har gått väldigt fort ändå, vilket är skönt för då är det en mindre vecka kvar till sportlovet.

Jag har också beställt tid hos frisören. Så dit åker jag på Fredag nästa vecka!! Längtar såå mycket! Vet precis hur jag vill ha, lite som Kylie Jenner har just nu, gå in på hennes instagram (@Kyliejenner) för att se. Kommer lägga ut en bild iaf.

Just nu är jag sjukt trött men kände att jag var tvungen att göra ett inlägg. Godnatt!

Likes

Comments