Header

Godmorgon hörrni!
Jag känner mig sådär lagom stressad idag, hann inte göra klart 1 av 3 uppgifter jag behövde ha klar igår så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu faktiskt. Jag kommer väl antagligen få skynda mig att fixa mig nu på morgonen och sedan göra klart den asap innan jag åker till skolan.

Planerna idag är kortfattat:
1. Skola
2. Träffa Sam
3. Plugga
4. Sova

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och pluggar, slutade 16:00 så har bara varit här lite över en halvtimme, ligger ganska bra till schemamässigt.

Jag öppnade min mejl för ett litet tag sedan och såg att min kallelse till Högskoleprovet har kommit så jag har nu fått reda på exakt tid, lokal, vad som är tillåtet och inte, hur det kommer gå till och schemat för dagen. Det kommer hålla på mellan 8:20 och 16:20 tror jag att det stod så det är en hel skoldag fast på en lördag + med bara massa olika prov, wish me luck.


Likes

Comments

Godmorgon på er.

Ännu en ny vecka och jag är nu tillbaka från Spanien där jag tillbringade förra veckan. Gårdagen spenderades med Sam, vi kollade på "Hitta Doris" som vi velat se hur länge som helst men tiden har bara inte funnits till.

Idag så börjar jag 9:30 och vi har "Tema-vecka" vilket betyder att vi bara har estetiska lektioner hela veckan. Efter skolan så ska jag nog plugga, det är typ såhär mina dagar sett ut senaste 2 månaderna, hahaha. Jag går i skolan, åker hem och pluggar (alternativt stannar kvar i skolan och pluggar), går och lägger mig, går upp igen och repeat. Låter kanske otroligt tråkigt men jag gillar att se att mitt jobb "pays off" på betyg och omdömen, är lite av en perfektionist när det kommer till mina egna grejer och arbeten.

Likes

Comments

Hej på er!
Min helg har bestått av pluggande endast. Tyck inte synd om mig dock, har inte så stora problem med det, älskar att lära mig nytt! Dock så ska jag precis ge mig på matten nu och känner mig inte jättesäker i det så vi får hoppas på det bästa.

Annars så har jag letat fram lite bikinis, baddräkter och andra sommargrejer som ska med till Spanien på Tisdag. Känner mig lite smått stressad faktiskt att jag ska åka iväg såhär innan höstlovet men jag ligger bra i fas med allt i skolan nu och behöver verkligen en paus, haha!

Likes

Comments

Ja så nu var det dags med ännu en onsdag. Onsdagar har blivit lite en av mina "hatdagar" eftersom att det är den längsta dagen i skolan. Från kl 08:30 till 16:30, det kanske inte är jättefarligt egentligen men vi har en oskön kombination av ämnen.
När jag har slutat idag så ska jag åka hem för att snabbt byta om och gå på en invigning av en affär tror jag det var, har inte sån bra koll men jag uppdaterar er senare ang. det! Känner mig faktiskt lite småstressad eftersom att jag helt hade glömt bort det och jag trodde jag skulle hinna plugga när jag kom hem, men jag får lösa det på något sätt!

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade vid 06:30 idag även fast jag börjar 12:10, haha! Har spenderat min morgon med att kolla på debatten mellan Donald Trump och Hillary från igår, druckit kaffe och fått till ögonbrynen riktigt bra idag. Jag har en arbetsintervju som jag ska gå på när jag har slutat skolan idag, är ganska nervös faktiskt men det kommer nog gå bra.

Hoppas ni får en bra måndag hörrni!

  • Vardag
  • 113 readers

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Jag vaknade runt 8-tiden idag, så det blev en liten sovmorgon kan man säga, haha! Det är ju faktiskt helg ändå. Drog mig i typ 10 minuter innan jag gick upp och ner i köket för att fixa frukosten för att sedan gå ut och fota den lite snabbt med mobilen.

Jag funderar på att kanske filma en "What I eat in a day" video idag? Jag har ju redan ätit frukosten men jag kan börja nu, haha! Känner mig på filmhumör idag. Jag gjorde en "Vegan Lunch" video en gång som blev ganska uppskattad så tror det skulle bli ganska bra faktiskt! Har ändå inte så mycket att göra idag tror jag.

Likes

Comments

Hej hörrni!
jag är ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår, är hemma sjuk. Känner mig bättre än igår i alla fall tror jag vilket är skönt. Igår gjorde jag inte så mycket faktiskt, jag var bara hemma och gick igenom lite grejer i mitt rum och så, gick ut på en promenad med min hund mot eftermiddagen. Jag kommer inte åka till skolan idag heller (även om jag vill eftersom att jag hatar att missa saker) men sent i eftermiddag så ska jag plugga inför högskoleprovet som är snart!

Nu på morgonen har jag precis druckit min obligatoriska kopp kaffe och ätit frukost, jag ska nog gå och lägga mig en timme eller något igen, om inte ens kaffe kan lyfta min energi så behöver jag sova mer, haha!
Jag hoppas att ni alla får en jättemysig tisdag, det ser ut att bli fint väder i alla fall!

  • Vardag
  • 146 readers

Likes

Comments

En väldigt cheesy rubrik kanske men jag hittade inget annat ord som jag tyckte passade bilderna. Min mamma och pappa åkte till Sarek för att vande och mamma tog lite foton som hon skickade till mig som jag har suttit med lite idag, så himla fina. Jag skulle själv jättegärna vilja åka dit någon gång nu efter jag har sett alla bilder! Kanske med dem eller med någon kompis någon gång, någon frivillig? Haha!


Likes

Comments

​Jag älskar att strukturera mina dagar. Jag låter som den "tråkigaste" människan kanske här på min blogg men jaja, sån här är jag. Tänkte i alla fall dela med mig av min planering för den här lördagen!

​1. Dricka kaffe

2. Plugga matte

3. Skriva några automatiskt uppladdade inlägg

4. Göra en spellista inför hösten

5. Bli klar med en uppgift i media

6. Planera inför nästa vecka

7. Läsa

Vi får se om något speciellt dyker upp under dagen som gör att jag får flytta på någonting, det som jag prioriterar mest är nog matten och uppgiften i media, vill bara få det klart nu. Vi hörs senare!

Likes

Comments