Header

Sitter ännu en gång i skolan när jag skriver detta inlägg, uttjatat. Jag har bara två lektioner idag vilket är Samhälle och Matte, vi har ganska snart prov i sam, jag har matteprov på måndagmorgon och på toppen v det så har vi även snart ett prov samt en inlämningsuppgift i natur. Det här kanske inte låter så mycket men vi har även mediauppgifter och jag är en sån som pluggar (eller har väl blivit en sn på senaste) inför prov en del eftersom att jag vill prestera så bra som möjligt. Kommer antagligen sitta och plugga en del i helgen + behöva lägga mindre tid på Netflix.

När jag har slutat idag så kommer jag behöva åka och handla en julklapp till vår minijul som vi ska fira på Lördag och sedan så ska jag åka in till stan och hämta ut mina och Sagas biobiljetter till "Fantasic Beast and where to find them" som vi ska se ikväll!!!(så glad)

Nä, nu ska jag nergå till mitt studerande, kram på er.

Kolla vilken grymt snygg målning på mig till höger? Helt imponerad!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er. Sitter nuvarande i skolan och försöker få lite arbete klart i naturkunskap, försökte i desperation dricka en kaffe för att få upp energin men nu sitter jag här trött med hjärtklappning istället, najs.

Igår gick vi från kl 12:05-13:35 eftersom att engelskan blev inställd och idag blev naturen inställd så har gått från 09:30-12:35 idag. Planerna efter jag känner mig klar med pluggandet är nog att möta upp mamma för att handla julpynt inför helgen då vi ska fira lilljulafton och sedan lite julklappar eventuellt!

Har även beställd hem lite grejer till Kambodja från ASOS tidigare idag eftersom att jag vill att det ska hinna komma innan jag åker vilket är den 14onde December, visar i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Godmorgon hörrni!
Jag känner mig sådär lagom stressad idag, hann inte göra klart 1 av 3 uppgifter jag behövde ha klar igår så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu faktiskt. Jag kommer väl antagligen få skynda mig att fixa mig nu på morgonen och sedan göra klart den asap innan jag åker till skolan.

Planerna idag är kortfattat:
1. Skola
2. Träffa Sam
3. Plugga
4. Sova

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och pluggar, slutade 16:00 så har bara varit här lite över en halvtimme, ligger ganska bra till schemamässigt.

Jag öppnade min mejl för ett litet tag sedan och såg att min kallelse till Högskoleprovet har kommit så jag har nu fått reda på exakt tid, lokal, vad som är tillåtet och inte, hur det kommer gå till och schemat för dagen. Det kommer hålla på mellan 8:20 och 16:20 tror jag att det stod så det är en hel skoldag fast på en lördag + med bara massa olika prov, wish me luck.


Likes

Comments

Godmorgon på er.

Ännu en ny vecka och jag är nu tillbaka från Spanien där jag tillbringade förra veckan. Gårdagen spenderades med Sam, vi kollade på "Hitta Doris" som vi velat se hur länge som helst men tiden har bara inte funnits till.

Idag så börjar jag 9:30 och vi har "Tema-vecka" vilket betyder att vi bara har estetiska lektioner hela veckan. Efter skolan så ska jag nog plugga, det är typ såhär mina dagar sett ut senaste 2 månaderna, hahaha. Jag går i skolan, åker hem och pluggar (alternativt stannar kvar i skolan och pluggar), går och lägger mig, går upp igen och repeat. Låter kanske otroligt tråkigt men jag gillar att se att mitt jobb "pays off" på betyg och omdömen, är lite av en perfektionist när det kommer till mina egna grejer och arbeten.

Likes

Comments

Hej på er!
Min helg har bestått av pluggande endast. Tyck inte synd om mig dock, har inte så stora problem med det, älskar att lära mig nytt! Dock så ska jag precis ge mig på matten nu och känner mig inte jättesäker i det så vi får hoppas på det bästa.

Annars så har jag letat fram lite bikinis, baddräkter och andra sommargrejer som ska med till Spanien på Tisdag. Känner mig lite smått stressad faktiskt att jag ska åka iväg såhär innan höstlovet men jag ligger bra i fas med allt i skolan nu och behöver verkligen en paus, haha!

Likes

Comments

Ja så nu var det dags med ännu en onsdag. Onsdagar har blivit lite en av mina "hatdagar" eftersom att det är den längsta dagen i skolan. Från kl 08:30 till 16:30, det kanske inte är jättefarligt egentligen men vi har en oskön kombination av ämnen.
När jag har slutat idag så ska jag åka hem för att snabbt byta om och gå på en invigning av en affär tror jag det var, har inte sån bra koll men jag uppdaterar er senare ang. det! Känner mig faktiskt lite småstressad eftersom att jag helt hade glömt bort det och jag trodde jag skulle hinna plugga när jag kom hem, men jag får lösa det på något sätt!

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade vid 06:30 idag även fast jag börjar 12:10, haha! Har spenderat min morgon med att kolla på debatten mellan Donald Trump och Hillary från igår, druckit kaffe och fått till ögonbrynen riktigt bra idag. Jag har en arbetsintervju som jag ska gå på när jag har slutat skolan idag, är ganska nervös faktiskt men det kommer nog gå bra.

Hoppas ni får en bra måndag hörrni!

  • Vardag
  • 303 readers

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Jag vaknade runt 8-tiden idag, så det blev en liten sovmorgon kan man säga, haha! Det är ju faktiskt helg ändå. Drog mig i typ 10 minuter innan jag gick upp och ner i köket för att fixa frukosten för att sedan gå ut och fota den lite snabbt med mobilen.

Jag funderar på att kanske filma en "What I eat in a day" video idag? Jag har ju redan ätit frukosten men jag kan börja nu, haha! Känner mig på filmhumör idag. Jag gjorde en "Vegan Lunch" video en gång som blev ganska uppskattad så tror det skulle bli ganska bra faktiskt! Har ändå inte så mycket att göra idag tror jag.

Likes

Comments

Hej hörrni!
jag är ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår, är hemma sjuk. Känner mig bättre än igår i alla fall tror jag vilket är skönt. Igår gjorde jag inte så mycket faktiskt, jag var bara hemma och gick igenom lite grejer i mitt rum och så, gick ut på en promenad med min hund mot eftermiddagen. Jag kommer inte åka till skolan idag heller (även om jag vill eftersom att jag hatar att missa saker) men sent i eftermiddag så ska jag plugga inför högskoleprovet som är snart!

Nu på morgonen har jag precis druckit min obligatoriska kopp kaffe och ätit frukost, jag ska nog gå och lägga mig en timme eller något igen, om inte ens kaffe kan lyfta min energi så behöver jag sova mer, haha!
Jag hoppas att ni alla får en jättemysig tisdag, det ser ut att bli fint väder i alla fall!

  • Vardag
  • 336 readers

Likes

Comments