Header

Länge sen sist.. Har hänt en hel drös under dessa månader. Allt har varit riktigt bra.

För första gången på länge känns det som att jag äntligen kan vara mig själv. Mått så jävla bra senaste månaden att det finns inte. Har festat en del men vågar påstå att jag har förtjänat det, haft så kul med Gabbe och syrran. Utan dom två skulle jag inte orka. Dom orkar med mig, trots att jag är som jag är. Förstår mig oavsett vad.

Nåja, allt har varit nice fram tills några dagar sen. Ångesten föll över mig igen och orkar ingenting. Har så jävla svårt att vara ensam och fäster mig för snabbt för folk som inte ens bryr sig om mig. Orkar inte med allt skitsnack. Vill bara åka hem till pappa och slappna av igen, men han är i sverige just nu.. Får se..

Vet inte ens varför jag uppdaterar.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nytt år, asnice. Hade tänkt göra årsresume som jag brukar, men finns inte direkt något jag vill minnas från 2016. Förutom sommaren, den var grym. Nyårsfirandet var väll lite sisådär för min del, hade trevligt men mådde verkligen inte bra.

Börjar veckan med jobb, ta lite lugnt och så. Måste börja kolla lite med skolan också, inte riktigt bestämt vilken jag ska söka till.. Ska åka till pappa denna månaden igen om jobbet tillåter vill säga, men vi har bestämt att ska försöka åka dit en gång i månaden iaf för nån dag ens. Sen måste försöka dra mig till åbo också i framtiden för morfar flyttar dit. Kommer bli ruinerad på bensinpengar 😂. Nåja, en massa planer för de kommande månaderna..


Likes

Comments

Nu senaste tiden har jag börjat fundera varför jag ens skriver här mer, när jag inte använder mig utav reklamtjänster osv. Men kanske meste för mig själv, ibland helt skönt att läsa tillbaka. Oftast skriver här när allt går riktigt bra eller riktigt jävla dåligt.

Har skrivit sen senaste gången jag var hos pappa, vilket verkar ha varit temat senaste tiden, haha. Men ja, försöker hålla huvet högt men inte så jävla lätt alltid. Lyssnat på massa svensk musik senaste tiden som har väckt en hel massa minnen också. Finns några personer som jag saknar så otroligt jävla mycket från Sverige men kan inte göra så mycket åt saken.

Det är lugnt. Nästa helg blir det fest hos en av mina bästa vänner så livet går vidare vågar jag påstå.


Likes

Comments

Mått riktigt jävla piss senaste tiden, men har kommit i underfund med varför så försöker mitt bästa på att få mig själv må bättre. Men inte det lättaste alltid men fokuserar på framtiden som fan nu, skola och grejjer, vet inte vadfan som händer med mig, haha men bara positivt så.. Denna låten får en iaf på bra humör 👌

Har haft sjukt mycket ledigt faktiskt. Något speciellt har jag väll inte gjort direkt men. Haft härligt kaos kvällar med Kala och Gabbe. Så skönt att komma hemifrån och bara fucka ur, må bra liksom.

Förra veckan var jag hos pappa, riktigt bra vecka. Han köpte en kalender för 2017 åt mig, POKEMON, fuck yes. Vi var och supa också, helt kaos. Vi har så jävla bra kontakt nuförtiden, så nice att kunna prata med honom om verkligen allt. Vi pratar nästan varje dag. Med tanke på att förr sågs vi typ 1 gång i året så det att vi setts 4 gånger detta året är nästan sjukt. 😂

Likes

Comments

Mår inte så bra igen, eller ja, senaste tiden har det varit bättre. Men vissa dagar bryter man ihop. Värsta när man inte har någon att prata med, vill inte ringa pappa varje dag direkt, eller något som får en att tänka på annat. Borde väll bara jobba varje dag.. Finns ingen jävla logik i annat.

Fick söndagsturen ledig, så tänkte göra något kul idag. Men ja, småsvårt när man inte har kompisar eller pengar, haha. Var hos syrran en sväng, drack en öl och snackade. Nu hemma och dricka lite mer öl, ensam. Jävligt nice.


Likes

Comments

Börjar bli småtrött på allt igen. Blir arbetslös i mars/april, så funderar lite på vad fan jag ska göra efter det. Studera är inte riktigt min grej, trots jag skulle hitta nån kul linje så skulle det ändå skita sig. Finns en kurs jag vill gå, men har inte råd till det, såklart. Försöka så gott det går att spara pengar till det.

Men sen funderar jag. Finns inget som håller mig kvar i Kyrkslätt heller. Jag kan göra vad fan jag vill. Skulle vara så jävla nice, komma bort härifrån. Kanske flytta till pappa, skaffa nåt kul jobb därifrån, träffa nya människor. Jag vet inte, går sönder. Vill inte vara på plats här heller.

Likes

Comments

Ett tag sedan jag senast skrivit igen, men har väll inte hänt sådär jättemycket egentligen. I onsdags åkte jag till pappa, var där några dagar då han var sjukledig så hade lite mer tid att umgås än förra gången. Trevligt som vanligt, vill tillbaka..

På fredagen kom jag hem, då föddes finaste brorsonen, världens finaste lilla pojke 😍. Var idag och hälsade på dem. Är en mycket glad faster&gudmor.

Iaf så på fredag var jag och dricka hos Gabbe, snackade om allt möjligt och tog det lugnt. Behövs ibland, eller ja, ganska ofta senaste tiden känns det som. Igår var en svår dag igen, satt hemma och mådde allmänt jävla piss. Tog katten och åkte hem till morsan, vi satt och drack öl med H.

Likes

Comments

Varit iväg hela dagen, först till Sello med mamma. Vi köpte bebiskläder, bara en vecka till beräknad dag, tänka sig att min bror blir pappa, sjuukt 😁. Köpte en näsplupp och t-shirt till mig själv, fanns några jag ville ha men fanns såklart inte storlekar men fick en iaf. Efter det till syrran, hennes hund fyller 1 idag så det var kalas. På kvällen åkte jag till Gabbe på en kopp te. Snackade om lite allt möjligt 8).

När jag kom hem så började helvetet.. Har rensat varendaste ett skåp i lägenheten 😂. Nu är det städat ordentligt åtminstone. Imorgon dammsuga och byta bäddkläder. Efter det tänker jag fan inte städa på ett år. Avrundar med ansiktsmask och bara ta det lugn, bingewatch rick&morty, igen. 👌


Likes

Comments