Header
View tracker

Mått riktigt jävla piss senaste tiden, men har kommit i underfund med varför så försöker mitt bästa på att få mig själv må bättre. Men inte det lättaste alltid men fokuserar på framtiden som fan nu, skola och grejjer, vet inte vadfan som händer med mig, haha men bara positivt så.. Denna låten får en iaf på bra humör 👌

Har haft sjukt mycket ledigt faktiskt. Något speciellt har jag väll inte gjort direkt men. Haft härligt kaos kvällar med Kala och Gabbe. Så skönt att komma hemifrån och bara fucka ur, må bra liksom.

Förra veckan var jag hos pappa, riktigt bra vecka. Han köpte en kalender för 2017 åt mig, POKEMON, fuck yes. Vi var och supa också, helt kaos. Vi har så jävla bra kontakt nuförtiden, så nice att kunna prata med honom om verkligen allt. Vi pratar nästan varje dag. Med tanke på att förr sågs vi typ 1 gång i året så det att vi setts 4 gånger detta året är nästan sjukt. 😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Mår inte så bra igen, eller ja, senaste tiden har det varit bättre. Men vissa dagar bryter man ihop. Värsta när man inte har någon att prata med, vill inte ringa pappa varje dag direkt, eller något som får en att tänka på annat. Borde väll bara jobba varje dag.. Finns ingen jävla logik i annat.

Fick söndagsturen ledig, så tänkte göra något kul idag. Men ja, småsvårt när man inte har kompisar eller pengar, haha. Var hos syrran en sväng, drack en öl och snackade. Nu hemma och dricka lite mer öl, ensam. Jävligt nice.


Likes

Comments

Börjar bli småtrött på allt igen. Blir arbetslös i mars/april, så funderar lite på vad fan jag ska göra efter det. Studera är inte riktigt min grej, trots jag skulle hitta nån kul linje så skulle det ändå skita sig. Finns en kurs jag vill gå, men har inte råd till det, såklart. Försöka så gott det går att spara pengar till det.

Men sen funderar jag. Finns inget som håller mig kvar i Kyrkslätt heller. Jag kan göra vad fan jag vill. Skulle vara så jävla nice, komma bort härifrån. Kanske flytta till pappa, skaffa nåt kul jobb därifrån, träffa nya människor. Jag vet inte, går sönder. Vill inte vara på plats här heller.

Likes

Comments

Ett tag sedan jag senast skrivit igen, men har väll inte hänt sådär jättemycket egentligen. I onsdags åkte jag till pappa, var där några dagar då han var sjukledig så hade lite mer tid att umgås än förra gången. Trevligt som vanligt, vill tillbaka..

På fredagen kom jag hem, då föddes finaste brorsonen, världens finaste lilla pojke 😍. Var idag och hälsade på dem. Är en mycket glad faster&gudmor.

Iaf så på fredag var jag och dricka hos Gabbe, snackade om allt möjligt och tog det lugnt. Behövs ibland, eller ja, ganska ofta senaste tiden känns det som. Igår var en svår dag igen, satt hemma och mådde allmänt jävla piss. Tog katten och åkte hem till morsan, vi satt och drack öl med H.

Likes

Comments

Varit iväg hela dagen, först till Sello med mamma. Vi köpte bebiskläder, bara en vecka till beräknad dag, tänka sig att min bror blir pappa, sjuukt 😁. Köpte en näsplupp och t-shirt till mig själv, fanns några jag ville ha men fanns såklart inte storlekar men fick en iaf. Efter det till syrran, hennes hund fyller 1 idag så det var kalas. På kvällen åkte jag till Gabbe på en kopp te. Snackade om lite allt möjligt 8).

När jag kom hem så började helvetet.. Har rensat varendaste ett skåp i lägenheten 😂. Nu är det städat ordentligt åtminstone. Imorgon dammsuga och byta bäddkläder. Efter det tänker jag fan inte städa på ett år. Avrundar med ansiktsmask och bara ta det lugn, bingewatch rick&morty, igen. 👌


Likes

Comments

Kollade båda filmerna igår efter jobbet. Finns väll ingen som inte har sett dem ännu.. Nästa dag jag har tid så blir det att se Warcraft, så har jag sett alla filmer jag vill se, haha.

Iaf så var Deadpool helt jävla awesome. Suicide Squad, överhypad om jag ska vara helt ärlig, men jävligt bra var den ändå. Jokern var inte alls bra, småtråkigt.

Idag blir det jobba som vanligt. Städat, fixat och donat hemma. Så slappar lite nu, ringa pappa och kanske planera nåt kul inför min lediga vecka 👍

Likes

Comments

​Sätter bloggen på paus.

Mår inte bra för tillfället, smårädd att jag har ångest.

Får se när det blir bättre.

Hörs om vi hörs.

Likes

Comments

Mycket som hänt igen. Grävde fram gitarren några dagar sedan och har börjat spela lite, går förvånansvärt okej faktiskt. Satt ett mål att spela några låtar senast till julen så köper jag en ny gitarr till mig själv. 😁 Beställt ny telefon som kommer nästa vecka också.

Iaf, i fredags så var det världens bästa Vivis födelsedag. Åkte hem till henne i stan och drog oss vidare hela gänget till Kokomo. Var riktigt jävla bra kväll, nice med lite nytt folk och såklart att supa med Vivi är aldrig fel, haha! 😂 Igår var jag så jävla bakis så det finns inte, men det löste sig med lite sällskap och lata sig på soffan och kolla film, sitter inte helt fel det heller.. Idag var jag en sväng till syrran och annars bara suttit hemma, dricker några öl idag när jag ändå har ledigt imorgon så. Livet ler osv.


Känlsan när jag vaknade igår 😂

Likes

Comments