Header

Igår fick jag ett direktmeddelande från tjejerna bakom sajten skaparskillnad.nu. Jag blev inbjuden till deras pressträff som höll hus i Stockholm idag, med ett stort glatt leende åkte mamma o jag uppåt mot huvudstaden imorse. Där vi..

Detta var i samarbete med deras partner "I like radio".

Fick lyssna/träffa dessa fyra fantastiska, inspirerande tjejerna-(Lisa Anckarman, Madeleine Bitici, Caroline Roxy & Alexandra Nilsson.) Som ligger bakom den nysläppta webbsidan för näthat. Där du finner allt från att vara näthatare, quiz, till du som förälder ska hantera det m.m.

Sidan de öppnat är en sån grym ide, ingen ska behöva få ta emot elaka kommentarer genom nätet, där en människa som sitter bakom en skärm skriver för att få någon annan att må dåligt. Då jag själv varit med om liknade saker, valde jag att tacka ja till denna pressträff. Då jag själv är emot näthat, mobbning. Något som behövs sluta! Och gör #skapaskillnad.

Alla bör klicka sig in på deras site - skaparskillnad.nu

Avslutningsvis fick jag äran att få prata med tjejerna, ta bilder. Detta uppskattades så mycket! Att få prata, berätta för sin förebild (aká kissie) om min mobbning, näthat var så häftigt. De var en ära att jag fick komma på detta, dela med mig av min mobbning. Tack till mtg, blogfame och skaparskillnad att jag fick komma till pressträffen. Ni gör ett fantastiskt jobb. ♥︎

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

@jenniferauvinen