Header

JAG HAR BYTT BLOGGPORTAL. FÖLJ MED PÅ MIN RESA DÄR!! HÄÄÄÄÄÄÄR HITTAR NI MIG NU I FRAMTIDEN!!!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min jul var fantastiskt! Med nära o kära, god mat, fina julklappar. Hade ni en bra julafton?

ÄLSKAR maten som är på julafton. Det bästa är också när maten finns kvar, så man kan äta på natten och dagen efter. Mmmm!!

Brasa, julgodis och ljus! <33333333

Likes

Comments

Efter att jag skrev inlägget igår om att ingen snö hade kommit till oss. Gissa vad som började falla? När jag precis la ner locket på datan.

Så himla mysigt! Verkligen ett vinterland. Nu pirras de i magen av en liten julkänsla.

Jul jul strålande jul ♥︎

Likes

Comments

I lördags vankades de förlovning för min bästis syster. Och jag älskar sådana tillställningar. Denna förlovning var enorm, så fin!

Kläderna man bär, sminket, håret. Ögongodis!

Mina finaste! Bästis, nino och lilla jag. Stort grattis till Ninorta, jag önskar er all lycka i världen! ♥︎

Likes

Comments

Tredje advent denna grådaskiga söndag. Endast ett ljus återstår. Sedan är de julafton (?!!). Fortfarande är de plusgrader ute, ingen snö. Nu vill vi faktiskt ha lite snö, så vi kan få lite julkänsla <333

Likes

Comments


OSLAGSBAR TJEJ ♥︎

Förra fredagen åkte jag och bästis upp till Stockholm. Då vi hade bokat en kryssning. Så mycket kul på endast en natt!

Denna tjej är så bra!! Den resa var så bra!!

Eftersom min pappa spelade på båten, så var mina päron också där. Mamma och jag, alltid vi! Eller kanske inte ska säga mamma, utan syster. För EXAKT alla vi stöter på frågar alltid "är de där din syster?" Sedan när svaret nej kommer. Så blir de chockade och säger "naheeee, jag tror inte på er".

En oslagbar resa.. Den slutade 7:30 på morgonen, vaknade 30min innan båten var inne i hamn. Stabilt men härligt!

Vi anlände hem lördagkväll. Då var de dags att svira om för utgång med tjejerna på hemmaplan. Redan dagen efter packade jag om resväskan, för på måndag morgon åkte jag iväg till Stockholm ännu en gång.

På måndagen åkte jag upp till Stockholm.. Jag körde alltså själv upp, så fantastiskt! Där mötte jag upp mina päron och åkte 2 kryssningar. Då pappa fortfarande spelade. De två dagarna var så behövliga, så roliga. Älskar när jag är i Stockholm, närheten av mitt andra hem <3333

Nattis vin <3 Kom hem onsdags kväll. Något man saknar när man åker båt är sin egna säng och toalett sooooo muchooo. Tackar Stockholm ännu en gång!!

Likes

Comments

Som jag nämnde i förra inlägget, så pratade jag om att mamma skulle byta adventsstake. O look, haha. Enkel! Min fina bror tände andra ljuset. Och så fixa vi lite lussefika också. Mumma!!!!

Likes

Comments

Hur fint har inte min mamma gjort dessa? Så himla lantliga o mysiga! Bilden till höger är vår "advents-stake" - men känner jag mamma väl kommer hon hitta på något nytt. Haha! Nästa söndag när jag lägger ut nästa adventsbild kanske de är på annan stake ;)

Hej mina lovisar!! Första advent idag och julkänslan är på noll? Visst, liten julkänsla finns långt inne som tränger sig fram i visa lägen. Men idag när jag vakna och insåg att de är första advent, solen lyser så starkt, gräset är så grönt. Kändes som en vårdag. De fanns ingen julkänsla alls. Har ni någon julkänsla? Men de blir vad man gör de till.

Jag ska nu sätta mig vid ljusen med en god frukost, glögg o pepparkakor. Idag vankas de lusskattsbak. Vad har ni för er idag denna advents dag?

Likes

Comments