Header

Några av vi tjejer åkte iväg till lite partaj igårkväll. Och jag må säga att det var så himla kul!

<3333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Människor glömmer bort, som om de går in o ut.

Hur mår du idag? Jag, Jennifer, 18år står med mina bägge ben på jorden. Jag är tacksam för där jag är idag. Jag mår bra! Jag vågar säga till en viss del vad jag tycker och tänker. Men jag är inte stark nog för att redovisa inför en klass, eller gå själv i korridorerna när massvis med människor är där. Men okej.. jag ska inte ljuga, jag är inte glad inombords hela tiden. Jag bär på ett leende, men insidan är de tvärtom.

Fast inte trodde jag att jag skulle klara såhär långt om man ser tillbaka för 1,5år sedan cirka. Då när allt var svart, då jag inte fann någon utväg. Ibland brukar jag tänka, hur hade mitt liv sett ut om jag inte vart mobbad? Hur hade jag varit som person, mer vänner, starkare självkänsla m.m. Jag tror jag själv hade varit helt i en annan norm om jag inte vart utsatt. Jag hade varit (som jag brukar säga) som alla andra tjejer jag ser. 

Jag ska absolut inte klaga, jag är jätte lycklig för de närmaste jag bär bakom min rygg. Finns inga bättre!

Varje dag kämpar jag, varje dag är en seger när jag klarar av en heldag. De värsta dagarna är skoldagarna. Något jag tycker är otroligt jobbigt.

De finns även människor i min omgivning som vet mycket väl vad jag fått gå igenom, men som ej tar till sig och förstår. Ärligt talat är de få som förstår mig, som kan relatera en del till vad jag fått gå igenom. Ytterst få. Självklart min familj, men jag pratar om vänner.

Jag är glad för jag är frisk, jag är glad för jag har en familj, jag är glad för jag lever idag. En sak till jag är glad för alla vi som kämpar. Ingen, absolut ingen ska få trycka ner någon. De är inte acceptabelt! Ni som mobbar, brinn, gå och göm er och kom aldrig tillbaka! Vi som bli utsatta, vi är så himla grymma som kämpar. We rock!!

"Mobbning som förblir ett ärr"♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

Likes

Comments

Min födelsedag, gud vad jag uppskattade den!! // När min kisse fick sina bebisar <333 // Något jag enormt saknar är allt körtspluggande, skulle faktiskt vilja göra om de, hehe!

Sommarkvällarna ute med världens finaste vänner // Brännan man hade när de var högsommar, mumma!

Spontanaste jag gjorde denna sommar måste nog vara den mest värdefulla tatueringen <3

KÄRASTE BRÅVALLA (!!!)

Fantastiska malung, något jag sent kommer glömma!

Här har ni lite tillbakablickar ur mitt mobilalbum, saker som jag saknar!! Denna sommar var värdefull. Precis i tanken när jag skriver detta kom jag på att jag ska göra ett inlägg där jag summerar min sommar 2016.

Likes

Comments

+ Jag har fått tandställning, efter många års längtan (!!)

+ Sommaren är typ tillbaka?? <333

- Min hy är kaos..

+ Blivit bilägare

- Kan inte träna ännu, måste bli helt fri från körtelfebern..

- Det lika varmt inne som ute

Likes

Comments

Dagen då jag fick körkortet, går inte beskriva ​(!!!!!!!)

Likes

Comments

Hallå! Igår var jag som sagt på ett mysigt födelsedagsfirande för två tjejer. Vi hade de mysigt, satt o prata om allt. Till de hade vi gott tilltugg. Avslutade kvällen med en mc dejt med bästis. Men.. jag kände mig så nere igår, då jag i 3 dagar nu haft en konstant dunkade huvudvärk, ömhet i kroppen, så fort jag fick lilla ditt mot kroppen gjorde de jätte ont. Fryser, svettas, fryser svettas.

Något man inte ska göra är att söka på internet om vad de kan bero på.. Jag trodde något farligt eftersom, stel i nacke, huvudvärk m.m. Men de visade sig sedan att jag åkt på en influensa när jag ringde 1177.. Då jag blir sällan sjuk, så när jag väl blir sjuk så hatar jäveln mig. Kan inte ens vrida mig i sängen p.g.a kroppen??

Bara se fram emot sängliggandes, dricka mycket och hoppas man frisknar till veckan. Hur mår ni? 

Likes

Comments

Två snapshots där jag och min partypingla myste till de riktigt ordentligt innan hon for iväg på långtids-semester. Snart är hon hemma igen!!

Godkväll! Hur är det med er? Med mig är allt bra, tack. Ikväll är bästis här och ska sova över tills imorgon. Så vi ska väll spendera timmarna ute på sjön med båten, fiska, gå promenix, prata- mysa helt enkelt! Imorgon händer inte så mycket tror jag, träna, ta det lugnt. För på onsdag väntas förmodligen födelsedagsfirande för en utav våra tjejer.

Vad har ni för er denna vecka? Kraaaaaaam

Likes

Comments