Header
View tracker

Hur fint har inte min mamma gjort dessa? Så himla lantliga o mysiga! Bilden till höger är vår "advents-stake" - men känner jag mamma väl kommer hon hitta på något nytt. Haha! Nästa söndag när jag lägger ut nästa adventsbild kanske de är på annan stake ;)

Hej mina lovisar!! Första advent idag och julkänslan är på noll? Visst, liten julkänsla finns långt inne som tränger sig fram i visa lägen. Men idag när jag vakna och insåg att de är första advent, solen lyser så starkt, gräset är så grönt. Kändes som en vårdag. De fanns ingen julkänsla alls. Har ni någon julkänsla? Men de blir vad man gör de till.

Jag ska nu sätta mig vid ljusen med en god frukost, glögg o pepparkakor. Idag vankas de lusskattsbak. Vad har ni för er idag denna advents dag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Glömt att berätta.. Men som ni kan se på bilden ovan, så är jag brunett igen. Hehe! Tycker mörkare hår är så mycket snyggare/fräschare till vintern. Jag trivs som en fisk i mörkt. Även fast de tog en evighet för mig att våga färga de, haha. Typical meeeeeee!

Likes

Comments

View tracker

För 2v sedan hade jag världens bästaste lördag med hela mitt squad. Värdens bästa tjejer <33333

Likes

Comments

Alltså hej!!! Hur är de med er? Jag själv är äntligen friskförklarad från körtelfebern, halleluja! Vilket elände de varit, inte tränat över 2 månader.. Världens jobbigaste, segaste sjuka. Men ännu får jag inte träna hårt, måste börja försiktigt så som promenader. Men jag vill börja direkt, kötta!!!

Veckorna som gått.. jag har gjort en massa verkligen. Vad har jag inte gjort(?) kanske jag ska skriva istället, haha. Tänker inte dra allt dag för dag.. Men slänger in bilder ifrån lite de jag knäppt. Och vissa bilder får ej komma med, då de är lite för priv ;))

Mina senaste dagar har tyvärr avslutats på morgonen haha. Kommer hem runt halv 4, halv fem -även som bilden här ovan. Hehehe... // fika med en fin vän, behövs ibland <3

Hämtat mina kära uggs!! Älskar <333 // Mina nya fräscha naglar, hur coola????

Familjen drog en spontanare till Stockholm aká "Mall of Scandinavia"

Firat min bror som fyllde en hel hand. Stora killen. Såklart skulle temat vara Star Wars, bara massa Star Wars överallt här hemma haha.

Idag har jag jobbat ett 9,5-timmars pass. Skönt, roligt men jobbigt för fötterna. Kan säga att jag är öm och kan inte gå haha. Just nu ligger jag i sängen, myst till de med godis och yt. Ska strax sova, spännande saker på g imorgon.

Ni får ha det bäst!! Natti ♥︎

Likes

Comments

Några av vi tjejer åkte iväg till lite partaj igårkväll. Och jag må säga att det var så himla kul!

<3333

Likes

Comments

Människor glömmer bort, som om de går in o ut.

Hur mår du idag? Jag, Jennifer, 18år står med mina bägge ben på jorden. Jag är tacksam för där jag är idag. Jag mår bra! Jag vågar säga till en viss del vad jag tycker och tänker. Men jag är inte stark nog för att redovisa inför en klass, eller gå själv i korridorerna när massvis med människor är där. Men okej.. jag ska inte ljuga, jag är inte glad inombords hela tiden. Jag bär på ett leende, men insidan är de tvärtom.

Fast inte trodde jag att jag skulle klara såhär långt om man ser tillbaka för 1,5år sedan cirka. Då när allt var svart, då jag inte fann någon utväg. Ibland brukar jag tänka, hur hade mitt liv sett ut om jag inte vart mobbad? Hur hade jag varit som person, mer vänner, starkare självkänsla m.m. Jag tror jag själv hade varit helt i en annan norm om jag inte vart utsatt. Jag hade varit (som jag brukar säga) som alla andra tjejer jag ser. 

Jag ska absolut inte klaga, jag är jätte lycklig för de närmaste jag bär bakom min rygg. Finns inga bättre!

Varje dag kämpar jag, varje dag är en seger när jag klarar av en heldag. De värsta dagarna är skoldagarna. Något jag tycker är otroligt jobbigt.

De finns även människor i min omgivning som vet mycket väl vad jag fått gå igenom, men som ej tar till sig och förstår. Ärligt talat är de få som förstår mig, som kan relatera en del till vad jag fått gå igenom. Ytterst få. Självklart min familj, men jag pratar om vänner.

Jag är glad för jag är frisk, jag är glad för jag har en familj, jag är glad för jag lever idag. En sak till jag är glad för alla vi som kämpar. Ingen, absolut ingen ska få trycka ner någon. De är inte acceptabelt! Ni som mobbar, brinn, gå och göm er och kom aldrig tillbaka! Vi som bli utsatta, vi är så himla grymma som kämpar. We rock!!

"Mobbning som förblir ett ärr"♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

Likes

Comments

Min födelsedag, gud vad jag uppskattade den!! // När min kisse fick sina bebisar <333 // Något jag enormt saknar är allt körtspluggande, skulle faktiskt vilja göra om de, hehe!

Sommarkvällarna ute med världens finaste vänner // Brännan man hade när de var högsommar, mumma!

Spontanaste jag gjorde denna sommar måste nog vara den mest värdefulla tatueringen <3

KÄRASTE BRÅVALLA (!!!)

Fantastiska malung, något jag sent kommer glömma!

Här har ni lite tillbakablickar ur mitt mobilalbum, saker som jag saknar!! Denna sommar var värdefull. Precis i tanken när jag skriver detta kom jag på att jag ska göra ett inlägg där jag summerar min sommar 2016.

Likes

Comments