View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Ibland får man en sån där känsla, när allt känns jävligt kasst. Typ som när man går där i korridoren några meter efter alla andra för att man inte riktigt vet var man ska ta vägen, eller när man försöker skicka iväg det där meddelandet till personen som betyder lite mer än alla andra, men stannar sig själv för att man är rädd för svaret. Exakt så känns det nu, som när man är så nära något, så nära just exakt det man vill ha. Men man är så otroligt osäker, så man tvekar och backar undan istället, för att sedan bara trycka sig själv fram igen.

Jävligt destruktivt beteende egentligen va? Varför ska vi alltid förneka oss själva det vi vill ha, och inte våga ta för oss? En av mina absolut svagaste sidor enligt mig, är att jag, i vissa situationer, blir så extremt nervös och osäker på mig själv. Jag vet, sjukt standard. Men detta går liksom till en punkt då jag nästan ser ner på mig själv, och främst trycker ner mig själv, för att jag anser mig vara fånig eller inte bra nog. Alla andra runt omkring en verkar liksom vara så himla softa, hel lugna. Jag har märkt att detta för mig, är sjukt lätt att gömma dock. Kanske är det något jag lärt mig själv, men iallafall så känns det verkligen precis som om jag sätter på mig en mask varje gång jag träffar en halvt främmande människa vars åsikt, jag ändå värderar.

Aja, shit vad djupt det blev men kände helt enkelt bara att jag var tvungen att skriva av mig. 

Likes

Comments

Nu är det ju fan höst 🍂

Likes

Comments

​Höst på we heart it måste ju dock vara det bästa.

Likes

Comments

Förra veckan spenderades med en liten röst i bakhuvudet som konstant påminde mig hur mycket jag faktiskt hade att göra, sjukt oskönt. Jag var dessutom förkyld största delen vilket gjorde att det bara kändes tråkigt att gå ut och försöka hitta på något. MEN men, nu är det en ny vecka och jag och några kompisar planerar redan massa roliga saker inför helgen, är såå taggad.

Idag blev en bra dag, har inte alls varit en särskilt nice vecka hittills men idag kändes det som om det vände lite. Inga sura miner, ingen press, ganska härligt. Fick en kick att uppdatera här, har ju verkligen inte varit aktiv på senaste men har helt enkelt inte haft annat än plugg att skriva om typ. Hashtag stackars lilla etta.

Aja, nu ska jag läsa lite sen sova 

Likes

Comments

Har inte skrivit så mycket här på sistonne eftersom att jag inte riktigt vetat om vad jag ska skriva om, men jag hoppas och tror att jag blir mer inspirerad framöver..

Denna helg har varit full med roliga planer och mysiga stunder, har hunnit med en tjejmiddag, förspark, jobb, filmkväll, världens mysigaste frukost och lite plugg helt utan att känna mig stressad eller överväldigad. Så jäkla skönt när man bara liksom kommer på massa planer med sina kompisar helt spontant och det slutar med att det blir jättemysigt och inte alls misslyckat. 

Veckan blir nog ganska lugn, ska försöka plugga så mycket som möjligt och träna så ofta jag orkar. Det känns som att jag har lite helgkänsla hela veckan om, vilket kanske låter jävligt nice, men gör egentligen bara gör att jag glömmer prioritera det viktiga. Skulle vilja städa hela rummet, tända några doftljus, värma lite te och ba chillplugga.

På Tully's i slussen

Likes

Comments

VRGs förspark i rålis // I mälarhöjdens tunnelbana på väg ut // Med fina Nina

Käk på fridays

Lite oklara bilder på mig på tuben

Likes

Comments

Likes

Comments

Nouw Magazine