​Höst på we heart it måste ju dock vara det bästa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förra veckan spenderas med en liten röst i bakhuvudet som konstant påminde mig hur mycket jag faktiskt hade att göra, sjukt oskönt. Jag var dessutom förkyld största delen vilket gjorde att det bara kändes tråkigt att gå ut och försöka hitta på något. MEN men, nu är det en ny vecka och jag och några kompisar planerar redan massa roliga saker inför helgen, är såå taggad.

Idag blev en bra dag, har inte alls varit en särskilt nice vecka hittills men idag kändes det som om det vände lite. Inga sura miner, ingen press, ganska härligt. Fick en kick att uppdatera här, har ju verkligen inte varit aktiv på senaste men har helt enkelt inte haft annat än plugg att skriva om typ. Hashtag stackars lilla etta.

Aja, nu ska jag läsa lite sen sova 

Likes

Comments

Har inte skrivit så mycket här på sistonne eftersom att jag inte riktigt vetat om vad jag ska skriva om, men jag hoppas och tror att jag blir mer inspirerad framöver..

Denna helg har varit full med roliga planer och mysiga stunder, har hunnit med en tjejmiddag, förspark, jobb, filmkväll, världens mysigaste frukost och lite plugg helt utan att känna mig stressad eller överväldigad. Så jäkla skönt när man bara liksom kommer på massa planer med sina kompisar helt spontant och det slutar med att det blir jättemysigt och inte alls misslyckat. 

Veckan blir nog ganska lugn, ska försöka plugga så mycket som möjligt och träna så ofta jag orkar. Det känns som att jag har lite helgkänsla hela veckan om, vilket kanske låter jävligt nice, men gör egentligen bara gör att jag glömmer prioritera det viktiga. Skulle vilja städa hela rummet, tända några doftljus, värma lite te och ba chillplugga.

På Tully's i slussen

Likes

Comments

VRGs förspark i rålis // I mälarhöjdens tunnelbana på väg ut // Med fina Nina

Käk på fridays

Lite oklara bilder på mig på tuben

Likes

Comments

Likes

Comments

Började tänka på den här låten igår, så himla längesen jag lyssnade på den innan men sååå fin är den. Love.

Likes

Comments

Hade en skoldag på ca 30 minuter, vilken gjorde denna måndag ganskaa soft. Resten av dagen har jag tillbringat timmar på att snacka killar, hjärtesorger och strunt med Nina.

Finaste.

Likes

Comments

Nouw Magazine