Såhär ser vi som förnekar att alla uppgifter ska in och att betygen snart ska sättas ut. Visst är vi väl härliga?

Idag drog jag in till tc för att jag "behövde" en ny jacka mer än vad jag behövde plugga. Där mötte jag iallafall upp Stephanie och hennes kompis för att promenera runt på söder i solen och käka lite. Supermys.

Jacka från Zara

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Greasy spoon

Sjukaste fattiga riddarna

Amanda & Tova

Mys, mys, mys

Idag fyllde Stephie år, så vi firade henne med en liten brunch på Greasy spoon vilket var suuupermysigt. Vi pratade, skrattade, tog massa fina bilder och bara hade det allmänt fett.

Likes

Comments

God jul på er! Julen är en sån där högtid då det är obligatoriskt för familjen att samlas, det finns alltid någon anledning; för barnens skull, för farfars skull, eller kanske bara för traditionens skull. Oavsett vad, så finns det alltid någon ursäkt. Oavsett om man har för vana att bråka med sina nära, oavsett om man vet att en i sällskapet kommer att bjuda på alkohol vilket kommer leda till att resten av alla myndiga i princip kommer vakna upp utan minne av kvällen.

Jul är en sån där årstid som enligt svensk lag i princip ska firas med familjen, vilket låter jättefint och rart och tanken bakom det var inte en ond en i grunden, men idag kan den lätt bli det. Iallafall för vissa. Jag skulle vilja säga god jul till alla ni som spenderade julafton med att ta hand om alla småttingar, eftersom ni var det ända som var nyktra nog. Till alla er som fick låsa in er på toan och låtsas som att julmaten fick det bästa av er, för att slippa höra skrikandet över ljudet av kalle anka, och försöka glömma tanken att klockan bara slagit tre. För att oavsett om julen kommer med värme, givande och pepparkakor innebär den också, för vissa, sorg och ensamhet eller våld och onyktra ord. 

Är det inte sjukt egentligen? Hur så många av oss tar det hela för givet. Vi blir ledsna för den där boken vi inte fick, eller klagar på årets sats av köttbullar, medan andra sitter ensamma, eller kanske i vissa värre fall inte ensamma men med dåligt sällskap. Så många människor upplever den högtid som jobbig och ett hemskt slut på året pga släkt, alkohol eller bara besvikelsen av att dagen inte blev som man ville.

Därför skulle jag vilja dedikera ett riktigt stort varmt god jul till alla ni där ute som inte fick fira som ni hade tänkt. Och till alla ni som inte firade jul, eller kanske firade något annat: hoppas ni hade en för jävla bra lördag. 

Likes

Comments

Idag är det söndag, dagen som praktiskt taget är gjord för plugg, stress och ångest, vilket är den perfekta beskrivningen på min dag. Förutom plugget.

Jag borde verkligeeeeen plugga, den kommande veckan är verkligen fylld med massa jobbiga deadlines och prov eftersom att det snart är jullov och allt ska göras innan. Jag har kemiförhör, spanskaprov, ma nationella muntliga, svenska inlämning, engelska prov eller whatever, och sen biologiprov veckan efter.. TAGGA.

Nej men istället för att faktiskt pluggat har jag bara suttit hemma, kollat grey's, köpt godis, fått en förkylning, och dansat runt i lägenheten. Inte så jävla produktivt. Oh well, ni får önska mig lycka till iallafall.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ibland får man en sån där känsla, när allt känns jävligt kasst. Typ som när man går där i korridoren några meter efter alla andra för att man inte riktigt vet var man ska ta vägen, eller när man försöker skicka iväg det där meddelandet till personen som betyder lite mer än alla andra, men stannar sig själv för att man är rädd för svaret. Exakt så känns det nu, som när man är så nära något, så nära just exakt det man vill ha. Men man är så otroligt osäker, så man tvekar och backar undan istället, för att sedan bara trycka sig själv fram igen.

Jävligt destruktivt beteende egentligen va? Varför ska vi alltid förneka oss själva det vi vill ha, och inte våga ta för oss? En av mina absolut svagaste sidor enligt mig, är att jag, i vissa situationer, blir så extremt nervös och osäker på mig själv. Jag vet, sjukt standard. Men detta går liksom till en punkt då jag nästan ser ner på mig själv, och främst trycker ner mig själv, för att jag anser mig vara fånig eller inte bra nog. Alla andra runt omkring en verkar liksom vara så himla softa, hel lugna. Jag har märkt att detta för mig, är sjukt lätt att gömma dock. Kanske är det något jag lärt mig själv, men iallafall så känns det verkligen precis som om jag sätter på mig en mask varje gång jag träffar en halvt främmande människa vars åsikt, jag ändå värderar.

Aja, shit vad djupt det blev men kände helt enkelt bara att jag var tvungen att skriva av mig. 

Likes

Comments

Nu är det ju fan höst 🍂

Likes

Comments

​Höst på we heart it måste ju dock vara det bästa.

Likes

Comments

Förra veckan spenderades med en liten röst i bakhuvudet som konstant påminde mig hur mycket jag faktiskt hade att göra, sjukt oskönt. Jag var dessutom förkyld största delen vilket gjorde att det bara kändes tråkigt att gå ut och försöka hitta på något. MEN men, nu är det en ny vecka och jag och några kompisar planerar redan massa roliga saker inför helgen, är såå taggad.

Idag blev en bra dag, har inte alls varit en särskilt nice vecka hittills men idag kändes det som om det vände lite. Inga sura miner, ingen press, ganska härligt. Fick en kick att uppdatera här, har ju verkligen inte varit aktiv på senaste men har helt enkelt inte haft annat än plugg att skriva om typ. Hashtag stackars lilla etta.

Aja, nu ska jag läsa lite sen sova 

Likes

Comments

Nouw Magazine