Header

Här är det dött och så kommer det också säkert förbli.

Just nu behöver jag bara ett bollplank dit jag kan iasta iväg mina känslor.
De gångerna jag behöver en blogg är då jag mår skit, jag behöver ett ställe dit jag kan göra mig av med mina känslor.

Mitt liv rusar iväg och det känns som att jag jagar och jagar men hinner knte ikapp och därför inte hinner tänka på vad som händer under tiden.

Det hag vet iallfall är att dessa 5 månader som gått av detta år är att de har varit de bästa på länge men också 5 jävla mardrömsmånader.

Jag hade bestämt mig att jag skulle leva, må bra och 2017 skulle bara bjuda på härligheter... not so much!

Okej varför har dessa månader vart bra? Den enda sak som fått mig att bli riktigt glad är då jag tänker på att jag kämpade mig genom skolan och gjprde klart mitt slutarbete. Så mycke dåliga känslor, stress, ånget, känslan av att man presterar för dåligt å så de försvann helt plötsligt av orden du är nu klar i skolan.

Resten av dessa fem månader vill jag radera, ta bort och aldrig ens vilja komma ihåg. Jag vet inte var felet är på mig men någonstans måste det va. Jag jobbar nu 2 jobb och det tar på, de e inte hälsosamt men jag har sån panik över min livssituation just nu att skulle jag bara orka skulle jag jobba dygnet runt. Jag behöver ett jobb till hösten eller så vet jag inte va fan ja ska ta mig till.
Att gå med oroskänslan att inte veta om man kan bo kvar i höst där man bor år obehaglig.
Jag hatar att va ensam, ensam i lägenhete, ensam i livet, känslan av ensamhet är äcklig och jag vill inte leva ett ensamt liv men människor prioriterar annat och jag vill inte tvinga nån till annat.

Vilket också leder till den absolut värsta saken med detta JÄVLA år, den sak jag önskar vore en mardröm, den sak som mina tankar hela tiden går till den sak som gör att mitt liv är mindre värt stt leva, den sak som jag inte vill säga högt för då har de inte hänt, den sak som framkallat otaliga tårar, den sak som får mig att tänka att jag har något fel, den sak som förstör mitt humör, jag kan fortsätta i eveigheter men kortfattat ger det mig en ångest vars namn är duga, de gör mig skitledsen och jag blir omotiverad på livet.
Känslan att bli av med en bästa vän
Två månader med dessa känslor gör att jag är så jävla trött på allt så jag vill ge upp. Att höra ord hur värdelös människa man är och sen tvärtemot gör mig fuckad i huvudet.
Känslan av att vilja försöka sy ihop allt igen men du är den enda som vill. Känslan av att inte veta vad fan man har gjort men ändå ber om att reparera.

Något år fel på mig, varför ska jag utsättas för detta gång på gång på gång. "Vad har jag gjort för att förtjäna detta" brukar många säga, nu år det min tur.
Jag vill begrava mina könslor långt ner i marken, jag vill vara kapabel till att ta bort minnen så att jag kan radera allt från tidigare och slippa minnas hur det var eftersom detta var allt. Jag vill inte vara här, punkt

Jag behöver ett bollplank åt mina känslor för nu blir de för mycket och ingen annan har tid eller är villig till att prata utan massa jävla dömande å skit.
Nu e de mörkt...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

Gokväll på er!

Här ekar det tomt som vanligt, men vet ni jag kan inte priorietera att skriva här för tillfället. Det får komma lite sporadiska inlägg nu som då.

Livet rusar iväg och skolan, jobbet, träningen och dylikt tar upp all min tankeverksamhet.
I skolan e de deadlines, presentationer, rapporter och såklart det viktigaste: slutarbetet som tar tid.
Sen på helgerna är det jobb som gäller och däremellan försöker jag hålla igång träningen och umgås med nära å kära.

Träningen just nu e väldigt sporadisk, försöker hålla 3-4 pass i veckan. Igår blev det långpass på 14 km och ikväll har jag varit på ett BodyAttack pass. Kul att ändå variera lite.

Nu är jag redo att gå och lägga mig, imorgon är det presentation som gäller och lite andra timmar. På torsdag har jag en till presentation och på kvällen ska jag iväg och skriva hygienpass prov som jag ska ha till jobbet.

På fredag är det också full rulle, lektion kl 8, tandläkare 13.30 och jobb kl 17. Såå ni ser mycket på gång men nån gång kanske det lugnat i lite.

Snart är det också jullov och då är det fokus på ett grupparbete och slutarbete som gäller så ingen vila inte 🙈

Nu har ni iallafall fått update på hur mitt liv ser ut, hoppas ni mår bra alla iallafall och kul att ni tittar in här fastän uppdateringen inte är på topp :)

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har nyss anlänt till bästis och vi ska göra sushi ikväll, första gången jag testar göra hemma så får se hur de blir 🙄😂

Hela dan har jag varit hemma hos mamma med Jill, Noel, Lea, Maja och Mamma. Vi har bakat hela dan, vi har gjort pepparkakor, lussebullar, chocolate chip cookies med nutellafyllning och rocky road. Sjuukt gott med andra ord.

Imorgon åker jag hem till vasa igen och jobbar kväll, sen har jag inga mer planer för denna helg. På ett sätt sköt så får jag förhoppningsvis något gjort åt slutarbetet..

Hör sen och ha det bra! ❤️

Likes

Comments

Godmorgon!
Klockan är nu 8 och jag har gjort dagens träning.

Idag blev det morgonsprint som träning, 07.15 kickade ja igång spinningcykeln med flera andra morgonpigga människor.

Idag var det tungt må jag säga, mjölksyra och träningsvärk men pulsen hölls ändå på bra nivå idag så de va ju bra.

För tillfället sitter jag i en massagestol på gymmet och ska snart gå och duscha, sen ska jag gå över till skolan och repetera inför tenten som jag har om två timmar :)

Ha en fin torsdag! :)

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag hade alarmet lagt på kl 9 idag och då jag steg upp la jag igång en tvättmaskin, plockade ur och i en diskmaskin och så har jag nu satt på mig träningskläder.

Ska starta dagen med ännu ett bodyattack pass, typiskt mig att gå all in för något jag tycker är roligt.. Men det var passande tid så vi kör på det idag också.

Efter träningen ska jag sätta mig ner och plugga till tent och försöka skriva på lärdomsprovet som jag nämnde igår också.

Hoppas ni får en bra dag! ❤

Dagens träningskläder :)

Likes

Comments

Hej och sorry för att det ekar tomt här.

Hinner verkligen inte med, känns som att det bara finns måndagar för mig just nu och alla veckor bara rusar iväg.

Eftersom jag också har mycket att göra så är det bloggen som hamnar i skymundan.
Just nu är det startupfasen med lärdomsprovet som kräver mycket energi och även att få igenom alla kurser så att jag blir klar i vår som jag vill!

Förra veckan tröt min energi och min pms var hemsk, åkte hem redan på onsdagen för att vila upp och bara släppa allt. Umgicks med de bästa människorna och bara njöt. Det bästa då jag är hemma är att jag inte har upp datorn en enda gång.

Så efter en långhelg med ett arbetspass på 5 timmar har jag nu återkommit med nya krafter för att skriva inlämningsarbeten, läsa på tent och träna!

Idag körde jag första passet sen förra tisdan och det fock bli ett pass bodyattack!

Men nu år det läggdags fö mig, imorgon väntar tentläsning och lärdomsprovsskrivande, inledningen skall tillverkas!

Hoppas ni mår bra iallafall!

Från dagens träningspass

Likes

Comments

Hej!

Igår åkte jag hem till Närpes och kvällen spenderade jag hemma hos mamma ❤️

Gårdagens träning fick bli en 4km promenad med Viggo ute i regnet. Mysigt ändå på nåt sått at gå i mörker och lite duggregn.

Efter 4km var iallafall Viggo nöjd, blöt och sandig i pälsen 😅

Idag blir det inga tyngre teänibgar heller, möjligtvis en långpromenad, får se..

Hade inget annat vettigt att säga just nu så vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej på er ❤️

Hur e de me er?

Ja ska berätta om ett av de sjukare träningspassen.
Igår åkte jag till gymmet ich steg innanför dörrarna 10 minuter innan BodyAttack började så jag skynda mig snabbt och kom nog i bra tid.

Om vi säger så så va de väldigt tur jag hade svept en pwo innan passet.

En timme är ett bodyattack pass och vad ja minns av de passen ja va på 3 år sen va att de va jobbigt men skitkul.

Så ja tänkte att min kondition för tillfället är mycke bättre än den va innan jag åkte på första bofyattack passet för tre år sen.

Men herregud vilket jobbigt pass MEN också SKITKUL!

Svetten bokstavligen droppade och rann från min kropp, lite spyfärdig och helt jävla slut efteråt, för att inte glömma bort dagens träningsvärk...

Såklart finns det valalternativ och lättare versioner man kan göra av övningarna men tävlingsmänniskan i mig ska ju alltid göra det yttersta..

Jag kommer försöka åka på ett pass/vecka nu innan jag ska börja träna till halvmarathonet 😊

Nån annan som tränar på wsc och är sugen på att komma med på ett bodyattack pass eller sprint?
För att inte glömma bästa gruppledaren Pauliina, vilken tjej och vilken energi! 😍

Här är pwon jag drack innan passet :)

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har vart vaken typ en timme, tog en härlig sovmorgon idag. Men har ändå hunnit städa lägenheten så de känns skönt att ha de undan.

Nå de va ju inte de jag skulle skriva om nu.. Jag skulle skriva om mitt intervallpass jag körde igår :D

Skrev ju igår att jag kanske skulle ta ledigt från gymmet men efter att ha ätit glass så kände jag att nää ska nog åka och träna, hehe..

Så halv nio masade jag mig iväg till gymmet för ett 45 minuters intervallpass.

Jag körde 12,5 min uppvärming

1:1 x 10 intervaller
vilket innebär 1 minut arbete och 1 minut vila

12,5 minuter nedjogg

Och nej jag lockar inte håret för att åka och träna, haha. Bilderna är tagna dan då jag var till frisören..

Gårdagens pass slutade på 7,8 km och jag var riktigt nöjd över min prestation.

Idag har jag tänkt att jag kanske ska testa på BodyAttack, förut gick jag på det ganska ofta men nu har jag inte testat det på flera år..

Likes

Comments

Hej på er!

Hur måt ni idag? Ja mår fint.

Vi hade bara en föreläsning idag eftersom 3 blev inställda. Ganska så skönt måste hag säga, har varit till skolan och skrivit klart ett skolarbete och så var jag på introduktionsföreläsning till teknisk försäljning.

Efter åkte jag hem och jag har tagit en kväll ledig från allt som heter skola och träning. Träningen e ja dock inte säker på ännu men jag tror de blir lugn kväll med en film och soffhäng.

Imorgon e jag också ledig men då ska jag fokusera på lärdomsprov och träning.

Hoppas ni haft en fin helg! :)

Bilden blev tagen innan jobbet i lördas.

Jag hade en riktigt aqesome helg med två jobbkväkkar som bara flöt på. Sen spenderade jag lite tid med Bästis och så igår var jag på kalas till syster :)

Likes

Comments