haaalloj,
Idag vaknade jag ganska tidigt runt 09.00, börja dagen med lite mys med pojkvännen sedan packa lite inför hemresan.
Eftersom jag har varit i Norrköping hela helgen, var inte direkt något planerat eftersom jag och pojkvännen brukar ses varannan helg, men att ha distans så länge som vi haft gör att det är jobbigare och jobbigare, så vi kände att vi nästan var tvungna att träffas.
Har spenderat 6 timmar av dagen åt att åka tåg hem.

På hemresan lyssna jag delvis på musik men det mesta av tiden så läste jag faktiskt, trodde aldrig att jag skulle fasta för en bok som jag är just nu, "dear john"
helt klart den bästa boken jag läst.
100 sidor på 6 timmar, not bad for a girl who is not good at English AHAAA.
VET inte om det var rätt men aja,
Det ända jobbiga med boken är att den inte stämmer in med filmen!
Te.x enligt boken ska Savannah vara brunette, men i filmen är hon blond.
Har sätt lite av filmen innan och då var jag helt inne i att han skulle bli ihop med en blondin,och eftersom brunetten i boken har en kompis som är blond så satt jag och vänta på att john skulle bli tillsammans med blondinen isället, att det skulle bli värsta dramat då bästavännen tar pojkvännen eller något?
så jag blev lite mind fuckad.
så jag fick ta och se filmen isället.
men seriöst hur svårt är det att färga håret på en tjej till brunette om boken säger att det ska vara en brunette,hårfärg för 60-80 kr på ica juuh.
Jag föredrar boken helt klart, då får man fram den riktiga sanningen eller vad man ska kalla det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ops.
jag har inte skrivit något inlägg på över en månad och anledningen är att det har vart lite problem med min blogg, har inte kunnat logga in eller kunnat skriva något.
Men nu är jag tillbaka och jag ska börja med att kortfatta hur den senaste tiden har varit!
under veckan har jag umgåtts med min pojkvän, halva tiden hos mig och halva hos honom, just nu är jag hos honom och under de senaste dagarna har jag i större del bara pluggat, mest matte.
Det konstiga är att jag inte tyckte om matte och tyckte det var grymt svårt, men efter att ha jobbat 3-4 kapitel på 2 dagar så börjar jag tycka om det och tycka det är lätt. Tack vare min kille som hjälpt mig och gett mig beröm, han blev själv förvånad att jag är så bra på matte, att jag bara kan titta på ett tal och säga svaret.
problemet är att jag har noll tålamod och självförtroende, jag kan matte men jag tror inte på det och ser mig själv som dålig på det, för när jag va mindre så hade jag as bra betyg, men i 3an så börja jag va hemma mer och sluta bry mig om skolan, och konsekvenserna blev att jag tyckte det blev svårt!
I åk. 4-6 så kunde jag inte division eller subtraktion, jag gjorde samma uppgifter över 5 ggr men jag fick aldrig rätt, min lärare i matte sa rakt ut att jag var dålig på matte.
sedan i åk 7-9 så var jag grymt skoltrött och jag fick ett F i matte eftersom jag nästan aldrig hade rätt på prov..
men nu på gymnasiet har matte blivit sjukt lätt för mig, kan se ett tal och få svaret i huvudet, är snabb på att räkna matte och allt jag räknar är oftast rätt. ingen av mina lärare fattar varför jag fått så dålig kritik inom matte förut.
AJA, världen är liten alltså, men är stolt att jag "blivit" bra på matte ✌📒

En annan sak som hänt dessa dagar i Norrköping är att jag har mått lite konstigt,ibland får jag anfall och blir helt svimfärdig, kallsvettas, mitt hjärta slår dubbelt så fort så man inte vet vart man ska ta vägen känns som man ska dö helt ärligt, spytt/mått illa och skakar, och varje gång detta händer så får jag tårar i ögonen, så jävla obehagligt!!
Jag vet inte vad det kan bero på men jag tror det har något med att jag inte får i mig rätt näring, äter för lite, för mycket godis och för lite mat!
Men jag ska iallafall sluta äta sötsaker under en period för att se om det blir bättre annars får jag kolla upp det!
Har dock gått ner 5 kg på någon månad bara! Det är jag lite stolt över eftersom jag äter normalt med sötsaker lite då och då, fet mat och har däremot också slutat träna varje dag men jag gör det någon gång ibland!
från 60 till 55😄


Likes

Comments

Helgen i Norrköping har varit otroligt bra.
I Fredags åkte jag tåg till Göteborg, men tåget från Mellerud till Göteborg blev 1 timme försenat pga en trafikolycka, jag träffade massa trevliga människor på tåget, och jag var inte ett dugg rädd.
I Göteborg missade jag mitt tåg pga detta men jag åkte istället buss ända till Jönköping. Och hela resan tog runt 6-7 timmar.
Men det var det värt det. För när jag väl kom fram till Norrköping så blev det en toppen helg.
På fredagen var det bara att mysa lite med pojkvännen sedan gå och lägga sig.
Men på lördagen, kom den efterlängtade Zombie escapen, jag var livrädd.
En grupp på 6 personer och jag var nog den som skrek mest, jag tyckte det var roligt men läskigt, jag var den gulliga lilla filluren i bakgrunden som fick uppdraget att bära motgiftet medan alla andra tog hand om zombisarna. Så när Zombisarna kom, sprang alla fram medan jag sprang bak.
Jag tyckte det funka bra framtill vi var i en korridor där det var en zombie framför oss, alla sprang fram och slog ner den men bakom ett skynke bakom mig kom en annan zombie fram och tog tag i mig, och drog ner mig på golvet. Jag slog i knät och fick en armbåge i ansiktet.
Alla var så fullt upptagna med att "döda" zombisarna så dom märkte inte att jag låg i högen tillsammans med dom.
Men somsagt jag ångra inte att jag hängde med på detta även om jag hade hjärtat i halsgropen hela
tiden.

Resten av helgen umgicks jag bara med pojkvännen där jag sedan insåg massa saker, som många vet har jag och min kille distans. Jag bor i Mellerud och han i Norrköping, vilket är 4 timmar mellan oss och så har vi haft det i över 1 år. Och jag kan säga att distans är ett av det jobbigaste som finns.
Jag har försökt övertala honom att flytta till Mellerud men han har inte velat, och jag förstod inte riktigt varför försen i helgen/ förra vecka.
Men nu gör jag och jag kan inte tvinga honom. Norrköping är en del av hans liv, han har sin familj och kompisar där som han inte vill förlora.
Och jag vill inte förlora honom.
Medan jag bor i Mellerud och går i skola men jag trivs inte lika bra i Mellerud som jag gör i Norrköping, skulle vara lättare om jag flytta till Norrköping, jag trivs bättre där, kan börja skola där och allt medan har har kvar sitt. För jag kommer inte vilja bo kvar i Mellerud när jag väl flyttar hemifrån och då känns det onödigt att han flyttar hit sen om 2 år kommer jag inte ens vilja bo i Mellerud, ända anledningen till att jag bor kvar är pga att jag inte är myndig och helt enkelt inte får flytta.
Så jag ska försöka prata allvar med mina föräldrar och få dom att inse hur mycket min kille betyder för mig och att jag inte trivs i Mellerud.
Att flytta till Norrköping kan rädda mitt förhållande och det är det ända jag bryr mig om just nu.
Att byta skola är inga problem, att skaffa pengar är inga problem, har ändå funderat på att skaffa ett timjobb och vuxna finns det överallt om det vore så.
Kan lova alla att jag kommer klara mig där.
Jag är 16 år men jag trivs somsagt inte, har mitt egna liv och problem som jag vill lösa så gott det går, och jag ser detta som den ända lösningen om jag vill vara tillsammans med honom. Alla mognar på olika sätt, gör jag misstag så vet jag det då men just nu måste jag leva mitt liv.

(Mellerud är en jätte söt liten stad btw men jag känner att jag hör inte hemma där. )
Så får hoppas på det
bästa.

Likes

Comments

På lördag smäller det.. zombie escape here i come!
Är grymt taggad men ändå skit rädd. Mest rädd över att jag måste åka tåg själv till Jönköping. (Rädd för tåg) kommer hitta fel och bli våldtagen eller något.
I Jönköping kommer min kille hämta upp mig och därefter åker jag till Norrköping.
Måste ta tåget från Mellerud- Göteborg där jag ska byta till Göteborg - Jönköping, det verkar ganska lätt men jag är ändå rädd.
Jag hoppas jag träffar på någon trevlig person på tåget som ska till samma ställe, känns lite tryggare när man är två personer som ska till samma ställe.
Känner mig som värsta reseutforskare eller något, förra veckan var jag i Norrköping och nu ska jag till Örebro på zombie escape, sova i Norrköping men också åka tåg över hela Sverige typ.

Ni som inte vet vad Zombie escape är så finns en hemsida här :👇

http://www.bataljevent.se/portfolio-post/zombie-escape/

Detta går ut på att man ska va i en grupp som ska ta sig genom en bana, en mörk läskig övergiven byggnad, där man ska hitta ett motgift och sedan ta med det till taket. Det verkar lätt men det är som en skräckfilm, det är zombisar, övergiva rum, blodiga till stökiga. Vill tillägga att gruppen får bara 1 ficklampa som 5-6 pers ska dela på. Man vet inte vart zombisarna är eller vart dom gömmer sig.
Och det gäller att ha "ihjäl" dom innan dom tar dig. Så man får ett antal vapen i gruppen.

OMG Kommer känna mig som en av walking dead skådisarna. 🔪👧

Likes

Comments

Tjock eller smal? Är du perfekt för att du är smal, med stora bröst och värsta rumpan eller är du perfekt när du har kurvor, med vackert ansikte?

Idag ska mitt inlägg handla om utseende och självförtroende, saker folk borde tänka på. Iallafall tjejer.

Alla har olika åsikter på vad som är vackert och vad som är fult. Själv tycker jag inte det är någon big deal.
Alla kommer få ett förhållande någon gång, alla är vackra på sitt sätt, men såklart kan jag själv tycka folk är "okej" bara.
Men även dom du tycker är mindre vackra har saker som du inte har. Tex snyggare bröst, finare personlighet, finare naglar . Saker som man ofta inte ser på utsidan.
Små saker som är ganska stora ändå. Som att ens finnar försvinner fortare, dom som har finare hy, dom som är jätte fina utan smink.
Små saker som även dom "snyggaste" blir avis på.

Förr var jag väldigt noga med hur jag såg ut, jag ville vara smal, perfekta ögonen, vikten, rumpan och allt.
Men istället för att äta nyttigt och träna. Slutade jag äta och hoppades på det bästa eftersom nuförtiden klassas smala tjejer som dom sexiga.
Men för att få den perfekta kroppen måste man träna, äta nyttigt och ha en jämn balans.
Slutar man äta eller äter mindre blir man deppig, mår sämre, klarar inte av skolan, man skolkar, sedan ångrar man det.
Sen när man väl äter så ÖKAR man i vikt.
Tro mig, jag vet. Har gått genom samma sak som dom flesta tjejer gjort/gör.
Och det är en as jobbig period man har. Men det går över och tillslut blir man nöjd över sig själv.
För ett tag sen ville jag va smal, och ha magruter för jag tycke det var as snyggt, så jag tränade i nästan ett halvår tills jag börja gymnasiet där jag inte hade tid att träna, jag börja bry mig mindre och mindre om mitt utseende. För varför ska jag bry mig? Jag har en pojkvän som älskar mig som jag är, vänner som bryr sig om mig, och jag är nöjd över mig själv.
När jag börja gymnasiet öppnades en ny värld för mig. Vet inte om det var för att jag mognade eller att jag lärde känna folk av olika slag.
Jag minns iallafall när jag börja inse att även om knubbiga eller folk med kurvor är snygga. Det var när jag kolla på Gordie shore, där är nästan alla tjejer lite mulliga, dom äter pizza, super och allt, men dom är ändå skit fina utseende mässigt oavsett stolek.
Och killarna i programmet bryr sig inte om stoleken, dom är ändå vänner med alla och dömer ingen utseende mässigt. Tex Som killarna tycker Hollys bröst är snygga och är snygg i allmänhet, små saker kan göra skillnad.
Så om en kille ger dig en komplimang om din rumpa, ta inte illa upp och säg äckel, utan säg tack och neka inte. Han tycker det och även en sån sak får en att må bra att höra fast det kan vara lite skumt. Då vet du iallafall att d
u har en snygg röv.

Själv var jag bara så rädd för vad folk tyckte om mig men sen insåg jag att dom tänker likadant som jag. Dom har sina egna problem, med deras vikt och vad folk ska tycka om dom.Så när man går förbi så är dom ofta lika rädd som jag, att jag ska dö
ma deras utseende.
Sedan finns det ju folk som säger det rakt ut att man är ful, men skitsamma.. Det är 1-4 personer som tycker så. Sen är det 20 personer som tycker du är vacker. Dom som känner dig ser dina vackra sidor som ingen annan ser.
Mobbare är så grymt ytliga som går efter vad dom ser, dömmer och får an
dra att må dåligt.

Jag är idag 16 år gammal och är smal, ganska vältränad men jag äter ändå normalt, en hamburgare lite då och då. Men jag är nöjd över mig själv även fast jag kan klaga på mig själv men sen påminner jag mig själv, j
ag är vacker ändå.

Sedan vill jag passa på att ge 2 personer i Norrköping som stod bakom mig
i kön på H&M beröm. ⭐️
Dom såg bilderna på modellerna i butiken och det första dom sa var " fan vilka fina bilder, älskar grafiken och den tjejen är jätte vacker, men kanske lite för smal. " och den som sa det var en kille. Jag blev jätte chockad när jag fick höra det. För jag trodde ärligt nästan alla ville ha smala tjejer men så är det inte. Sen att tjejen höll med och dom stod och argumentera om det. Att de smalaste inte ofta är det vackraste, även modellerna har sina brister.
Dom fick min respekt. För då vet jag att dom inte dömmer folk, utan till och med till en bild på personer dom
inte känner, kallar dom vackra.Likes

Comments

Tidigare idag var jag på Ica och då var Haribo nallen där, en anställd med en haribo kostym, jag var påväg och skulle hämta bacon och sen poff var nallen bara där, jag sa "omg shiit jag är rädd" och han börjar gå emot mig och jag blir lite rädd så jag börjar springa förbi diskarna med mat och den bara springer efter.. Tillslut gömmer jag ansiktet och han kommer fram och ger mig en kram. Gulligt men scary 🙈🐻

Likes

Comments

Onsdag den 30 oktober.
Har vart i Norrköping i snart en vecka, det har vart som en bergodalbana, massa känslor och tankar. Men iallafall jag har äntligen köpt en vinter jacka, en helt ny stil. Avslappnad, mordern och snygg. Kommit över min rädsla för att åka kollektivt,såg när någon blev tagen av en polis. Alltså mycket händer i Norrköping tillskillnad från Mellerud!
Juste.. ÄNTLIGEN har jag sätt filmen Gone girl😄 jag har väntat i veckor på att se sen. En thriller med massa twistar i, den är ganska psyko, man kan säga att jag är rädd för att gifta mig efter att ha sett den filmen. Så folk som gillar filmer med mycket twistar, psyko tjejer och otrogna män borde se den👍

Halloween tomorrow

Jag bara älskar halloween, jag tycker den högtiden är mysig, man kan gå på stan så är det pumpor och mörkt, men det bästa är att man kan klä ut sig till vafan man vill, se ut som man vill, skrämma folk och gå utan smink utan att skämmas för alla andra ser ändå ut som satan hehe.
Lite tråkigt bara att typ ingen firar halloween i Sverige tillskillnad från Amerika.
Jag ska allafall fira min Halloween i Norrköping, jag funderar på att köpa en dräkt tillsammans med min kille och klä ut oss, gå ut på stan och skrämma folk sen gå " el
ler något.

Likes

Comments

Varje år under senaste Halloween Tiden har jag loggat in på facebook och det första jag ser är folk som klär ut sig till sagofigurer, "poliser" eller stripp poliser ska man kanske kalla det, med världens kortaste kjol.
Jag stör mig inte på folk som lägger upp sånt eller klär ut sig till sånna saker, men däremot att NI sedan klagar på att folk kallar er slampa och är bara ute efter sex.
Det ända jag kan säga är att Jag trodde man skulle vara läskig på halloween, klä ut sig till vampyrer, spöken, den läskiga tjejen i skräckfilmer. Men nuförtiden klär nästan alla ut sig till kaniner eller något liknande, själv tycker inte jag att klä ut sig till en polis med kort kort, med lite blod i ansiktet är speciellt läskigt!

Jag vill ha en läskig halloween där jag håller på att kissa på mig isället för att vilja nypa folk i kinden eller vilja skatta eller gråta till folk som lägger upp lättklädda bilder med en liten svans där bak och skriva "g
lad halloween" 2014 ge mig en läskig halloween, kaniner kan ni klä ut er till vid påsk.🎃👻

-ciao

Likes

Comments

Heej är ny på att blogga, så i början kommer nog mina inlägg suga framtills jag kommit in i dethär med att blogga för jag fattar ärligt inget. Har försökt designa min blogg men det går inte så bra som ni kanske ser.. Så om någon är bra på att designa bloggar skulle jag vara tacksam om någon kunde hjälpa mig. 

Likes

Comments