Dagens jogg. Blev lågintensiv tur idag. Det är riktigt slaskigt och halkigt ute så man höll på falla stup i kvarten. Känns skönt att få komma igång lite mer nu iallafall. Hoppas bara allt slask osv försvinner. Vill ut och köra på riktigt för en gång skull. Ha en fortsatt bra dag ppl.

Likes

CommentsGodmorgon, sitter just nu och dricker lite te. Ska äta frukost & sen gå ut och springa hade jag tänkt. Blev en sen kväll igår så kom inte hem förens klockan 1-2 i natt. Annars känns allt ganska bra, det är torsdag så jag ska ta mig en smörgås till frukost, äter inget bröd dom andra dagarna än onsdag! Så det ser jag fram emot! Vi hörs senare, ha en underbar dag!

Likes

CommentsHej allihopa! Just nu sitter jag och äter kyckling, broccoli och spenat med chilisås på. Har vart ute på en powerwalk och aka snart gå ner till Ica för att köpa mörkchoklad har nämligen kommit på ett bra recept med nyttiga muffins. Men först ska jag göra matlådor så jag har tills lördag. Cheatday på fredag, då har jag lovat my love att vi ska käka pastasallad på Waynes. Kan vara den godaste, efter McDonalds kyckling pesto sallad! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag och kväll!

Likes

CommentsInne på 6:de dagen med Lifesum, är helt inne i den här appen. Känns lite tryggt att hålla koll på sitt kaloriintag, även om det inte är på pricken är det ju snarlikt iallafall! Skrivet in allt jag äter + hur mycket jag rör på mig. Så summerar den ut hur långtid det kommer ta för mig att nå mitt mål. Om det stämmer? Det vet jag inte så det lär jag få bevisat om 6-7 veckor! Ha en bra dag!

Likes

CommentsEn bild från i somras. Har varit rökfri i 4 dagar nu, känns helt fantastiskt även fast jag känner hur det kliar i fingrarna och att jag är lite småirriterad. Jag har sån dubbelmoral med ciggen, eller jag har haft. Jag hatar att det tär på kondition och andning då jag älskar att springa samtidigt som jag försöker intala mig att det är ju fortfarande slask och snö ute, lika bra att vänta med att börja löpa igen. Men nu känner jag att viljan är starkare, och jag hoppas att jag aldrig mer rör en cigg, för min egna skull. Måste tillägga att jag rökt sen ca 15-16års ålder. Känner mig taggad iallafall! Fimpa ciggen allihopa!

Likes

CommentsSitter just nu framför kaminen och värmer mig, usch vilken vinterdag med massvis med snö som aldrig slutar falla ned. Magen kurrar något ofantligt så ska snart dricka en flaska citronvatten och börja med kycklingen. Efter det blir det en längre promenad med min lilla hund. Det är nu vilodag idag men jag känner att jag måste röra lite på mig ändå.

Likes

CommentsGodmorgon!
Jag sitter nu vid köksbordet och äter upp det sista ägget och käkar kvarg med apelsin i. Har redan hunnit dricka te, en flaska vatten och gått ut med hunden. Och snart tänkte jag sätta mig och göra upp mål och schema på min viktnedgång. Har börjat använda Lifesum appen igen, lite roligare när man införskaffat sig en matvåg. Känns som man kan ha mer koll på hur mycket man egentligen får i sig. -1kg i veckan har jag tag som inställning på appen. Tror det behövs lite mer träning än gång då. Men det kommer in lite intervaller imorgon har jag tänkt. Rökte min sista cigg igår så det är påväg mot något positivt. Ha en bra dag mina vänner!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Sitter just nu och gäspar i väntan på att äggen ska koka klart. Har beslutat mig för att skapa denna bloggen som motivation till att ramla tillbaks in i mina gamla vanor med bra kost och motion, Har gått upp nästan 7 kilo sen i somras och det är i te så populärt nör du har en skev syn på kvinnokroppen. Synd med sant. Hoppas iallafall alla får en bra dag!

Likes

Comments