Header

Postad i: Looks

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag var glad över att få användning utav klänningen som jag hade låg och väntade, så jag tänkte att jag skulle visa några bilder till där man ser den bättre. Klänningen som jag skulle ha midsommardagen sparar jag till semesterveckan i Sardinien istället.

Hur som helst så är jag riktigt nöjd med våran midsommar. Vi hade verkligen ingenting planerat men fick ändå ut otroligt mycket utav helgen. Jag hoppas att alla blogg-vänner också haft en bra midsommar!

/Josefin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Livet

Trots att jag hade riktigt ont i halsen igår när jag vaknade och trots en rejäl baksmälla för Daniel så gav vi oss iväg till Johan och hans tjej Johanna. Det har blivit lite utav en tradition att ses där på midsommardagen för att sedan ta oss till Pålsboda och åka traktor och vagn till brevens bruk.

Skillnaden för mig detta år var att jag stod över alkoholen och istället körde en minibuss som skulle ta oss alla hem på natten. Det var riktigt kul att köra bussen och jag hade faktiskt väldigt kul. Enda nackdelen var att jag frös som bara den och förmodligen fick feber under natten. Men kul hade vi!

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Foton, Livet

En bildbomb från gårdagen som överraskade rejält! Inte hade jag trott att vi skulle kastas in i lekar och god mat när vi åkte till Daniels föräldrar och deras kompisar. Stugan som vi var i ägdes utav Lotta och Janne, som även stod för tipspromenad och prisutdelning. Väldigt trevligt och fint.

Vi avslutade kvällen med att hämta upp Fredrik, jag böt om och så gick vi på fest med massa glada och bekanta ansikten dom sista timmarna. Det var den där lilla sista touchen på kvällen. Jag som hade kört tog mig faktiskt 4 cider, alldeles lagom om man frågar mig.

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Looks

Vi fick feeling och ska snart åka till Daniels föräldrar med vänner och umgås. En powernap gjorde susen. Det glädjer mig att få användning utav klänningen som legat och väntat på denna dag.ä. Innan vi åker kommer Daniels kompis Fredrik förbi och tar en midsommaröl ihop med Daniel. Det blir bra!

Ha en fortsatt trevlig midsommarafton!

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Livet, PMDS

Midsommarmorgon och jag vet ännu inte vad vi ska göra idag. Tråkigt kanske ni tänker, men nej inte direkt. Jag kliver in i en pmds-period nu och har känt av det en del, så istället för att stressa upp mig med förberedelser och riskera något sammanbrott så ska jag avvakta och i slutändan bara göra det jag orkar och känner för. Om det så blir att äta chips här hemma i soffan, ta på mig en klänning och dricka vin eller gå i nattlinne hela kvällen och somna innan klockan 23.

Antalet timmar sömn blev ju inte så många inatt så för den sakens skull känns det också skönt att ta dagen som den kommer. Med utrymme för en powernap eller två. Sen hoppas jag verkligen att alla ni som har storslagna planer och är laddade, att ni får en kanonbra dag! Det ska man ha om man kan, trevlig midsommar önskar jag!

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Dagligt, Foton

Klockan har passerat 01 och jag har precis lagt mig i sängen för att varva ned och skriva några rader. Imorse tog vi våran första riktiga sovmorgon sen vi gick på semester, jag och Daniel. Vi sov till hela 09.30, heja! Det var även först efter klockan 13 någon gång som jag hoppade ur morgonrocken - ur morgonrocken och i städlinnet. Vi har skjutit länge på städningen här hemma men idag var det dags! Såååå himla skönt och väldigt passande med tanke på vädret.

Sen har det blivit en del andra bra saker gjorda också, så som att ha läst på om resan, hämtat ut mina tabletter mot min pmds, köpt "utifall" öl/cider, varit till mormor och strykt mina klänningar, ätit gott OCH bestämt mig för att inte ha några som helst förbud eller måsten under midsommarhelgen.

/Josefin 

Likes

Comments

Postad i: Mat

Det känns så lyxigt att få spendera kvällarna här hemma tillsammans utan att känna någon stress över vad klockan är och att komma upp i tid dagen därpå. Det känns som helg hela veckan och med räkor till middag förhöjs den känslan lite extra.

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Dagligt, Livet

Idag har vi haft en sån där skön dag tillsammans jag och Daniel. Vi har bokat resa, hängt på svärföräldrarnas baksida, badat i deras jacuzzi, traskat hand i hand och gjort ohälsosamma matval.

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Dagligt, Foton

På språng med packningen i högsta hugg.

Jag har haft en fantastisk start på veckan och semestern hittills, hoppas ni också haft det! Medan bloggen stått tom och orörd så har jag hängt i solen med dessa godingar ovan.

/Josefin 

Likes

Comments

Postad i: Dagligt

Lurar man ut nyblivna mammor får man allt hjälpa dom dagen efter också.. Och det är precis vad jag gjort idag! (Sen kanske man egentligen skulle kunna säga att det var Sanna som lurade ut mig) Men jag gillar att hänga med Sanna och Julian och vara delaktig så det har passat mig utmärkt.

Sen får jag lov att erkänna att jag blev trött efter dagen och jag kan absolut förstå varför mammor väljer att avstå alkohol och utekvällar. Likväl som jag kan förstå att dom vill och behöver det ibland också. Hur som helst så har dessa dagar gett mig väldigt mycket och jag känner mig väldigt tacksam. Jag kommer garanterat att sova gott ikväll, speciellt efter dagens alla delikatesser som jag och Sanna unnat oss. Nyttiga sådana.

/Josefin 

Likes

Comments