View tracker

En stor fet kyss till livet, på livet, för livet.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hos dessa goa tjejer har jag spenderat min dag och nu så här i efterhand när jag landat här hemma i vårat väldigt lugna liv saknar jag dom redan! Det är så mycket fart, fläkt och kärlek (och en gnutta kaos som Sandra brukar säga) att man blir alldeles överväldigad.

Likes

Comments

View tracker

Idag äter jag frukost i vetskap om att ha tappat -8,1 kg. Det känns ju verkligen som en bra start på veckan! En ganska så julig frukost blev det också. Havregrynsgröt med äpple, kanel och mjölk på. Det passade bra ihop med de tända adventsljusen.

Jag ser verkligen fram emot denna vecka! Jag har många lediga dagar att spendera och på lördag ska vi bl.a. på julbord med Daniels jobb. Vilken lycka att pappa och hans företag har bokat på samma ställe!


Likes

Comments

Likes

Comments

Lite lördagsmys har vi hunnit med innan det nu är dags för mig att åka till jobbet. Så tråkigt att lämna dessa godingar. Men imorgonbitti är jag hemma igen och då har vi hela söndagen tillsammans innan ännu en ny vecka drar igång!


Likes

Comments

Dessa pynt kan vara några utav de finaste jag har. Det är nämligen mormor och morfars egna hantverk. Mormor vill att vi ska ha dessa kvar som minne av dom och låta det gå i arv. Jobbig tanke tycker jag då dom i min värld ska leva förevigt. Dock håller jag med om att det är otroligt kul att ha sådant som dom själva gjort och som dagligen påminner oss om dom.

Förutom dessa så gör mormor även raggsockor, vantar och handdukar i alla olika färger. Jag ska visa er någon dag, för handdukarna är så himla mysiga och fina! Det var stort för mig när mormor gjorde handdukar med Daniels namn på.


Likes

Comments

Välkommen fredag! Även om jag ska jobba så är fredag alltid fredag. Idag är den extra fin dessutom med all snö och solen som lyser upp både landskap och tillvaro.

Fredagens frukost bestod utav fil, müsli med russin och torkad banan och så lite färsk banan på. Delikatess med skinka, máchesallad och paprika. Kaffe och vatten såklart också. Underbart gott!


Likes

Comments

Ikväll lyxar jag till det med popcorn och nocco i sängen till svartsjön, dubbelavsnitt dessutom. Daniel och Ubbe är också med och myser.

Likes

Comments

Efter besöket på tippen idag (som för övrigt var superkul, gubbarna var så snälla och hjälpsamma) så åkte jag till mormor och morfar. De alla välkomnade mig varmt med en kopp kaffe och kärlek.

Mormor och jag tog med oss Daisy på en promenad och lagom tills att vi skulle gå ut föll snön från himlen. Halvvägs kom det snöflingor stora som femkronor. Vi stod länge och följde flingorna när dom föll. Så mysigt!


Likes

Comments

Det var alltså det här jag gick upp och pysslade med klockan 06 imorse. Därefter tog jag tag i garderoberna ute i hallen. Städade efter mig och besökte tippen gjorde jag också. Jag känner mig stolt över att jag klarat av att fixa allt själv. Rullgardinen på två pers är nog så jobbigt, likaså taklampan när man ska hålla i samtidigt som man skruvar. Svetten rann kan jag lova!


Så här blev det alltså. Ett femtimmars projekt för ca 2600 kr. Hade inte pengar (och kreativitet när det gäller återskapande) varit en begränsning så hade det sett annorlunda ut, men tanken var ett representabel rum och det tycker jag att vi fått. Daniel är nöjd och det är huvudsaken! Jag sitter endast där inne när jag ska göra honom sällskap. Om det inte blir ändring på det nu, vem vet.

Likes

Comments