Header

Postad i: Dagligt

Runt lunch idag så kom mamma och lillebror Charlie hit. Jag var tvungen att laga någon mat och passade då även på att bjuda dom på spaghetti och köttfärssås. Efter maten fikade vi på balkongen och blev nog sittandes ett par timmar innan dom åkte hem, det var riktigt soligt och skönt. Trevligt med besök dessutom.

/Josefin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Dagligt

Måndag morgon. Huvudvärk och noll energi. Inte alls som jag behagar mina måndagsmorgnar. Daniel är på jobbet sedan 6 timmar tillbaka. Jag och katterna har tagit sovmorgon, ätit frukost i sängen, startat en tvätt och tagit det lugnt på morgonen. Jag tar dagarna som dom kommer. Vissa dagar blir ingenting gjort, andra dagar rullar det på. Jag hoppas i alla fall att ni som läser är fulla utav energi och får en kanonstart på veckan! Annars får ni, precis som jag, ta igen det en annan vecka.

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Dagligt

Jag vaknade upp till regnsmatter och grått väder. Fönstret stod på vädring för att få in lite luft, så det var bara att hoppa upp och stänga ute både regn och smatter.

Trots en tidig morgon och trots att jag var trött så lyckades jag inte somna om. Så nu efter frukosten ligger jag sömnig och sneglar på när Daniel spelar FIFA. Det gör förmodligen inget om jag sover en stund till... Så skönt!

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Dagligt, Looks

Idag på eftermiddagen var jag iväg på födelsedagsmiddag för Susanna med hennes nära och kära. Det var trevligt och jag har verkligen haft en bra och skön kväll i deras sällskap.

Kul att få klä upp sig lite också, det känns som att det var längesen jag verkligen orkade piffa till mig ordentligt. Det är ju skönt att få känna sig lite fin och fräsch då och då. Klänningen från bikbok är en ny favorit!

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Dagligt, Livet, Detaljer

Jag tycker att det är rätt komiskt hur mina blommors tillstånd alltid speglar mitt egna. Av den enkla anledningen att jag helt enkelt inte orkar att bry mig när jag mår dåligt så blir mina blommor lidandes. Det har varit en sämre period nu och dom känns både risiga och trötta... Men dom brukar repa sig, precis som en annan.

Sängen har jag bäddat för första gången på länge. Det är något visst med att den står bäddad, så trevligt och fräscht. Mamma och Charlie kommer dessutom strax och hälsar på. Vi ska nog försöka få lite frisk luft.

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Foton, Livet

Jag skrev ju i ett annat inlägg att jag fått inspiration från Sanna och framkallat bilder från photobox och satt in i album. Här är resultatet!

En sida med Sanna och Julian, som för övrigt är hemma och mår bra igen!

Bilder från min och Daniels resa till Sardinien. I förrgår firade vi 2 år som förlovade.

Några bilder från midsommar, en dag på stan och en dag hos mamma, Roland och Charlie.

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Dagligt, Mat

En tidig men god start på dagen - Frukost i sängen klockan 05.30 med Daniel bredvid mig, sovandes men ändå nära.

Bravo's tropiska juice, den godaste av dom alla.

Jag kommer att fortsätta att kika in här då och då, när det verkligen finns ork och lust till det. Sista tiden har det helt enkelt inte funnits. Jag har varit ur balans, men hoppas finna den snart. Så att jag kan och orkar göra allt det jag tycker om och mår bra utav. Det har i alla fall varit en bra sommar, som förhoppningsvis inte riktigt är över än!
Hoppas ni haft en bra sommar.

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Foton, Livet

Jag har precis gjort tågbyte och sitter nu på det tåg som ska ta mig hem till Kumla igen. Daniel och katterna är saknade så det ska bli kul att komma hem trots allt. Helg på ingång dessutom vilket innebär ledighet tillsammans, underbart!

Jag delar med mig utav ett par bilder på Katarina och Gustaf som vi stannade och tog precis innan dom skulle släppa av mig vid stationen. Katarina hade ett ställe hon hade kollat ut! Kul tyckte jag. Mysiga bilder på dom dessutom. Snällare människor får man leta efter.

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Livet, Mat

Så här har det sett ut vid matlagning och förberedelser. Katarina och Gustaf har skämt bort mig, medan jag suttit och njutit har dom ordnat med allt.

Igår kväll slog Gustaf på stort och grillade mängder med kött och Katarina gjorde sallader. Jag har fått smaka nya rätter och lärt mig ett och annat om kost och olika råvaror. Till skillnad från mig som mest bara gör det jag kan och vet som är nyttigt så lär sig Katarina nya rätter. Så kul!

/Josefin

Likes

Comments

Postad i: Dagligt, Foton, Livet

Idag styrde vi alltså bilen mot Gränna, ca 45 minuter från Katarina och Gustaf. Vi hade tur med vädret, inget regn och väldigt varm även om solen inte var framme hela tiden. Så kul att vi åkte dit, det var år och dar sedan jag var där sist.

Vi strosade bland affärerna längs gatan, köpte polkagrisar, åt lunch i hamnen och spelade minigolf. Jätte mysigt och trevligt. Ikväll har vi grillat, eller Gustaf har grillat, Katarina har ordnat tillbehör och jag har bara fått vara. Så bortskämd! Imorgon är det resan dags att åka hem.

/Josefin

Likes

Comments