Header

Personligt , Motion/träning, Natur

Godmorgon från en tröttmössa.
Jag hade en sån jäkla härlig dag igår! Det var en god kombination. Först och främst för att det var en sån glädje att få träffa Ida, som jag inte sett på ett år. Sen även för att vi kickade igång dagen kl. 09 med en otroligt god frukost, massa catch up och sedan en frisk promenad på 1,2 mil.

Under promenaden bjöds vi på helt otroliga vyer, så underbart. Lite fumligt så där med högt temp fick jag ändå några hyfsade mobilbilder. Vi tog en kaffe ute i det fria på naturens hus och bara njöt utav solen och varandras sällskap. Dit ska vi gå snart igen, så fint och mysigt!

Jag nämnde för Ida på morgonen att jag hade kameran med, så under dagen fick vi även ihop en liten photoshoot. Så himla kul, vissa stunder kunde vi inte hålla oss för skratt. Ida är crazy och jag dras med utav hennes goa energi!

Bilderna kommer jag att lägga upp senare, det blev ett x antal så jag ska försöka att sortera ut några coola.

Likes

Comments

Hemma hos oss, Personligt

Godmorgon, godmiddag och godkväll! Frukosten imorse åt jag på stående fot innan jag åkte till Amanda. Jag hade egentligen all tid i världen då jag, ännu en morgon, vaknade väldigt tidigt. Jag hade bara inte ro i kroppen, det har varit dåligt med ro i kropp och själ under helgen. Noll i tålamod och uppe i varv hela tiden brukar tyda på pms-dags, så är nog även fallet denna gång. Jag hade dock en väldigt trevlig stund hos Amanda och hennes lilla Kelly efter frukosten, huruvida den blev på stående fot eller inte. Kelly, hennes lilla hund var så fin och söt. Kärt återseende med Amanda dessutom!

På eftermiddagen åkte jag till Marieberg för att se om det kunde bli någon matta idag, men modellen var inte vad jag tänkt mig. Som vanligt blev det istället något annat köpt. Jag hade tänkt att byta ut ljusslingan med bollar (som gjort sitt typ redan förrförra året) till en annan men det blev inte alls som jag tänkt. Jakten fortsätter, på både matta och ljusslinga.

Nu ska jag invänta farmen och sedan hoppas jag kunna sova tidigt ikväll, det lyckades jag inte med igår. Dessutom verkar det som att Ubbe tror att vi köpt sängen till honom, han låg som en kung över ena halvan medan Daniel och jag fick trängas på andra halvan. Men söt är han.

Likes

Comments

Ätbart

Efter en ganska lång dag med tidig start kändes det förträffligt att komma hem ikväll och få ansluta sig till Daniel som jobbat hela dagen och så även mysa ner oss i soffan tillsammans. Jag tycker inte alls om helgerna när han jobbar, det blir inte samma helgkänsla utan honom. Ikväll lyckades vi dock göra det till en bra och mysig kväll ändå.


Likes

Comments

Looks

Jag spenderade hela förmiddagen hemma idag. Sålde av lite grejer från sovrummet. Gosade med katterna. Tog mig en lång dusch och gjorde mig iordning. Så kände jag hur både kropp och själ behövde komma ut lite, så jag åkte till mormor och morfar. Pussade på dom och tog med mig lilla Daisy ut på promenad. Så skönt! Tack solen för din närvaro idag.

Likes

Comments

Hemma hos oss, Hem & inredning

Godmorgon! Två dagar i rad nu har jag vaknat hyfsat utvilad när Daniels alarm dragit igång 05.30. Jag hann att få så mycket gjort igår! Nya sängen kom på morgonen så först rensade jag ut allt det gamla och så kom pappa och drack kaffe innan vi hjälptes åt att skruva ihop den. Tur att pappa kunde komma... 28 tröga, långa skruvar och ingen skruvdragare. Det slutade med spruckna blåsor i händerna och träningsvärk, men också ett väldigt fint resultat.

Resten utav dagen bestod utav att greja här hemma och åka en vända till Jysk. Jag funderade på vad jag skulle prioritera först och det slutade med tavelramar, gardiner, en lampa och några mysiga kuddar. Jag ska under helgen beställa hem posters att sätta i ramarna, det blir en prioritering. Sen har jag tänkt att en ny matta och taklampa får bli någon utav de kommande dagarna. Jag kommer att visa ett lite mer färdigt resultat en annan dag.

Jag är faktiskt väldigt nöjd hittills och jag tror att det kommer att bli ännu bättre! Daniel verkar också nöjd, det är ju hans önskemål om den nya looken. Han vill ha det "mysigt och fluffigt", säger han. Det är i alla fall mer åt det hållet än innan. Något jag kommer sakna är dock avlastningsbordet vi hade över gamla sängen, men jag ska nog hitta någon slags ersättare att ställa saker och frukosten på.

Likes

Comments

View tracker

Ätbart

Alltså AMEN to this. Så tacksam för denna enkla och goda kombination när både orken och fantasin tryter. Jag älskar sallad. Lite tråkigt att inte variera sig bara... Jag klagar dock inte, men om någon har fler tips på goda men enkla och relativt nyttiga rätter så tipsa gärna!


Likes

Comments

Hemma hos oss, Personligt , Ätbart

Frukost klockan 14 idag efter ett par jobbnätter. Lyckorus när man kliver av på morgonen och får åka hem! Nu är jag ledig i några dagar igen.

I samma stund som jag skrev häromdagen att jag hoppades att nya sängen skulle komma snart så fick jag ett meddelande om leveranstid. Imorgon kommer den! Prefekt när jag är ledig. Jag hoppas verkligen att det blir bra. Sen får vi väl känna in och se vad som behövs köpas framöver. Tacka vet jag Pinterest!


Likes

Comments

I mitt huvud, Natur

Bild från 12 december och 15 januari.

Den årliga vår-längtan har slagit till hos mig. Jag bara går och längtar efter långa ljusa dagar, solsken och lite värme. Sitta ute, lapa sol och dricka kaffe med vänner och familj. Det kommer ju det vet jag, och jag brukar låta var sak ha sin tid och likaså varje årstid. Men just nu är jag som ett barn som inte kan vänta.

Över lag blir ju människor gladare och lyckligare, fler klär på sig och går ut. Vi kryper ur våra iden och återförenas. Det är något jag längtar efter. Automatiskt träffar jag mina vänner mer och oftare under sommarhalvåret, det ser jag fram emot!

Likes

Comments

Hem & inredning, Hemma hos oss

Känslan efter att man har städat är ju fantastisk! Allt det där som jag går och stör mig på annars och vill byta ut glömmer jag bort för en stund och istället kan jag bara njuta utav att det är rent och behagligt.

I helhet ser delar utav våran lägenhet ut på det här viset. Hallen tror jag aldrig att jag visat något ifrån. Jag brukar ju för det mesta bara visa små skymtar utav hur det ser ut. Det är mycket jag vill göra och ändra men över lag är det ändå trivsamt och ganska mysigt här hemma. Har vi tur så kommer snart nya sängen!

Likes

Comments

Ätbart , I mitt huvud

Jag kan ju inte direkt säga att jag hade en jätte "happy" start på denna dag då jag skulle gå in och boka tid för gastroskopi men fick se att min remiss som jag fått skickat till mig på posten har passerat sitt utgångsdatum. 😅

Jag ska inte tjura för det dock, det ordnar sig. Jag har faktiskt som lite nyårslöfte att inte låta mig bli för påverkad utav sådant som inte går min väg eller som jag inte kan ändra på. 2016 innehöll alldeles för mycket negativt som jag totalt fastnade i ibland. Ibland måste man, men alla gånger är det inte värt det.

Idag ska jag få lite mer gjort än vad jag fick igår. Hemmet är i total katastrof och i stort behov utav sanering. Jag avskyr när det är damm högt och lågt.

Likes

Comments