Header

Postad i: Daily

Godmorgon lördag! En sån fröjd att få vakna till solens strålar som lyser upp hela sovrummet och denna morgon. Fantastiskt uppvaknande och start på dagen, jag blir liksom glad i hela kroppen.

Daniel har längtat efter sovmorgon så jag ska försöka att inte väcka honom ännu. Svårt att låta bli dock, kaffet en lördagsmorgon smakar så mycket bättre i hans vakna sällskap.

Likes

Comments

Postad i: Food

Här sitter jag på golvet med magen full utav räkor medan Ubbe ligger utsträckt i soffan och ser rätt trygg ut. Här kan jag sitta så länge det går och bara njuta utav att Ubbd inte gömmer sig och att Kir faktiskt låter honom vara. Daniel spelar lite dator medan en skön spellista rullar på i bakgrunden och tvn står på utan ljud.

Daniel var gullig och gick iväg och handlade förut idag, däribland räkor. Man kan ju inte direkt säga att upplägget utav dom är det mest kreativa eller vackra... Men det passar mig utmärkt ikväll. Så enkelt och okomplicerat som möjligt. Nu kan jag slappna av med mina absoluta favoriter samlade.

Likes

Comments

Postad i: Home

En ny fin kaktus har tagit plats här hemma då Daniels föräldrar överraskade oss med den igår. Anette är en riktig hejare på inredning och senaste modet! Dom har en likadan hos sig som jag alltid spanar in när jag är där, så coola!

Fredagen spenderas på hemmaplan. Jag har åtminstone fått lite ordning på mig själv trots att kattprocessen står stilla. Jag bokstavligt talat hatar att se dom så här! För att inte tala om Daniel... Men någon slags mysstämning med något gott att äta vore ju trevligt.

Likes

Comments

Postad i: Daily, Food

Det ska väl bli ordning på den här dagen också. Trots min uppgivenhet denna morgon och i föregående inlägg. Jag är i stort behov utav lite frukost och kaffe, extra mycket idag och efter igår då det uteblev helt... Sen ska jag nog kunna få lite ordning på hemmet. Katterna får tid och utrymme, så kanske dom blir kompisar snart igen också. Hoppet är med mig!Trevlig fredag!

Likes

Comments

Det som började så bra igår slutade i kaos. Båda katterna var så gosiga och sökte närhet, dom kom och la sig hos mig på morgonen när jag kom hem från jobbet. Det har tagit tid för dom att acceptera och tycka om varandra helt och fullt, men nu äntligen!

Vid 15-tiden tog jag med mig Ubbe i buren och åkte till veterinären, det var tufft att få in honom och även under resans gång då han tydligt visade att han inte gillade det genom att pipa hela tiden.

Väl hos veterinären var han så duktig och lugn, under tiden som andra katter jamade och gjorde ned sig i sina lådor så låg Ubbe och sov. Själva ingreppet gick snabbt och smidigt. Det jobbiga var sedan att se honom så livlös.

Här hemma placerade vi hans bur i vårat mörka sovrum. Kir nosade runt ikring men började sedan fräsa. Min tanke var att det slutar hon nog med när han vaknar. Jag tände ljus och hade honom bredvid mig för att kunna ha koll, men så när han vaknade efter ca 2-3 timmar så började kaoset. Kiss, spyor och en Ubbe som inte ville annat än att komma ut. Vi tvättade honom och bytte ut allt i buren då han gärna skulle vara där inne tills att han blev stadig på benen.

Efter någon timma till tyckte vi att han var pigg nog att komma ut så återigen baddade vi av honom och lät honom sedan gå fritt. Kir som inte alls har haft något emot honom fräste och spotta så fort han kom nära henne, och så höll det sedan på resten utav natten och gör fortfarande. Det är med andra ord ett ständigt uppassande just nu och mitt hjärta värker så hårt. Kir fräser och är rädd samtidigt som Ubbe piper och är rädd.

Jag har sovit på soffan för att kunna ha lite koll och samtidigt låta Daniel få sova som skulle jobba. Ubbe har sovit mycket hos mig men verkar inte helt trygg som det är just nu.

Vad gör man? Det känns inte som den roligaste fredagen direkt... Jag är trött efter dåligt med sömn och situationen med katterna gör mig så ledsen. Samtidigt vet jag att det med största sannolikhet kommer att bli bättre och att jag måste ge det lite tid.

Likes

Comments

Postad i: Daily

Nu ekar det tomt här... Jag sov mig nämligen igenom hela gårdagen efter jobbet. Det blev en aning stressigt när Daniel väckte mig 19.30 och jag skulle iväg igen. Ännu mer stressigt när Ubbe kissade i våran säng i samma veva. Plutten (som jag då var lagom besviken på) har blivit könsmogen och förvirrad.


Annars är det rätt bra. I tisdags när jag hade min halvdana dag så peppade Daniel iväg mig till gymmet innan jobbet, så jäkla tacksamt.

Dessvärre blev det bara ett 30 minuters intensivt pass då polisen stoppade mig med blåljus på vägen dit... Bilen var för dåligt skrapad. Så tack för den adrenalin-kicken i alla fall! Polisen berömde vår fina bil och sa glatt hejdå, så inga böter eller hårda ord.


Spännande tider kan man säga.. Haha. Nu ska jag sova en stund innan nästa äventyr tar fart. Ubbe ska kastreras, heja!

Likes

Comments

Postad i: Daily

Lite eftermiddagsfika på balkongen. Båda katterna fick komma ut en sväng också, dom blir helt till sig utav den härliga friska luften och jag förstår dom.

Likes

Comments

Postad i: PMDS

En kortare beskrivning utav mig idag. Grå och tråkig. Jag är lite ur fokus kan man säga. Orkeslös och omotiverad.

Igår eftermiddag kände jag mig helt uppslukad utav ångest och konstiga tankar, nära på att starta något då Daniel stoppar mig och frågar om jag tagit min tablett mot PMDS. Såklart inte.... Jag andas ut, tar min tablett och skriver till Sara som tar med mig ut på en promenad.

Idag är jag lite mer med i matchen och jag väljer att ignorera så mycket tankar och känslor som möjligt, för dom är inte på riktigt. En vilodag känns okej, orkar jag något annat är det också okej.

Likes

Comments

Postad i: Daily

Vad händer då?

Jo Daniel ringde från jobbet förut och pratade lite. Han nämnde att han hade en plan för oss. Som lite plåster på såren vad det gäller tråkiga besked och ledsna dagar så tyckte han att vi skulle boka en utlandsresa. Hur sköööönt vore inte det? Jag hoppas att det kan gå att genomföra när det gäller semester från jobb och pengar.

Så ni kan ju ana vad jag sitter och bläddrar runt bland nu?

Likes

Comments

Postad i: Daily

Hej och hallå! Herregud vad fort dagarna går, framförallt när man sover länge... När jag väl vaknade idag så hade mamma skrivit och ville komma förbi. Det blev en något hastigare frukost än vanligt, proteingröt på stående fot under tiden som jag tog fram lite fika. Passande att jag gjorde dadelbollar igår kväll!

Daniel har varit ledig idag så denna måndag har faktiskt känts mer som söndag. Imorgon är det dock åter till jobb och vardag igen så ikväll ska vi göra matlådor och samla oss. Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Likes

Comments