Header

Har inte folk brist på saker att skriva i tidningen när det är artiklar som dessa...?
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon bloggisen

Idag är det gymnasiemässa i Kristianstad hela dagen. Kommer vara där från 12 till 4. Är egentligen för trött för att leva, men är man tvungen så är man haha.

Har naturkunskap just nu, vilket är fruktansvärt tråkigt. De flesta i klassen sitter o sover eller tittar på film.

På tal om film, så har jag börjat kolla på The Walking Dead. Är såklart på första säsongen o är på 4e avsnittet just nu. Ska fortsätta kolla när jag kommer hem från mässan.


Likes

Comments

Hej bloggisen

Trög måndag idag. Kom hem från skolan för en stund sen.

Åt en cheeseburgare nyss.

Min pojkvän kommer om typ 2 timmar, woho.


Likes

Comments

Hej bloggisen. I detta inlägg vill jag skapa en diskussion eller något liknande. Jag läste en artikel på Aftonbladet, där rubriken hette "Pappan kan skada barnet". Jag blev väldigt nyfiken på vad detta var för artikel, så jag klickade in och läste. Först blev jag chockad, och sedan ganska illamående. Hur någon människa kan uttala sig såhär? Att mena på att män är sämre på att ta hand om barn än vad kvinnor är? Och att männen skadar barnet? Jag tycker detta låter VÄLDIGT dumt, och inte alls genomtänkt.Vad man kan läsa här på bilderna, så blir jag faktiskt arg, och rädd. Ska vi inte leva i ett land/en värld där jämställdhet är något man väljer främst, bland både män och kvinnor? Om det hade skrivits att kvinnorna var de personer som skadade barnet, så hade det blivit ett jävla liv om att "Så kan ni inte skriva. Alla skriver bara dåliga saker om kvinnor" osv, för det hade absolut inte varit ok att skriva så om en kvinna. För då hade det varit kvinnorförnedrande och kvinnoförtryck osv osv osv. Men vadå, betyder det att man kan slänga ur sig vad som helst om männen då? Att skriva att män är "dåliga" på att ta hand om barn? Jag tycker inte det här är ok.

Jag mår illa om vad som skrivs i tidningen ibland, speciellt såna
här saker. Jag tål det inte.

Likes

Comments

Idag gick jag och min vän Mathilda på stan. Hittade en del grejer inne på h&m, bland annat en ny eyeliner och ny mascara. Köpte även ett nytt fräsigt nagellack och två tröjor, tycker de är skitsnygga.

Köpte även för ett tag sedan en ny ryggsäck som jag är tokkär i. Den är perfekt och verkligen min stil! Älskar den!


Likes

Comments

Jag är duktigt värdelös på att blogga, JAG VET. Jag tycker det är skitkul, men hittar inget att blogga om liksom.. Jag vill ha tips om vad ni vill läsa om och vad ni tycker är kul att läsa om? Har jättedålig fantasi när det kommer till detta liksom. Så lite tips hade varit snällt!

Likes

Comments

Hej igen allihopa! Som ni kanske märkt tog jag en paus ifrån bloggandet under ett tag. Har varit mycket som snurrat i huvudet, men nu är det nya tag som gäller, typ haha..
Har dock rätt dålig bloggfantasi just nu, så ni kan väl komma med något tips eller nåt?

Ska visa lite grejer jag beställde ifrån en hemsida som jag fått hem nu!

Likes

Comments

Godmorgon gottfolk, eller borde jag säga god förmiddag?

Idag börjar skolan igen. Jag börjar 2an. Andra året på gymnasiet. JA DET KÄNNS GALET. Om detta året går lika snabbt som förra så lär jag ju vara 80 imorgon. Nä men for real, tiden får fan tagga ner lite nu. Vill hinna med o leva.

Jag börjar vid halv 1, vilket är om någon timme. Kan inte vänta tills jag får träffa mina älsklingar igen. AAAH. Ja, jag är taggad haha.

Likes

Comments

Det finns en tjej som är en stor inspiration för mig. Tycker hon är så fruktansvärt härlig, och otroligt fin! Andrea Russett. Hon är en youtuber, från USA som jag har följt i ca 4 år kanske. Jag tycker att hon är väldigt underhållande, och så fruktansvärt härlig. Hon är någon jag så himla gärna skulle vilja träffa. Hon har definitivt gjort så jag har fått bättre självförtroende. Videor som hon gjort, som har handlat om att man ska göra det man vill och inte bry sig om vad andra tycker om det. Hon är helt underbar! Vill ni kolla in hennes youtube-channel? > GETTOxFABxFOREVER

Har ni någon förebild eller inspiration?


Likes

Comments

Ska iväg på kräftskiva med familjen hos några vänner. Ska bli väldigt trevligt. Börjar dock känna att jag börjar få huvudvärk, vad ska det vara bra för? 😔 Ska i vilket fall bli riktigt trevligt!


Likes

Comments