Presentation picture
J.Hesselroth
Johanna, 24 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 24år gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

Komma ifrån allt!

Efter en mysig lunch med Rebecca i stan sitter jag nu på tåget påväg till Varberg. Skall bli skönt att komma ifrån allt. Även om det bara är över dagen så är det skönt att få tankarna på annat.

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Instaweek V.8 2015


 

Likes

Comments

En dag bestående av svåra besked

En dag som denna med svåra och jobbiga besked, resulterar att jag idag inte haft varken ork eller motivation till att blogga. Hoppas jag mår bättre imon så att motivationen hittar tillbaka till mig. Men just nu behöver jag tid till att bearbeta och ta till mig det som jag fått reda på idag. Det kan hända att det är lite tomt här några dagar.

Hoppas ni har överseende med detta, de personer (vänner/släkt) som jag vill skall veta om vad som hänt vet. Detta är inget jag kommer gå ut med på bloggen med som jag känner just nu..

Hoppas ni förstår ♡
 

Likes

Comments

Inte redo

Godmorgon på er, vaknade denna måndagmorgon med känslan av att jag inte är redo för måndag än, vart har helgen tagit vägen? Någon som känner samma? Måndagsångest!Nu blir det frukost sen göra iordning sig inför jobb, hörs sen ♡

 

Likes

Comments

Min pussgurka

Om du bara visste hur mycket du betyder för mig. Åh vad du är älskad min lilla pussgurka!

 

Likes

Comments

Frukost

Efter 3km PW var en god frukost efterlängtad.

 

Likes

Comments

En bättre start på dagen

Inleder denna dag med 3 km PW

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw