Better Blogging Nouw
Presentation picture
J.Hesselroth
Johanna, 23 år, Västra Frölunda
Johanna heter jag och är 23 gammal, bor i Göteborg. Här kommer du kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Häng med det blir skoj!

 

Fantastisk middag

Hej på er, sitter på vagnen nu påväg hem från stan. Ätit en fantastisk middag med Viktoria, inte träffats på en vecka nu så det var välbehövligt!

 

Ingen rolig helg

Plugg plugg plugg står på schemat för min del denna helgen. Så imon klockan 10:00 kommer My och då blir det att fortsätta renskriva vårt examensarbete. Men börjar se ljuset i tunneln nu, vilket är extremt skönt. "Bara degen som skall knådas nu", som vår handledare sa i onsdags.

Godnatt på er!
 

Finns det något bättre?

Räkor, finns det något bättre? Så gott!!!

 

Dessa kommentarer..

.. just nu sitter vi (jag och My) och renskriver vårt examensarbete. Är en del kommentarer att gå igenom innan allt är helt klart.

 

Händer inte mycket

Hej på er, just nu händer det inte så mycket i min vardag. Dagarna fylls av examensarbete och långa promenader för att skingra tankarna. Men en del shopping till lägenheten blir det också för att få tankarna på annat.

​​​​​Köpte fondtapet till sovrummet igår, vad tycks?

Känns lite konstigt att jag snart flyttar måste jag erkänna, blandade känslor. Skönt men ändå lite skrämmande på ett sätt. Skall bli så kul att inreda lägenheten!