Header
View tracker

helt underbar människa, underbar röst och helt fantastisk låt nu när det är "vinter" och dags för mys. Älskar verkligen Adele, även om jag inte lyssnar mycket på hennes musik så ofta nu mer... Utan jag ser mer på intervjuer och liknande haha. Men hennes röst är ju helt otrolig! Så jag bryr mig inte om denna låt inte kom ut igår, för är precis lika underbar ändå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Idag är det lite mindre som händer om jag jämför med igår, men saker kommer ändå hända haha. Kan nu börja med att berätta att jag inte kommer kunna ge blod, riktigt tråkigt! Men jag gick dit för alla tester och allt gick bra fram tills vi skulle ta blodprover... Då märkte vi att mina kärl inte var så stora, utan de var odugliga för att kunna ge den mängd blod som behövs haha... Så jag får vänta i några år helt enkelt, men blod kommer jag ge någon gång! Så idag får jag se framåt, det är ändå inget som jag kommer tänka på supermycket så det är lugnt. Men idag är jag ledig, eller ja det var förvirrat men jag är hemma i alla fall haha. Så nu sitter jag och jobbar med bloggen, måste fixa inlägg till nästa vecka och lite sånt. När jag sedan är klar med allt plugg och fixande med bloggen är det troligtvis lagom att bege mig till stallet. Det kanske blir övningskörning innan stallet också, men det får vi se när pappa kommer hem! Till stallet ska jag i alla fall och då blir det klippa en häst till och rida. ;)

Ikväll blir det köra och handla för att sedan åka hem och sova, typ så haha... Halvt tråkig fredag men imorgon ska vi iväg till Köpenhamn så det blir upp ganska tidigt. Och eftersom jag mår sådär just nu, blev ännu en dipp igår av en anledning, så jag behöver vila upp mig och slippa vara social haha... Bara skrika ikapp till Miriam Bryant duger för mig! Mår då förhoppningsvis bättre imorgon när vi ska iväg, eller så piggas jag upp när vi kommer dit helt enkelt! :)

Likes

Comments

View tracker

Sitter och tänker på om jag bör filma något mer till Youtube nu snart... Det var ju inte väldigt länge sedan jag lade upp något, men ändå haha. Jag har någon idé om vad jag vill göra men är inte helt hundra alltså. Är så stressad och mår halvkasst varje dag så det slutar alltid med att jag överanalyserar alla mina idéer... Men jag tänker i alla fall kanske filma något i stallet, kanske när jag har en heldag med att fixa Robby? Det är de som jag tänkt på ett tag som inte verkar helt kasst haha... Så skulle det kanske fungera, en vlogg från stallet? ;)

Likes

Comments

Ja idag är det dags... Idag ska jag till Lundatappen för att ge blod, eller rättare sagt ta tester för att bli godkänd för att ge blod haha. Det är steg ett i processen, för er som inte vet. Så efter skolan kommer jag bege mig dit, får bara hoppas jag hittar... Men först är det så skola som sagt, där det är vanliga lektioner. Eller ja, alla utom en då jag kommer ha ett möte angående Musikhjälpen i våra grupper. Förutom det är det dock en helt vanlig skoldag, eller ska vara det i alla fall. Det jag vet är att det kommer vara en håla i alla fall, i gymnasiearbete. Då blir det istället att arbeta på valfri plats, vilket jag kommer göra. Vet dock inte i fall jag faktiskt kommer arbeta med det ämnet, eller om jag jobbar med svenska. För jag satt med gymnasiearbetet igår och struntade i svenskan haha... Får se vad jag orkar med helt enkelt! Men jag lär ju få all distraktion jag behöver för att förneka att en nål kommer sitta i mitt armvecket för första gången om några timmar, troligtvis... :/

Men ikväll när jag kommit hem blir det en vanlig kväll, snart slut på denna stressiga vecka! Så det blir eventuellt plugga lite men annars endast ta en lugn filmkväll med familjen. Kommer även försöka planera nästa vecka och vad som är kvar av denna, vill ha koll på läget! Jag har ändå lite att göra när jag kommer hem haha... Men nu blir det iväg till skolan så jag inte börjar dagen med att vara sen! :)

Likes

Comments

Nu är det ett par dagar sedan Stockholm International Horse Show är över... Och jag kunde inte vara där! Jag hade varken råd eller tid så nu sitter jag här, några dagar senare med en massa bilder från andra. Några jag känner och personer jag följer på olika sociala medier har varit där och jag är otroligt avundsjuk! Eller nä, men det hade varit kul att vara där haha. Jag hade också velat vara den som sitter hemma med en stor påse hästgodis, en schabrak, ny tröja och en massa minne av fantastiska ryttare... Det får bli nästa år helt enkelt haha! ;)

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det så att jag kommer att jobba hemma nästan hela förmiddagen. Varför? Jo, för att det var Öppet hus igår och alla individuella val var inställda. Det innebär att jag har kunnat sova längre än vanligt och känner mig halvt utvilad. Kom ändå hem ganska sent igår och fick sätta mig och fixa saker direkt när jag kom hem... Så totalt sett så höll jag på med skolsaker i ungefär tolv timmar igår... Så ni kanske förstår varför jag är glad att jag börjar 12.4 5 och endast har en lektion haha. Men jag kommer ändå sitta och arbeta under dessa timmar jag fått extra. Kommer att sitta med mitt gymnasiearbete och se hur långt jag kommer med det, och kanske slänga in lite svenska sen om jag orkar. ;)

Ikväll blir det ta det lugnt haha... Detta är den enda lugna kväll utan några planer jag har på hela veckan, för det är ganska fullt upp nu! Därför blir det lugnt plugg i myskläder och bara njuta av att inte behöva göra något haha. Har ändå ganska mycket ångest gällande mitt gymnasiearbete så jag lär fortsätta arbeta med det... Men det är ikväll, nu får vi se hur långt jag kommer så kanske jag slipper sitta med det ikväll haha! :)

Likes

Comments

Ja nu är det den tiden på året igen då min bloggtorka börjar komma... Att inte veta vad en vill skriva utan bara sitter och glor på skärmen utan att få inspiration, en helt vanlig måndag med andra ord haha! Men jag brukar ha några gånger per år då jag verkligen inte har en aning om vad jag vill blogga om, så därför tänker jag berätta om en sak jag gör för att få bort min torka. ;)

Jag börjar läsa andra bloggar! Ja, jag är en sådan människa haha. Jag tar upp datorn och börjar leta efter andra bloggar för att hitta inspiration. Det låter töntigt men genom att se på andra så vet jag vad jag vill göra. Även om jag inte alltid gillar bloggen eller vill skriva om precis vad de skriver så får jag inspiration att göra något. Detta inlägg är till exempel inspirerat av något annat jag läst. För detta är ändå mitt inlägg, det är något som jag har gjort, men min idé har kommit från att se på någon annans verk. För jag kan sitta och läsa något som inte alls rör mig, men som år mig att tänka på något annat. Så det är mitt tips till er, ut och läs en massa annat - för det brukar hjälpa! :)

Likes

Comments

Godmorgon! Idag börjar dagen normalt med skolan, inget som är ändrat där inte! Det är endast vanliga lektioner och det är vara jobba på helt enkelt. Men efter skolan blir det intressant... Det är dags för Öppet hus på skolan, och jag ska sälja våfflor för Musikhjälpen. Så jag och min grupp kommer stå någonstans på skolan med våffeljärn och strössel haha! Det ska faktiskt bli kul och intressant, även om jag inte kommer vara hemma förrän 21.00 haha... Kommer därför inte riktigt ha någon kväll, utan den kommer spenderas i skolan. Så jag lär nog inte hinna plugga så mycket, kanske läsa lite men inget mer. Men men, det löser sig det med! ;)

Imorgon blir det också annorlunda. Eftersom kvällen är borta idag så är det inte ens lönt art prata om den... Men istället för jag till en morgon hemma! Första lektionen imorgon är inställd, vilket betyder att jag slipper hålan! Jag är väldigt taggad på detta haha. Men det lär ju ändå bli plugga på morgonen, eller göra ett försök i alla fall! Men detta är första gången på hela terminen där jag får sovmorgon på en onsdag, detta är något unikt alltså. Får ju ta vara på det då! :)

Likes

Comments

Helt underbara häst, världens vackraste Maja. ❤

Likes

Comments

Godmorgon! Idag ska jag till kyrkan haha... Det är dags för adventsvesper så jag och familjen ska dit, för sedan åka och fika såklart! Så det kommer bli lite stressigt efter skolan för jag ska hinna hämta några saker, sminka mig och plugga. Måste läsa en bok till skolan... Men det är ikväll, först är det skola! Jag kommer ha två av tre lektioner, vilket innebär att vi ska fixa inför öppet hus genom att handla. Vi har inte fått något besked gällande sponsor så det går bli att fixa själv! Men det går det också haha. På lektionerna blir det ju sedan jobba på som vanligt, det är första och sista lektionen jag har... Alltid lika kul att ha hålan mitt på dagen... Men men, det går det också! ;)

Då vet ni vad jag ska göra ikväll haha... Vet inte riktigt när jag kommer hem så vet inte vad jag hinner göra efteråt. Så jag får skjuta upp fixa det med bloggen till imorgon, då jag även ska stå på öppet hus... Men det löser sig det också haha! :)

Likes

Comments