Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var jag för trött för art blogga helt enkelt... Allt gick bra på jobb men när jag kom hem var jag så fruktansvärt trött så jag orkade ingenting. Tror även jag hade mild vätskebrist för mitt huvud dunkade på rätt bra haha... Men nu är det ny vecka och nya tag! Eller ja, nu vecka i alla fall. Nya tag känns sådär att säga för vi kommer bara fortsätta med gammalt skolarbete så det blir inte direkt något nytt. Har även en fin håla idag som jag måste plugga på, har ju proven nu i veckan... Men det ska nog gå bra idag ändå! ;)

Ikväll ska jag sova, den saken är säker! Cirklarna under mina ögon har intagit en ny dimension så det är dags för mig art vila ut. Har sovit dåligt i nästan två veckor så vila är prioritet. Ska även göra ett försök till att plugga men får se hur det går med tanke på hur trött jag är... :/

Likes

Comments

Skrev igår att jag endast skulle upp till stallet för att fixa med Robby, det stämmer inte nu... Igår kväll fick jag ett sms från en kollega på jobb om att hon var sjuk, och jag står som reserv. Jag visste att jag stod som reserv men hade inte alls väntat mig att få det sms:et haha... Men i vilket fall, det betyder att jag ska jobba idag! Det blev ingen mysdag utan istället bli det hoppas att vädret håller sig hyfsat bra och att ryggen inte smäller... Men vila får jag göra när jag kommer hem, nu blir det tjäna pengar haha. Pengarna sitter liksom inte fel haha, men det som svider är att min sovmorgon försvann. Men men, det får fungera idag det också! ;)

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag suttit vid datorn nästan hela tiden haha... Då jag har ganska mycket i skolan till nästa vecka har det bara blivit så att jag måste plugga. Så idag har fokus hamnat å att plugga Ledarskap & organisation. Även om jag har ett prov innan detta tycker jag ändå att det är de jag måste arbeta med främst, för det är de jag har ork till haha... Har verkligen inte ork att sätta mig och plugga till Cultural studies heller så det är lite därför jag pluggar L&O, men så länge jag pluggar nått så är det väl bra eller? Hade mindre problem med tekniken också så jag har blivit lite mer efter i planeringen än vad jag tänkt. Tog en mindre paus under dagen så datorn stängdes ner, men när den väl startade fungerade varken högtalarna eller Spotify... Det tog bort mitt fokus lite från plugget men nu fungerar allt igen så det är bara plugga på! ;)

Ikväll blir det mys med familjen helt enkelt, pluggat hela dagen så förtjänar jag en lugn filmkväll haha! Så det blir god mat, film och allmänt mys. Ska även upp "tidigt" imorgon så jag kan inte vara uppe hur länge som helst haha... Ska bege mig till stallet för att ta hand om Robby imorgon så måste ju ha krafter till det. Bestämde mig för att ta och fixa allt gällande mockning, smörjning och liknande så det blir en riktigt fixardag! Men det är i stallet jag trivs bäst så det passar mig utmärkt! :)

Likes

Comments

Jag har ett tips till er som gäller både om ni går i skolan eller arbetar, det är att börja jobba direkt! Skjut inte upp på saken du ska göra utan börja direkt, för annars blir det sällan gjort. För mig gäller det speciellt gymnasiearbetet, måste börja skriva haha... Trots jag har hittat källor, skrivit metod och frågeställning så nu är det bara komma igång på riktigt, vilket troligtvis gäller er också. Nästan alla har något på gång, inte sant? Och om du inte har så kommer du säkerligen få något inom en snar framtid. ;)

Men det jag vill säga är, kort och gott, att det är dumt att skjuta upp saker. Det blir alltid väldigt stressigt utan det är bara ta boken, datorn, "paddan", träningskläderna eller vad det än gäller och bara köra igång. Jag vet att det finns olika faktorer som spelar in när en ska påbörja något, men genom att ens börja planera så har en faktiskt börjat! Så snälla, skjut inte upp saker utan börja direkt så slipper ni all stress i slutet! :)

Likes

Comments

Nu börjar det dra ihop sig... Det är inte speciellt långt kvar innan hela världen får reda på hur USAs, och världens, framtid kommer se ut. Antingen blir det Trump, eller så blir det Clinton. I vilket fall som helst kommer det inte bli som förr. Personligen har jag väldigt mycket mot Trump, som ni kanske listat ut, så jag på Clintons sida. Även om det började med Sanders så är nu Clinton det bästa valet, både för mig och världen. Trots att jag inte är superinsatt i valet så har jag ändå tillräckligt bra koll för att säga att det kommer gå rejält nedför om Trump skulle ta och vinna...

Men i alla fall, anledningen till att jag skriver om detta är för att min skola kommer ha en valvaka när det väl är dags. Den börjar ganska tidigt på morgonen så jag får se om jag kommer upp haha... Ska i alla fall göra mitt försök för jag vill verkligen vara med och se hur framtiden kommer bli. Eller få en aning i alla fall! ;)


Vad tror ni, hur kommer det gå i valet?

Likes

Comments

Godmorgon! Idag kommer jag inte kommentera vad vi ska göra på ridningen för jag hade fel förra veckan haha... Är så förvirrad och glömsk för tillfället så det är inte ens lönt att jag försöker hålla koll på det lektionsschemat. Det blir ridning idag efter skolan i alla fall! Och på tal om skolan, det är inget annorlunda son kommer ske idag. Jag har min första och enda lektion och sedan är jag ledig! Kommer dock eventuellt stanna kvar en stund efter och prata med min lärare i gymnasiearbete... Har så mycket ångest över det för tillfället så hade nog varit bra att ta ett snack med läraren! :/

Men nog med det tråkiga, för det kommer troligtvis ske något kul mellan skolans slut och ridningen... Jag ska ut och köra igen! Körde en mindre runda med fokus på parkering och ned/uppväxling i onsdags men idag blir det ut på vägarna igen, om vädret håller haha. Kan inte köra så mycket på kvällarna nu för det är för mörkt, får passa på när det väl är ljust liksom. Får ut och göra annat kul på kvällen istället! ;)


P.S NEJ! Vi har inte skylten i sidorutan, jag och pappa satte den där för en grej på Instagram. Vi sugpropp så vi har den i bakrutan som annat vanligt folk, så lugna ner er innan ni kommenterar något!

Likes

Comments

Då har den tiden på året börjat igen, det är dags att sminka sig ordentligt! Jag är en av dem som sminkar mig nästan varje dag, men under sommaren har jag till exempel inte använt mig av foundation. Det är av den simpla anledningen att det inte behövts, och för jag inte orkat köpa en nyans mörkare haha... Men nu har den lilla bränna jag haft lagt sig så jag kan använda foundation igen! Det betyder ju dock att jag måste ha något att applicera det med, plus några borstar till annat haha. När jag fyllde år fick jag en basborste, men jag skulle vilja ha fler haha... Därför gick jag in på Kicks och hittade detta set från Smashbox, ni hittar det här. Tyckte borstarna såg otroligt fina ut, bra kvalité och precis vad jag behöver! ;)

Likes

Comments

Egentligen skulle jag gå till skolan, åka till banken och sedan hem. Nu blir det dock endast gå till skolan och åka hem... Personen på banken var tvungen att ställa in så jag får fixa med vuxensakerna en annan dag haha! Istället blir det fullt fokus på skolan idag och kanske vara social efter. Vet verkligen inte vad jag känner för, är för tillfället bara trött och har inte riktigt vaknat... ;)

Har inte heller något som måste fixas till helgen idag så det lär bli en lugn kväll. Skolan är lagom lugn nu, eller så har jag bara listat ut hur jag verkligen ska planera livet på ett bra sätt haha... Men jag känner mig inte lika stressad som innan, fortfarande stressad men kan ändå unna mig egentid. Gick därför ut en runda igår under hålan för att ta hand om psyket och ha riktig jävla egentid, riktigt mysigt och får mig att fundera på om jag ska gå idag igen. Men vädret kan ju förändras så fort, så kanske bättre att hålla sig inomhus? Får bara se om jag känner för att vara själv idag då, eller om det är dags att vara social haha! :)

Likes

Comments