View tracker

​Pulsat i snön med lilsis ❄️ , o avslutade dagen med en dejt på indiska 🍲

Likes

Comments

​💋 Överraskade Hanne med lite gottis hemma hos henne lagom tills hon kom hem från jobbet 💋

Likes

Comments

2016.. 

Gud vad många nya och fina människor jag har lärt känna detta år..

Maja, som jag lärde känna när jag började jobba på recipharm i maj.. hon började 1 vecka innan mig. Tack för att du började prata med mig vid skåpen min första dag och tack för att vi hamnade på samma skift och tack för att vi hade samma väg hem att cykla tillsammans.. Tack för att du är du

Simone, Vi träffades första gången i början på juni när Kimmen hade sin 24års fest.. Vi klickade direkt. När vi träffades helgen efter igen kändes det som att vi hade känt varandra hela livet typ.. och sen hängde vi inprincip ihop hela sommaren. Finns absolut inget ont att säga om denna tjej.

Hanne, min bästa granne! I slutet på året har jag verkligen insett vilken fin o omtänksam människa hon är.. hon har öppnat upp sitt hem för mig o ställt upp för mig i vått o torrt när jag har varit ensam o mått dåligt.. Jag kommer alltid finnas här för henne oavsett vad.

Nathalie o Sandra, mina fina kollegor. Utan er på jobbet vet jag inte vad jag hade gjort.. Tack för att jag alltid har kunnat prata med er o tack för att ni har sagt att ni inte gillar mig mindre för att jag har varit nere.. Ni har stöttat mig så mycket o funnits där för mig mer än vad ni anar..

❤️❤️❤️


För 1 månad sen gjorde jag o Kimmen slut efter 4 år tillsammans. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som efter vårt break up.. tankarna snurrade o jag visste varken ut eller in. Jag kände mig så himla ensam trots allt stöd jag fick från familj o vänner..  jag var ju så van att ha någon vid min sida hela tiden.. Jag hade ju inte bara förlorat min pojkvän, utan även min bästa vän o min trygghet. Då trodde jag aldrig att jag skulle må bra igen eller "klara av" att bo själv då jag aldrig har gjort det tidigare.. jag gillar ju att människor vid min sida hela tiden.. 

Idag är jag faktiskt "glad" på ett sätt över att vi gjorde slut.. inte för att jag inte älskar honom längre, utan för att jag har blivit mycket starkare i mig själv o växt som person under denna månad konstigt nog.. Jag känner inte längre att jag är beroende av att ha någon vid min sida hela tiden som jag kände förut.. Jag ska till o med på visning för en egen lägenhet imorgon!!!

..

Jag o Kimmen tar inte varandra för givet längre som vi har gjort den senaste tiden.. i ett förhållande ska man inte sitta ihop, man ska vara två egna individer.. men hur skulle vi kunna veta det o göra allt rätt på en gång när det här var bådas första förhållande...

💕

Jag som person kunde inte bry mig mindre om vad folk jag inte känner tycker o tänker..  Jag verkligen avskyr skitsnack o orkar inte beblanda mig med sådana människor..  Om du vill veta något om mig eller mitt liv, fråga.. så svarar jag alltid 

Likes

Comments

Jag, Hanne o Jenna styrde 3rätters hemma hos Jenna, sååå mysigt så!

.. det blev ett väldigt bra avslut på detta år trots allt 🎉💕🍾

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments