Vardag

| rockoff | dagen innan dimissionen  | en lugn midsommar eftersom jag jobbade hela sommaren, men hur kul ändå  |

| spontantripp till Nagu med R  | skulle ta en sleepover i Majnångång men var allt för kallt så det blev en nap där på en timme ungefär | sleepover med världens bästa syskon |

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Jag är riktigt borta med dagarna just nu haha då man jobbat helg och är ledig mitt i veckan. Framför mej har jag två nattskift  (idag och imorgon alltså), ganska skönt att jobba såna skift men min dygnsrytm blir helt fuckad.. vilket den redan är tillräckligt. Jag har så svårt att få dygnet omvänt tillbaka  efter att jag vakat.
Nåja, trots jobb under helgen hann jag ändå göra nått roligt, träffade T igår och hade sleepover med syskonen😍

|ser jävligt tomt ut på väggen bakom men jag är faktiskt på jakt efter en tavla att hänga där|

Likes

Comments

Vardag

Efter Åland blev jag sjuk, låg hemma med feber tre dagar.. vilket ledde till onlineshopping och allt för många episoder av Orphan black.
Har varit på roadtrip till Helsingfors och igår natt till Hangö. Jobbat både lördag och söndag , inte riktigt favorit dagarna att jobba men de e smällar man får ta i denhär branschen😅

Likes

Comments

Vardag

Åland var verkligen så kul😻 trots lite strul längs med hela resan haha. Började med att vi skulle vara Åland två nätter men hade bara lyckats boka hotell för en, men vi hade turen vår sida och slapp till en kompis kämppä och spendera sista natten. Jag vaknade upp och hade ännu nackspärr fredagsmorgonen och M vaknade upp med knappt någon röst😅 Då vi kom fram till Åland slutade det med att vi skulle hamna till hotellet ( allt för tung packning hade vi) men orkade bara gå några 100meter kanske och gav sedan upp då det började regna också så vi beställde  taxi. Vi tog lite hårt i på Fredagen  så vi mådde ganska blä och var hur trötta som helst på Lördagen, men den var kul den med. Verkligen så kul att hitta på grejer med M för det går nästan alltid något på tok haha. Denna resa är verkligrn ett minne för livet! Hemfärden från båten blev tåg, ett fullsatt tåg så vi fick sitta mitt i gångarna haha.
Nu hemma igen, sjukt ont i kroppen då jag gått och bärt på min allt för tunga väska. Vaknade idag upp med ännu mera nackspärr och stegring.

Likes

Comments

Vardag

Sovde så dåligt inatt.. vaknat tusen gånger,superhett och svårt att sova. Tur hade jag kväll idag så kunde ta en napsoffan ;) Skall efter jobbet ner till mammas och printar ut biljetterna till Åland och hämta en väska att packa i. Märkte också idag att vi failat med hotellbokningen så har bara en natt hotell, andra får vi se vad vi hittar heheh.. de går bra igen en gång.

Likes

Comments

Vardag

Igår blev det en spontatripp till Kimito, träffa J och T, kul var det 😍  Då jag och M kom tillbaka  fick vi för oss att vi skulle ta ett nattdopp, kallt men skönt! M blev här och sova och på förmiddagen drog vi till Salo för lite minishopping, så nu är vi redo för Åland och Rockoff för helgen. Då jag kom hem ringde min bror och efter en stund kom han hit, vi spelade lite spel och åt mat. Det var så kul att umgås med honom, lilla C växer upp och kan vara så himla söt ibland. Skall under sommaren hitta på nått kul med både C och J, lite tumistid 😍Jag har till och med hunnit vara lite duktig och fått det mesta gjort på min lista.

Imorgon kvällstur, sen Torsdag morgontur och på Fredagen iväg till Åland, lite minisemester👐

Likes

Comments

Vardag

Kvällstur igår, efter det hem och fixa mej och sedan till alban på några glas med några från flickor från högstadieklassen, så kul att träffa dom😍 Sedan blev det utgång. Vaknade idag och mådde påriktigt bra och bestämde mej för att träffa pappa och småsyskonen❤ var supermysigt, spelade familjespel och var ute i det soliga vädret!
Senare blev det jakt på en bilnyckeln och sedan och äta lite mat👅 Innan nattskiftet blev det några avsnitt Orphan Black och en nap.
Ett nattskift och sedan en dag ledig,vilket är skönt för har en massa jag måste få gjort innan jag på helgen åker till Åland.

Likes

Comments

Vardag

M sovde över från Torsdagen, så på Fredagsmorgon lagade vi morgonmål och kollade Orphan Black (hur bra serie som helst, men jättehemsk)😇 Det blev ett varv till Tenala, sen till mitt och fixa oss och efter det till Fe pong och där efter på fest! Åt jättedåligt igår så kom hem ganska tidigt för hade en jävla huvudvärk. Idag står kvällsturoch träffa flickorna från högstadiet på schemat, kul! Där efter hoppas jag på utgång. hehe🤗

Likes

Comments

Vardag

Hamnade på Tisdagen sluta lite tidigare från jobbet då jag hade sån kramp i magen. Då jag kom hem sov jag nästan hela kvällen då jag for ut med M en stund och umgås.
Igår kväll for jag och R ner till min mamma och M och skulle  hälsa på en stund men slutade med att vi blev där till halva natten och fick ordna skjuts hem😏 haha,sjukt kul med lite spontanitet 🙌
På jobb atm och väntar på att slippa hem.

Likes

Comments

Vardag

Ledig helg🙌 verkligen välbehövligt med ledig helg och inga på de sättet spikade planer. På fredagen var jag kusk,var till Bjärnå och sedan lite hit och dit åkandes. Lördagen var jag hur trött som helst,somnade kl.08 morgonen haha och sovde hela dagen, planerarna var osäkra men slutade med utgång och var hur kul som helst 😍
Nu tillbaka till vardagen, jobb hela veckan och helgen.

Likes

Comments