Vardag

Började nya jobbet på Måndag, kl.14-22.  Tror jag kommer trivas riktigt bra med tiden. Då det är en helt ny "inriktning" ( jag bara jobbat inom äldreomsorg innan) så det kommer mycket nytt nu i börjanvar riktigt slut då jag kom hem på Måndagkväll.
Skulle haft Tisdagkväll också men vaknade med stegring och  en jävla flunssa, ledig idag och fortfarande sjuk.. imorgon är det kvällstur schemat så hoppas jag mår bättre!
Legat hemma igår och idag, kollat massa serie, och några avsnitt av de program jag följer catchade jag upp på 😊 Har lovat mej hundvakt redan för en månad sen så skall ikväll och imorgon ut med världens sötaste pudel 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Ny vecka, och idag är min första inlärningstur😅 glad och också jävligt nervös!
Helgen var kul, tog på Fredagen det lugnt bara och på Lördagen det blev lite fest, började hos mitt med I, E och A, kul och för sen senare till A där det var några andra också😄 Tog det bara lugnt igår, åt lite pizza och chips och kollade en hel säsong av Lucifer.

Likes

Comments

Vardag

Äntligen helg, som jag väntat!
Igår gjorde jag inte så mycket, träffade Ronja på lite mat och gjorde ett snabbt ärende på stan. Då I slutade kollade vi film ( en ny på Netflix "The babysitter" som var helt sjuk egentligen)och drack smoothie. Senare på kvällen blev det att träffa E och A, där vi kanske också gjorde planer för ikväll 🤗
Vaknade upp också helt flunssig idag, inget som jag skulle ha tid med alls just nu...

Likes

Comments

Vardag

Som jag skrev igår fick jag ett jobberbjudande och hade idag  kl.11 arbetsintervju! Var supernervös innan men gick helt bra.
Sovde dåligt inatt vaknade med huvudvärk men den försvann ganska fort då jag fick annat att tänka på haha. Har nästa vecka tre inlärningsturer och om jag gillar jobbet efter det så kan jag få jobb ända till årsskiftet. Är åå glad just nu. Mina dagar som arbetslös började verkligen bli tråkiga, börjar också bli tråkigt inte kunna på de sättet hitta på nått kul man inte har pengar på samma sätt som då man jobbar. Känns verkligen som en sten lyfts från mina axlar 😥
För att fira lite beställde vi pizza hem med I och kolla film. Ligger atm soffan och är skittrött. Och suprise, så känner jag mej sjuk igen..

Likes

Comments

Vardag

Vaknade kl.08 för att köra I till busstationen, sedan tillbaka hem för att äta morgonmål och kolla gårdagens Ph-avsnitt. Bestämde mej sen för att stiga upp och ta hand om mej själv, lade ansiktsmask (som var otroligt plågsam att ta bort, peeloff alltså) och hade fotbad medan jag kollade lite serie, fick sen för mej att jag skulle kolla i skrubben som ledde till att jag städade den och fick ihop en hel del som skall kastas bort och efter det fortsatte jag bara, vika undan tvätt, tvätta tvätt, dammsuga och noppa golv. Sitter arm i soffan och väntar på att golvet skall torka så jag kan fortsätta bocka av saker på min TO DO-lista.
Trots att jag sovde otroligt dåligt är jag på skitbra humör då jag fått ett jobberbjudande 🙌

Likes

Comments

Vardag

Ny vecka igen, alltså tiden går verkligen så himla fort trots att jag typ bara ligger hemma om dagarna. Börjar bli riktigt långtråkigt att ligga hemma..
Vill ha ett jobb, so bad!!😣
Vaknade vid 09-tiden då I skulle till skolan till 10-tiden, och vi sov hos hans pappa så jag kom sedan hem, kollade gårdagens temptetion Island-avsnitt och åt morgonmål. Tog sedan tag i ärenden som att betala räkningar och åka till Kela.
Sitter atm och kollar serie och lyssnar på grannarnas hundar som aldrig slutar skälla..

Likes

Comments

Vardag

Haft en riktigt kul helg, igår var jag till pappas och äta,där både fammo och faffa var och mina småsyskon. Jättekul att se dom då de är så sällan jag träffar åtminstone fammo och faffa!
Igårkväll blev det utgång, känns som om det var länge sen jag varit ut haha, men riktigt skönt att inte vara ut varje helg som innan för det blir ganska samma sak hela tiden, inget nytt typ. Men som sagt, en riktigt kul kväll!
Mindre kul idagmorse dock😥 beställde hem pizza och kollade film! Sitter just nu på balkongen inlindad i massa filtar, supermys då jag hör regnet smattra mot rutorna (har inglasad balkong) och massa färgglada träd runt om mej, haha alltså jag verkligen älskar hösten!!
Har inga planer för idag, bara kolla film och mysa, skön söndag!

Likes

Comments

Vardag

Fredag äntligen, nog för att jag har fredag varje dag typ haha då jag är arbetslös men kul då vännerna och har ledigt så man kan göra nått kul! Vaknade vid halv åtta, men låg kvar i sängen till 11, jag kollade film och åt morgonmål. Då jag steg upp bestämde jag mej för att baka kladdkaka, gött!
Planerna för idag är oklara men skall nu vänta på att I kommer hem, sen duscha och fixa i ordning mej och sen vet jag inte.
T r e v l i g   h e l g !

Likes

Comments