Header

Hallå på er!

Just nu sitter jag o skriver om matspjälkningen i medicin, blev lite stopp så tänkte uppdatera lite här(:
Vi har inlämning på detta imöra o jag har typ inte kommit så långt.. Jag som gör allt i sista sekund, försöker verkligen att bli bättre. Nån som har ett tips så får ni gärna dela mä er!😁

Just nu äre så mycket i skolan innan vi går ut på APL(v.43-47). Detta ska va inlämnat imöra 👆🏻.
På månda ska vi göra ett litet test i psykiatrin inför provet på tisda i: utmattningssyndrom, depression, bipolär sjukdom o självmord. Så måste hinna läsa igenom detta på månda innan vi börjar, har ju även bokat tvättstugan, men får la läsa emellan springandet 💪🏻. O på tisda ska vi gå igenom urinorganen i medicin som vi ska lämna in nästa sönda. Vår medicin lärare vill att vi ska ha läst igenom detta innan vår lektion på tisda o även kollat igenom frågorna i studieenheten. Jag brukar även dra ut från 1177.se för dä ä lite lättare att förstå och även läsa deras texter. O på freda har jag omprov i hjärtats anatomi så dä behöver jag även plugga på i nästa vecka.

Nog prat om skolan.
Jag har äntligen börjat handla julklappar, 2 av 11 avklarade. Ja ni kanske tycker att dä ä tidigt men dä går fort nu o helt plötsligt ä vi inne i december. Jag tycker inte det är jätte kul o trängas bland folk som ä stressade o dessutom äre inte så kul när något är slut som man har tänkt o köpa.
Hoppas att jag vinner massa pengar ikväll på Bingolotto💰. Jag o karln blev bjudna hem till ett par kompisar som oxå har blivit pensionärer som spelar Bingolotto, känns skönt o inte va ensam om dä👴🏼👵🏼.
Nu måste jag la försöka mig på o fortsätta skriva om matspjälkningen!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!
Puss o hej💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hopp!
Förra veckan hade vi prov i medicin, jag fick 2p från godkänt men behövde inte göra omprov. Tack o lov!
Men har pluggat på dä som jag va osäker på. Det är nämligen så att vi har nytt prov nästa vecka o dä kommer komma lite frågor på saker som vi har haft i förra provet.

Idag börja jag mä o gå ner te tvättstugan sen åkte jag te skolan en sväng o träffa en klasskamrat o gjorde klart vårt arbete som vi ska ha diskussion om på månda i psykiatrin.
Efter dä blev klart åkte jag hem o fortsatte jag med tvättstugan, sen upp o sätta igång o skriva rent mitt arbete i vård och omsorgsarbete. Eller iaf med själva A delen, fattar inge om B delen men dä skulle min sambo hjälpa mig med ikväll. Vård o omsorgsarbetet ska va inne på sönda kväll men skulle va så skönt o få in dä redan ikväll eftersom jag måste plugga te både provet i hälsopedagogiken och medicin.

Behövde en liten längre break idag så bestämde mig för o följa mä min sambo te Töreboda o hämta en vedpanna, (dom ska byta ut den gamla i garaget) sen på vägen hem så ska vi hämta en bakaxel i Askersund.
Nu ska jag va lite social mä karln min i bilen.

Trevlig helg allihopa! (:
(Bjuder på en liten rolig bild)

Likes

Comments

God eftermiddag alla!

Det har hänt så mycket på kort tid, semester, hinna träffa vänner och familj,göra det dagliga i hemmet och framför allt har jag jobbat som en stolle.

Det vårdboendet jag har jobbat/jobbar på har jag fått jobbat både natt och dag och ändrat mina tider huller om buller eftersom näst intill varje dag har vi varit en man kort i 4 veckors tid. Puh, tur att semestertiderna är över!

Från lite jobb till annat jobb kan man säga.. Från 4 jobb till 3. Från 3 jobb till 2. Från 2 jobb till 0. Jag har nämligen börjat i skolan och pluggar heltid till Undersköterska! Har fått härliga klasskamrater och vi har tyvärr fått mycket att göra redan nu eftersom höstterminen inte är så lång. Så egentligen ska jag inte sitta här o skriva så nu måste jag tyvärr avsluta men jag ska försöka o bli bättre på att uppdatera. 

Vi hörs, Hejhej!Likes

Comments

Gokväll!
Har hänt mycket den senaste tiden.
Gjorde en op för 3 år sedan i munnen och svullnaden har gått upp o ner o nu orkade jag inte mä det längre så fick en akuttid hos tandläkaren. Gick ganska bra, skulle smörja mä en salva på tandköttet. Om nu inte svullnaden skulle gå ner så skulle dä bli en ny op, så hoppas nu att dä hjälper!
O så har mina värmeutslag/soleksem blivit värre..
Så nu har jag blivit stammis på Apoteket. Massor mä salvor och tabletter. (Skönt nu när solen inte tittar fram.)
Och så har jag varit så trött att jag kan somna vart som helst, typ på jobbet?! Hah!

Idag har jag varit lite trött men jag har orkat så mycket mer o varit på rätt då bra humör.
Börja mä o jobba, fick jobba över 2h👌🏻
Sen en sväng te ikano o in på TGR för o handla lite prylar mä flamingos på! (Tänkte göra ett inlägg om det senare.)
Eftersom dä va den tiden på dagen när alla ska hem så åkte jag te far o blev bjuden på midda o lite kaffe förstås.
Hem o städa, diska o plocka iordning.
Men nu ni, nu säger jag gonatt!

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag på jobbet och har rast.
Har haft fullt upp och ingen ork till att blogga. Har även varit sjuk under en lång tid, är fortfarande sjuk men kan jobba nu iaf (:
Har nämligen ett till (3e) jobb nu på en förskola i Linköping. Började i början av april o kommer jobba fram te v.27. Sen äre ju en sak te... Jobbar nämligen ihop mä min mor o precis på hennes avdelning mä, känns förjävla gött! 😄

Ska försöka bli bättre på o blogga, har sagt dä te mig själv länge nu men nu måste dä bli av!
Får bli en bild på min kvällsmat som jag har fastnat för.
Enkelt o gött!

Likes

Comments

Det blev en tripp till Lidköpings Power marknad i lördas mä trevligt sällskap. Fyndade lite hårblommor och en hallampa.
Den som sitter i hallen nu ska egentligen sitta i extra rummet men eftersom vi inte fått i ordning på dä rummet så gör dä inte så mycket (

Likes

Comments

​själva resan te elmia tog 5h från Motala, ja resan ä ju halva nöjet som en vän brukar säga. Var dock inte inne på själva mässan. Dä blir nog att gå in där nästa år o sen åka hem. Vi har börjat bli för gamla för o va på A6 tanke på att dä bara ä sönder hoppade Volvo bilar o massa fulla små glin som springer omkring o gapar o skriker😩 aja, själva resan dit va ju kul! (:

Likes

Comments

Hallå hallå!

Imorse var domen kommen, kl.8 skulle vi reg-besikta impalan mä luftfjädrig.
Och det blev blanka papper!😄
Som min karl har slitit i 3 veckors tid att få allt och funka perfekt.
Han satte dit luftfjädringen dagen innan nyår, och höll på hela den natten in till morronen på nyårsafton för att vi skulle åka på nyårscriusingen i Linköping. O sen på kvällen ut o åka mä bilen på kvällen/natten. Eftersom jag då körde på nyår så märkte jag att dä läckte luft vänterbak så va han tvungen o fixa dä o lite annat som har strulat innan besiktningen.
Men nu så! Blanka papper!
Vanlig kontrollbesiktning på bilen o husvagnen om en månad!

Likes

Comments