Header

Hej!

Idag har varit en riktig mysdag, igen haha men började dagen med en riktig god sovmorgon, sedan så följde vi, jag och min mamma min morbror till tåget för att han skulle åka hem:( lite sad men det går väl bra, sen så gick vi och kollade lite i affärer och jag köpte ett par jätte sköna skor som jag ska ha på gymmet.

När vi var på stan så hade vi med oss min systerdotter och det var mysigt, efter det så gick vi hem och myste tills det var dags att köra hem lillen till min syster, sen så bar det hemåt och käka lite mums och kolla på lite filmer, Jag kan verkligen rekommendera ett supergott snaks, jag brukar köpa sockerärtor och bara skölja dem och ställa dem i kylen så de blir knapriga och kylda, sedan så äter jag dem med en dipp. Då brukar jag ta en tacodipp, det ärr också gott med gurka eller morötter men jag föredrar sockerärtor.

Nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla på paprer towns, jag har läst boken och då tyckte jag inte om slutet men smaken är som baken

Gonatt!<3

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag hemma igen, vi var och kolla på när de sprang och de var jätte kul,, vi placerade oss vid det sista leriga hindret och att se folk fastna i lera upp till knäna. mycket kul var det att kolla på folk man inte kände som trilla och gjorde bort sig, det som var bra var att alla skrattade till och med de som var med och sprang så att det blev en stor gemenskap mellan de som sprang och kolla på.

sedan så åkte jag och Sören till arenan och kollade på matchen, de spelade bra och de VANN!! med 2-1.vilken va svin bra haha. och eftersom det var första matchen och vi har säsongplatser, vi fick en varsin liten flagga och så delade jag och Sören en ice slim latte, och jag brukar inte tycka om latte eller kaffe men denna var riktigt god faktiskt, det var lite kaffe smak men inte för mycket så jag tror att det är en bra dryck om man vill lära sig dricka kaffe, jag vet att jag kommer att fortsätta dricka den drycken. Mycket god.

men nu så ska vi till Konsum och köpa lite gott så ska vi göra pizza. mys :)

hejdå!<3

  • 5 readers

Likes

Comments

Hej mina vänner!

Nu så är kl 1 och mamma och min morbror har precis lämnat mig för att ta sig till loppet, nu är jag ensam hemma och jag ska göra mig i ordning för hockey ikväll! först så ska vi ta min moppe för att kolla på när de springer sen så ska vi åka till arenan.

Inatt så var det svinkallt så jag sov med myskläder på, pyjamas byxor och en stor tröja, vet ej varför jag var så kall men jag var det. sedan efter frukosten så ringde jag till min mormor för att jag skulle fråga henne om en sak men det slutade men att vi pratade om fransförlängning och naglar till konstiga sätt man kan dö på, så jag och min mormor har ett väldigt starkt band men varandra även om hon bor i Skåne och jag i Karlstad.

Det ska bli så mysigt till häljen för då kommer en massa familj pga att det ska vara ett dop till min syster dotter oc hsenare på kvällen så ska vi ha kräftskiva, och i år så blir vi lite fler än vanligt då det är massa från Norge som kommer och från Skåne.

men jag har något så ont i halsen, det är presis som att det är en lös flik eller att något som sitter fast man vad jag kan känna så är det inte något som sitter fast så det är väl positivt :)

hejdå!<3

Likes

Comments

Hej alla!

Nu är det 23 på kvällen och jag är alldeles för pigg för att sova så pga en dryck som jag har blivit besatt av, det är vitaminwell free ride i smak av ananas/grape och det står att det ät koffein i det, jag vet inte om det är så jätte mycket i den men för mig som inte är jätte vad koffein så märker jag av det lätt, så smarta jag dricker dem på kvällen så jag ej kan sova.

Men idag så träffade jag två vänner från min gamla skola och vi pratade mycket och chatchade (vet ej stavning) upp mycket med varandra då vi inte har sets så jätte mycket i sommar viket är synd. men vi har fått in en liten grej som vi gör, vi går till Ica eller vilken annan butik som helst och köper det vi är sugna på sedan så går vi till ett ställe och har en liten picknick och har det mys.

Ja, efter det så åkte jag hem och då var inte min mamma, syster hemma än då de var och hämtade min kära morbror, han och mamma ska springa tjurruset imorgon (lördag) så vi som var hemma började kolla på baksmällan del 3 tills vi somnade på soffan och vaknade av att de andra kom hem.

godnatt!<3

Likes

Comments

Hej!

nu sitterjag på matte lektionen och väntar på att jag ska sluta, klockan är just nu 14:45 och vi slutar kl 16:00. idag så har vi varit på norra fältet och hjälpt de som arrangerar tjurruset i Karlstad att sätta upp lite saker innan imorgon de var ju gansa kul men lite jobbigt då det är väldigt varmt idag men det gick bra :)

senare så ska jag träffa några kompisar och prata lite och umgås ,kanske en fika eller något sådant..

hejdå! <3

Likes

Comments

Hej alla!

Idag är det fredag!! så skönt idag så ska jag till Tingvalla och ha idrott med en svenska lärare för att våran är borta eller något. men han är tydligen jätte bra på jujutsu tror jag det heter, och det är tydligen mycket fys i det så efter denna idrott så kommer jag att vara helt död haha, och jag som har jätte mycket träningsvärk i bakre lår och på yttersidan av låret. Men lite träningsvärk har väl inte skadat någon :)

senare idag så bär det ut till Bomstad då vi ska sova där i helgen och ha kräftskiva där och mysa, längtar så!

Nu så får jag gå och borsta tänderna om jag ska hinna göra det innan jag måste åka till skolan haha, hejdå!<3


Likes

Comments

Instagram@izziepizzie