Header

Hej hej nu är jag i Skåne innan skolan börjar, eller vi började i fredags men jag var ledig på börjar på måndag istället.
Vi har nämligen varit i Skåne för att min mormor har fyllt 60 år så vi har haft ett stort kalas för henne.
Sedan så har vi varit på Simrishamn och badat och solat, och just nu så sitter vi på väg hem till Tomelilla efter att ha käkat lunch i Simrishamn. Jag käkade en rätt pasta Alfredo och det var en rätt med pasta kyckling och spenat och de var sååå gott, rekommenderar verkligen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 21 Readers

Likes

Comments

Hej tillbaka igen

Jag brukar försvinna sådär lite på vintern, men just nu så känner jag att jag behöver släppa lite från axlarna och bara berätta hur det ligger till.

Jag lider av ångest och det var jag att det är väldigt många som gör nu för tiden, speciellt i min ålder. Jag har nyss haft en liten panik attack sådär kl halv 1 på kvällen för att jag inte känner mig fin nog och inte kan skaffa mig en kille. För det är det som kretsar mycket runt mig och runt mina kompisar. Jag har gjort det valet att inte dricka förrns jag är 18 år och det står jag fast vid. mina vänner som jag umgås med i skolan dricker och man blir lite utanför när man väljer den vägen som jag har gjort, för att det är så att de man hänger med vill man ha något gemensamt med och vissa har bara drickandet och killar som ett gemensamt ämne. Man blir lätt utlämnad när man väljer att avstå från alkohol. även om det inte är meningen.

Jag skulle råda till alla jag känner att vänta tills de fyller 18 med att dricka men jag vet också hur svårt det kan vara att leva med det beslutet, jag har bara 1 år kvar typ tills jag fyller 18 men för de som har några år kvar till den dagen som väljer att avstå. det kommer bli ett helvete för dig när de andra är på fest och har roligt, och dricker medans man själv är hemma och inte gör så jätte mycket, inte har så roligt som de andra lägger ut på snapchat att de har. jag har varit i den situationen hur många gånger som helst och på hälften av dem så ha jag börjar gråta av ångest om att jag inte är en del av gänget pga att jag inte dricker.

så till er alla dom inte druckit ännu eller vill sluta med det tills man är 18, var bereda på ett helvete med ångest för det kommer bli jobbigt och det kommer kännas att det inte är värt att vänta, men när dagen kommer då man är 18 och kan känna att jag gjorde det, jag stod emot fristningar och jag överlevde en massa ångest attacker utan att dö, att känna den känslan kommer vara en av de bästa känslorna man känt och man kommer känna en så stor stolthet över en själv och i många fall så kommer andra runt om en också vara stolta över en.

KRAM

Likes

Comments

Hej!

Idag har varit en riktig mysdag, igen haha men började dagen med en riktig god sovmorgon, sedan så följde vi, jag och min mamma min morbror till tåget för att han skulle åka hem:( lite sad men det går väl bra, sen så gick vi och kollade lite i affärer och jag köpte ett par jätte sköna skor som jag ska ha på gymmet.

När vi var på stan så hade vi med oss min systerdotter och det var mysigt, efter det så gick vi hem och myste tills det var dags att köra hem lillen till min syster, sen så bar det hemåt och käka lite mums och kolla på lite filmer, Jag kan verkligen rekommendera ett supergott snaks, jag brukar köpa sockerärtor och bara skölja dem och ställa dem i kylen så de blir knapriga och kylda, sedan så äter jag dem med en dipp. Då brukar jag ta en tacodipp, det ärr också gott med gurka eller morötter men jag föredrar sockerärtor.

Nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla på paprer towns, jag har läst boken och då tyckte jag inte om slutet men smaken är som baken

Gonatt!<3

  • 28 Readers

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag hemma igen, vi var och kolla på när de sprang och de var jätte kul,, vi placerade oss vid det sista leriga hindret och att se folk fastna i lera upp till knäna. mycket kul var det att kolla på folk man inte kände som trilla och gjorde bort sig, det som var bra var att alla skrattade till och med de som var med och sprang så att det blev en stor gemenskap mellan de som sprang och kolla på.

sedan så åkte jag och Sören till arenan och kollade på matchen, de spelade bra och de VANN!! med 2-1.vilken va svin bra haha. och eftersom det var första matchen och vi har säsongplatser, vi fick en varsin liten flagga och så delade jag och Sören en ice slim latte, och jag brukar inte tycka om latte eller kaffe men denna var riktigt god faktiskt, det var lite kaffe smak men inte för mycket så jag tror att det är en bra dryck om man vill lära sig dricka kaffe, jag vet att jag kommer att fortsätta dricka den drycken. Mycket god.

men nu så ska vi till Konsum och köpa lite gott så ska vi göra pizza. mys :)

hejdå!<3

  • 29 Readers

Likes

Comments

Hej mina vänner!

Nu så är kl 1 och mamma och min morbror har precis lämnat mig för att ta sig till loppet, nu är jag ensam hemma och jag ska göra mig i ordning för hockey ikväll! först så ska vi ta min moppe för att kolla på när de springer sen så ska vi åka till arenan.

Inatt så var det svinkallt så jag sov med myskläder på, pyjamas byxor och en stor tröja, vet ej varför jag var så kall men jag var det. sedan efter frukosten så ringde jag till min mormor för att jag skulle fråga henne om en sak men det slutade men att vi pratade om fransförlängning och naglar till konstiga sätt man kan dö på, så jag och min mormor har ett väldigt starkt band men varandra även om hon bor i Skåne och jag i Karlstad.

Det ska bli så mysigt till häljen för då kommer en massa familj pga att det ska vara ett dop till min syster dotter oc hsenare på kvällen så ska vi ha kräftskiva, och i år så blir vi lite fler än vanligt då det är massa från Norge som kommer och från Skåne.

men jag har något så ont i halsen, det är presis som att det är en lös flik eller att något som sitter fast man vad jag kan känna så är det inte något som sitter fast så det är väl positivt :)

hejdå!<3

Likes

Comments

Hej alla!

Nu är det 23 på kvällen och jag är alldeles för pigg för att sova så pga en dryck som jag har blivit besatt av, det är vitaminwell free ride i smak av ananas/grape och det står att det ät koffein i det, jag vet inte om det är så jätte mycket i den men för mig som inte är jätte vad koffein så märker jag av det lätt, så smarta jag dricker dem på kvällen så jag ej kan sova.

Men idag så träffade jag två vänner från min gamla skola och vi pratade mycket och chatchade (vet ej stavning) upp mycket med varandra då vi inte har sets så jätte mycket i sommar viket är synd. men vi har fått in en liten grej som vi gör, vi går till Ica eller vilken annan butik som helst och köper det vi är sugna på sedan så går vi till ett ställe och har en liten picknick och har det mys.

Ja, efter det så åkte jag hem och då var inte min mamma, syster hemma än då de var och hämtade min kära morbror, han och mamma ska springa tjurruset imorgon (lördag) så vi som var hemma började kolla på baksmällan del 3 tills vi somnade på soffan och vaknade av att de andra kom hem.

godnatt!<3

Likes

Comments

Instagram@izziepizzie