kan inte sova, så ska kolla ted och äta ostbollar.

kom kom inte kom kom inte kom kom inte! tagit ett svårt beslut idag. Imorgon blir det bio med den finaste som finns, så värmer upp redan nu med mys!


 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu ett känslosamt inlägg igen, det gillar ni allt.
tänker på allt som vanligt, för jag menar, vem där ute gillar mig igentligen för exakt den jag är, varendaste liten cm av mig, alla mina brister, hur jag ser ut utan allt konstgjort smink, hur mycket jag än fiser,  hur ledsen jag än är, om jag så har 10 dåliga hårdagar i rad, får utbrott för ingenting, inte är en såndär perfekt snygg bikinimodell, som snarkar som en gris och sparkas lite lätt när jag sover, som kan vara lite för kärleksfull, för att hon är rädd för att förlora personen, tycker att jag har fin kropp, vill ha mig och ingen annan, inte jämföra mig och önska att jag såg ut som henne, eller att jag hade hennes hår, eller hennes ögon, Vem vill ha mig? finns det någon som inte vill att jag ändrar mig det lilla minsta, att jag är vacker hela jag, För man ska inte ändra på sig vad än folk tycker, han som älskar dig ska älska dig för hur du ser ut under allt smink, under dina kläder, och bakom ditt utseende, eller hur? då lever man säkert ett långt liv tillsammans för då är du perfekt för honom och hon är perfekt för dig. Och då behöver ni ju inget annat, jag har hört att jag är vacker för den jag är, men vem är jag så vacker för där ute, vem vill ha mig mer än en natt, vem vill leva med mig, och stå ut med mig i flera år, och ännu mer, vem kommer stanna hos mig för resten av mitt liv? tankarna får fortsätta snurra tills jag somnar. old pic.

Likes

Comments

IDAG HAR JAG:

* Blivit frisk
* vart lycklig
* bakat asgoda bröd
* gjort färsfyllda paprikor med ostfyllning
* bakat kladdmuffins
* gjort fruktsallad med
* inte spytt
* vart vaken hela natten
* handlat
* busat med barn
* pratat med främlingar
* badat
* blivit mulad
* skrattat så jag fått ont i magen
* fisit bara några enstaka gånger
* städat
* diskat
* sökt lägenhet baby
* gjort en ny bloggdesign helt by my self alltså
* inte tänkt på kärlek
* längtat efter fråga olleTrevliga bananer det här, låt det fortsätta såhär tack!

 

Likes

Comments

Jag vill känna solens varma strålar mot mina bara knän, känna vinden i mitt ruffsiga nybadade hår, jag vill känna solnedgången spegla sig i mina ögon, jag vill leva på glass varje dag, jag vill åka på festivaler, och komma hem och har funnit massor med nya vänner, jag vill få den där drömkyssen på stranden, jag vill sitta ihopkurad med ett mysigt gäng och lyssna på den där gitarren och vara småfulla och sjunga och bara njuta av natten, jag vill vara med dig, sitta där på stranden, och bara känna din hand vandra omkring i min nacke, och sitta tätt intill och bara vara, jag vill känna iskalla klunkar av cider rinna ner i min hals,  jag vill bli sexigt brun, sådär fin så jag kan visa upp mig stolt i den där korta sommarklänningen, jag vill åka på peace & love med underbara folk och ha en oförglömlig vecka, jag vill skratta och vara lycklig varje dag, jag vill hoppa studsmatta när man är sådär roligt full och trilla hela tiden och bara skratta, jag vill dansa på stranden till eldfacklor, jag vill vara bland människor som är glada och som sitter och håller om varandra, jag vill åka ut med båt på sjön och bara ligga i en båt och pussas, jag vill vara fri, jag vill jogga längst skogsvägen och känna hur solen gör mina ben brunare för varje meter jag springer, jag vill vara fint sminkad, sitta där på bryggan, med god mat, en fin vinflaska med min drömkille, jag vill dansa vilt på tylösand, jag vill köra tequilarace med främlingar, jag vill sitta på en klippa och bara njuta, Jag vill kunna ligga på en varm brygga och sola hela dagen och inte känna någon tidspress, Jag vill kunna ligga där tryggt i gräset med en blomma i håret och känna hur solens strålar skönt värmer upp, jag vill kunna stå ute vid grillen i bara trosor och linne och se hur köttet grillas och doften rymmer hela atmosvären, jag vill bli matad med jordgubbar, jag vill dyka djupt ner i sjön och göra bakåtvolter i vattnet och skratta av att jag får kallsupar, jag vill åka till göteborg och och uppleva lite av sommaren där, jag vill se stockholm, jag vill gå hand o hand med min bästa vän och prata om vad vi gjort under kvällen, jag vill känna hur mitt ansikte bränner på kvällarna, jag vill rida längst skogens vägar och stanna och ha picknick med mig själv, jag vill bli lyckligt sommarkär.


en sommarkväll jag aldrig glömmer.

Likes

Comments

hej underbara ni!
hoppas ni mår så mycket bättre än vad jag gör. Har nog 100 Graders feber, ont i musklerna, jag spyr som en kossa varje gång jag känner lukten av mat. Tycker så satans synd om mig själv! Bara sitter fastklistrad under mitt täcke och svettas som en flod, eller fryser som en iglo och min bästa vän idag är min spyhink. Får bestämma dejt med fabror doktor snart.

jag vill bli ompysslad som en prinsessa, jag vill ligga och bli klappad på huvudet och bli pussad på kinden och höra att jag kommer bli bra.  no


mini issa.

 

Likes

Comments

alltså, det känns svårare att veta att när jag är i din famn att jag kanske aldrig mer få ligga där, än faktiskt vilja ligga där.  Hatar mina tankar ibland. Kan inte stänga av som många andra, hittar inte tekniken. Den här kärleken skiljer sig så mycket från dom förra. Denna känns fotfarande äkta som att den bara väntar på att bli räddad. Det är som att jag inte vill fortsätta ge upp, men kan jag kämpa mot något som faktiskt inte går att ändra på?
varför ska inte vi få vara med dom vi älskar? jag kan inte sluta tänka att jag visste att vi hörde ihop, men än sålänge är det här bara text, text kan vara fantasi, behöver inte alltid leda till det verkliga, kärlek är verkligen inte bara fint, folk bygger upp en helt fel bild av den. Det skapar sån smärta, förstör mycket och ger dålig självkänsla. Man vet att man vill tillbringa sin tid med människan, men vet oxå att det inte funkar, varför försöker man kämpa emot när det är omöjligt? jag trodde att det fanns ett sätt att göra det omöjliga möjligt, men jag fortsätter bara drömma, man ser bara det vackra i personen upprepade gånger, hur sårade vi än blir. Hur ska livet fortsätta lyckligt om man just blir lycklig av den personen som faktiskt gör så att man mår lika dåligt oxå? Hur går man vidare när det inte går att hitta tillbaks till varandra? hur gör man? att gå vidare är inte så himla lätt, jag hade känslor, sånna enormt starka känslor,  jag har nog aldrig vart så förtrollad av kärleken, var redo att slänga iväg det mesta bara för att  vara din. Jag ville bli din, men något tog emot för dig.  Till slut hittade jag min egna väg ut, men jag står fortfarande där och tittar tillbaks och har tankar på att återvända. Genom text kan man uttrycka så extremt mycket, jag vet inte riktigt hur jag ska få en helbild av vad mina tankar vill. Jag mår bra. Men jag mår oxå bättre av dig. Jag har sökt en lägenhet nära dig, och bara tanken av att veta att jag kommer kanske bo där, få mig att vilja gå till dig varje dag, mysa med dig som vi gör, vi har ett speciellt band, och kommer alltid att ha,  det går inte att bryta, hur mycket jag än vill, och det kanske är meningen att det ska hålla. Att älska dig är bland det svåraste jag någonsin gjort. Jag vet att det rätta är att vi inte ses mer, men hur gör man då, om man bara vill trycka på knappen "skicka" eller när man är på halvvägs till dig, vända sig om och börja om på nytt och aldrig titta tillbaks, vad var det med mig som var så bra, varför ville du ha mig vid din sida? vi var båda fega, och utryckte inte all lust som faktiskt fanns mellan oss, det var alltid något i luften varför tog vi inte nästa steg,  varför blev vi inte bara ett?  Finns ingenting annat än bara släppa allt, får ont av att hoppas. Nu räcker det inte bara att vara stark, nu måste jag bli starkare och visa att jag kan detta, som ett litet test, klarar jag 3 månader får jag G klarar jag 6 månader får jag VG och har jag uppnått 9 månader blir det MVG, det måste jag sträva efter, men jag vill bara inte, jag vill verkligen inte, varför tvingar vi oss själva att inte få slänga oss i varandras famnar? det finns inte ord för hur ledsamt det faktiskt är. När man vet att man vill, när man vet att båda vill. 

Likes

Comments

FREDAG! vad händer alla fula och vackra människor?
jag har ätit pannkaka med karamell, grädde, och sylt!
och håller på att stonka och stöna i köket med kladdiga kladdmuffins med smält choklad över. Söker lägenhet gör jag med, en på 53 m2, rätt cool. en tvåa!
en kall öl hade gjort susen i musen! tack älskling att du tar hand om mina bäbisar när jag inte är där. Maybeline gör att ögonfransarna ser 4ggr längre ut. Dom borde tillverka kondomer tycker jag på tala om ingenting. Jag är cptrött, orkar inte träffa människor eller något idag, bara vaaaaaara och feta mig.
Puss   


 

Likes

Comments

Morsning korsning!


alltså nu vet jag inte hur texten blir för jag har råkat förminska min text till 50 typ, och nu vet jag inte hur man förstorar, känns som jag är en myra eller något. HAHA.
JAG TVÄTTAR, JAG STÄDAR, JAG BAKAR, JAG DISKAR, JAG DAMMSUGER, JAG DAMMAR, JAG LAGAR MAT IDAG= PERFEKT FLICKVÄN. Sista ansökningsdagen går ut 25/1-2012, så ansök senast den dagen om du är i stort behov av att ha en riktigt jävla söt, händig, sexig, underbar och kärleksfull flickvän! jag väntar med stora desperata förhoppningar på just Dig och fittan är redo.
annars fortsätter gud släppa sin urin över våra skallar, roligt.
jag vaknade klockan 9 idag av att jag drömde att jag trillade ner för en klippa i kina :'(  den drömmen var så konstig, som om inte jag vet hur man kokar ris eller!? jag skulle tydligen dit på en kurs hur man lär sig koka ris, och det var ingen vanlig kines, han gick runt med bananer hela tiden och han hade ingen mun, han var läskig.jag och min fina älskling, en av den bästa sommaren någonsin, alla fester hos dig, studsmatta, jag saknar dig min pära, jag saknar dig mest i världen just nu.

 

Likes

Comments

Godafton mina herrar och kärringar, hur står det till så här på kvällskvisten?
jag mumsar grönsakssoppa och knaprar skorpa och suger i mig saft! och ska baka kladdmuffins som den tjockis jag är!
jag har vart och handlat, vuxenpoäng som en sötnos en gång sa, sen fick jag en kram av en kille bara sådär, måste vara att jag är lite såhär ehm vadhettere.. söt. Och städat mitt rum, så nu kan jag ligga och slicka på golvet om jag vill!  på lördag 
ska den dallrande fettvävnaden dö ut!  jag har inget kul att skriva. Men det ska bli kul att sätta på sig rena kläder sen, kommer knappt ihåg hur det känns. Då luktar jag som en blomma! Det är en rätt deprimerande bajsdag annars. Regnet bara pissar på oss!
 

alltså dra mig baklänges! denna dagen var så kul. 

Likes

Comments

hejhoppgummiskydddarsnopp!

jag lever och mår som en fisk,  sprattlig och våt. Internet kaxar mannen, ah skriver jag mer så kommer inte det här upp. På tala om vatten så måste jag befria mitt härliga urin som ligger och trycker på lite sådär mysigt, ville bara säga att jag inte är död. Och en sak jag tänkt på,
Nu har jag sedan i julas lagt om min kost. Jag har t.ex. lagt bearnaisesåsen till höger istället för till vänster om mina pommes frites, jag har lagt min dagliga bakelse både överst, nederst, och till höger och till vänster på tallriken, istället för i mitten. Inte ett gram har jag gått ner, så jag tror inte på kostomläggning mer!
kyss!

 ser ut som en gris.Likes

Comments