foto & video

Varit en ganska seg idag idag, har varit väldigt kallt -14 stod det på termometern men det hindrade inte mig och min hund för att ta en rask 45 minuters promenad. Även om det är väldigt kallt ute så är det väldigt fint ute med en blå himmel och vitt på marken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

smink & skönhet

Om 2 timmar ska jag jobba. Men tidigare i dag så var jag och min syrra ner på stan och köpte sushi och då hämtade jag min Anastasia contourkit som jag beställde ner till kicks här i Falun. Jag vart så nöjd.

Likes

Comments

allmänt, foto & video

Igår så fick jag hem min nya kamera och har jag vart så glad. Men i första sekunderna när jag testa den så vart jag nästan besviken. Men idag med bättre ljus så kan jag säga att jag är väldigt nöjd, otroligt bra kvalité blir det på bilderna tycker jag, har bara överfört dem direkt från kameran till mobilen genom en app. Igår så var jag och min pojkvän på Star Wars och jag har aldrig sett en Star Wars film, men han ville gå på den så varför inte. Jag vart överraskad faktiskt tyckte den var bra, men förstod inte så mycket om dessa karaktärer. Borde nog ha sätt de första filmerna innan.

Likes

Comments

smink & skönhet, allmänt

Kommer snart komma upp bättre uppdatering med bättre bilder, har nämligen beställt en ny kamera som jag hoppas får hem innan denna vecka är slut. Idag har jag i alla fall fixat mina naglar och jag är super nöjd , det var länge sen jag fixade dem hos "proffs". Ska åka upp och träna nu efter klockan 6, sen hem och mysa med min älskade pojkvän. Bra avslut på dagen.

Likes

Comments

smink & skönhet

Imorse så fick jag ett sms att mina paletter från Brallis.se hade kommit så gick genast upp och hämtade dem. Blev nöjd så fort öppnade paketet. Har kickat så länge på dessa 2 paletter men har inte blivit av men nu så är det äntligen gjort. Nu väntar jag bara på min Sigma palett och Anastasia contourkit. Var nämlingen ner till Kicks i stan förra veckan och skulle köpa Anastasia contourkit, men fick med mig fel skulle ha i puder men tog en Creamé och fick Creamé i Julklapp och jag har inget behov av 2st just nu. Men som tur så ska jag få byta när den kommer in på Kicks.

Likes

Comments

allmänt

Jag satt nyss och skrev en önskelist och samtidigt som jag älskar att göra det så hatar jag. Speciellt när jag ska visa det för mamma och pappa, för det vill aldrig ge en reaktion eller bekräftelse på att jag kommer få det dom jag verkligen önskar mig. Jag får nästan panik inombords och känner att jag måste köpa det själv så jag inte blir besviken (överreagerar väldigt mycket på sånna här tillfällen). Speciellt när det är saker jag önskar mig som bara går att beställa så man får det innan jul bara tanken på sånt får jag också panik av. Men det är bara 6 dagar kvar till julafton så vem vet, ofta är det jag som överreagerar. Just nu så myser jag med Affe som ät mosters hund som vi är hundvakt åt nu när hon och familjen är i Thailand över en månad, inte alls avundsjuk.

Likes

Comments

allmänt

Vi har fortfarande inte fått nå snö här i Falun, det är bara kallt, blött och halt så man halkar nästan så fort man går ut utanför dörren. Det är mindre än en vecka kvar till julafton och jag har inga speciella julkänslor och det är pågrund av vad vi har för väder här. Jag är inte klar med alla julklappar heller, tur vi hinner få lönen innan julafton så jag hinner köpa allt jag tänkt mig.
Kika lite på WeHeartIT och där får jag all min inspiration allt i från, smink, träning, inredning och just nu Christmas inspo.

Likes

Comments

allmänt

Nu har jag och Patrik lagt oss, han har nästan sommar redan han är så fruktansvärt tråkig för så fort vi släcker ner så somnar han. Jag är mer så att jag vill ligga och prata en stund om vad som har hänt under dagen fall det hänt något kul eller tråkig. Men, men imon ska jag jobba från 13:00-01:30 så blir en lång dag. Nu som jag försöka somna, vilket jag vet inte kommer hända.

Likes

Comments

smink & skönhet, allmänt

Dessa produkter använder jag enbart till min hud, har en till ansiktsmask som jag använder som jag älskar och som man blir återfuktad av och inte alls torr av min erfarenhet av den.

1. jag börjar alltid att tvätta ansiktet med Aloe Cleanser som får bort smutsen som är kvar och gör allmänt rent i ansiktet.

2. Efter Aloe Cleanser så tar jag Rehydrating Toner på en bomullspad och stryker det över hela ansiktet.

3. Så använder jag dag/natt krämer beroende på vilken tid på dygnet så att säga.

Sen så brukar jag använda en mask som man får med i denna serie, det är två produkter du använder för att göra masken. Det är Mask Powder och det är den som ligger i den runda lilla saken och det är som sagt ett pulver sen Aloe Activator det är en vätska som du då ska blanda dessa två produkter med. Jag beställde detta i hela serien så det kommer i en låda där finns då tre tillbehör du använder en sked, en skål och sen en borste av nå slag men den har jag nästan aldrig använt. Men sen så tar jag en sked Mask Powder och en sked Aloe Activator och sen blandar jag detta i skålen och rör ihop tills det blir som vätska sen stryker jag detta över hela ansiktet. Efter ett par minuter blir man så stel att det knappt går att göra en min man får ett riktigt ansiktslyft. Denna mask göra jag inte så himla ofta men det händer, men den jag använder mest är Forever Marine Mask och den älskar jag. Alla dessa produkter är från Forever Living och jag är som sagt oberoende återförsäljare för detta företag och jag är nöjd över dessa produkter jag får hem från dem.

​dessa är då produkterna.

Likes

Comments

allmänt

​Om en timme så ska jag och Sofia åka till tingsrätten och vittna och jag är så nervös, jag har aldrig vittnat på detta sätt förut. Super nervös inför frågorna som kommer ställas till mig och jag vet inte hur dessa frågor kommer ställas eller vad för frågor det enda jag vet vad frågorna kommer handla om är ju själva händelsen som har hänt. Ska göra mig i ordning nu tänkte lägga upp ett inlägg senare om min hudvårdsrutin och vilka produkter jag använder.

Likes

Comments