Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ska in till Mjölby vid 5 för att kolla runt inne på Kvarnen, ska köpa ett par byxor. Vet inte när älski slutar jobbet så antingen hämtar han mig i mjölby så åker vi hem till honom, eller så drar jag hem. Det återstår att se.

  • 355 Readers

Likes

Comments

Glömde helt bort att blogga ifrån bilträffen, de vart lite mycket ******* så ja, men är påväg hem nu :)

  • 346 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu i Max bil, vi ska lämna nån sak till en person och sen ska vi hämta upp två personer, efter de drar vi oss mot Linköping


  • 358 Readers

Likes

Comments

Max ligger brevid mig och sover, jag är trött men kan inte sova. Funderar på att starta datorn och dra på nån film men datorn låter så förbannat så nej, glor runt bland olika kanaler på Youtube istället.

  • 386 Readers

Likes

Comments

Sen jag fick sommarlov har jag mest sovit, sorgligt nog. Nejmen jag ääääälskar att sova, jag är riktigt jävla lat, haha xd

Om ni frågar Max hur jag är kommer han svara att jag är äckligt lat, tjock och ännu mer lat. Med tjock menar han ju inte att jag väger mycket, utan att jag älskar godis o glass o jag skulle kunna leva på det. Är de en godis skål framför mig skulle jag kunna äta upp allt. Så sen sommarlovet började har jag vart hos Max, vart på bilträffar, SLUTAT RÖKA (eller ja, är pågång) och ätit donken, bk, godis, glass.

Har vart rökfri i 3 dagar, tog sista cigaretten i söndags alltså. Än sålänge har jag inget röksug heller faktiskt, så känner mig lite stolt! Nejmen nu vet vi vad jag gör om dagarna, inget intressant. Men ska på bilträff på lördag, ska försöka uppdatera därifrån. Ni får påminna mig!

Jag fyller år snart också, 23 juli, då är de min tur att fylla 17! Ingen speciell ålder men den 26 juli drar jag och mamma till Stockholm för en tjejdag fylld av shopping. YEY!

Likes

Comments

HISS!

Jag tänkte hissa sommarlov för jag tycker att de är så jävla skönt att ha typ all tid i världen att göra saker. Och jag som älskar sovmorgon kan dra ut på dom ytterligare. Love!








DISS!

Nu kanske jag får massa hat eller något men kommer va 100% ärlig. Dagens diss går till Viktor&Samir's låt  "Success". Förlåt men jag klarar bara inte av den, inte alls min stil och nej, förstår inte de som är bra, så om någon som älskar låten läser dehär, förklara vad som är så bra, snälla?


Likes

Comments

Ett enkelt sminktips för er som inte är så "haj" på dehär med contouring och highlighting. För att göra allt lite enklare kan du använda dig utav två foundations,  en lite ljusare än din egen hudton och en lite mörkare än din hudton, och ett transparant puder, alltså ett puder som inte ger färg eller täckning. 

På dethär sättet är de lättare, och ett tips är att använda en beautyblender, eller ja, två st. En för varje färg. Och det är en sorts svamp som man fuktar med vatten så blir produkten super enkel att arbeta med!

Som sagt är de lättare att göra en sminkbas på dehär sättet för du slipper strula med olika puder och du slipper leta efter en skimmerfri bronzer.

Ha helst foundations med mycket täckning så du kan ha ett transparant puder, och jag personligen tycker att de blir ett bra resultat.




Likes

Comments

  • 339 Readers

Likes

Comments


Jag som älskar crop tops, högklackat och svart skulle älska att ha dessa tre i min garderob.Inom en snar framtid hoppas jag på att de finns där.

Rocka dessa plagg på stan med en cola eller en glass i handen, dröm!

Likes

Comments