Här kan man vaaa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen jag skrev något här, men det har nog bara fallit ur mina tankar helt enkelt haha. Har väl hänt en hel del senaste tiden, för ett par månader sen flyttade jag hemifrån och tillsammans med Philip så vi är sambos nu! Vi har även köpt katt ihop, Rutger och i slutet av denna månad är vi även hundägare då Åke flyttar till oss. Under tiden så jobbar vi båda en hel del och trivs väldigt bra båda två.
Jag har nog aldrig varit så lycklig som jag är med Philip, han är den jag tror jag kommer spendera resten av mitt liv med. Som det ser ut nu så kommer vi flytta till Stockholm nästa år, mycket delade känslor men samtidigt så jävla bra. Jag har längtat så länge efter en anledning till att flytta ifrån Västervik och att få chansen att bo i Stockholm är bara ett plus. Dessutom i en stor, fräsch trea. Sen är det givetvis lite tungt med tanke på att jag har min familj här nere och att det blir en bit till dom men en möjlighet till att det verkligen blir jag och Philip och vår familj. Möjlighet till att kunna plugga vidare, få mer jobberfarenhet och nya gemenskaper.
En till väldigt rolig grej är att i slutet av September ska jag och Philip åka till Montenegro, det ser jag fram emot väldigt mycket! Jag som aldrig varit utomlands ens och att få spendera en vecka där med min favoritperson är ju bara för bra.

Kommer nog inte uppdatera allt för mycket, dessutom blir det nog mest bilduppdatering och inte så mycket skrivet. Ha det bra sålänge!

Likes

Comments