​Ska förklara för er, som ni säkert märkt är en massa inlägg borta. Har raderat massor utav inlägg för att vill börja om på bloggen. För folk har skrivit till mig privat och frågat om nån har hackat sig in på bloggen och tagit bort det, men nej det är bara jag som raderat så ni kan va lugna ska nu fortsätta med bloggen som vanligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haaaaaaj!! Jag tror ni alla vet vad jag gjorde förra veckan. Jag var på Justin, såklart!!!  Helt sinnes hur bra platser vi fick. Och bilderna är inte mina, kan inte få in mina bilder i darton ifrån mobilen. men ska få in en bild nån dag. Men jag hade iallafall en superbra dag/kväll i huvudstaden. Andra gången jag såg honom och fler må de bli!!!

Likes

Comments

​Funderar på att köpa ett par men vilka? Har värsta beslutångesten. Ni kan väl hjälpa mig, skriv vilken färg jag borde köpa. Jag vet att Calvin Klein är ganska dyrt, men det beror på vilken sida du beställer ifrån jag vet att på https://www.sportamore.se/ ( inte sponsrat)  så är dom lite billigare runt 200 om jag inte har helt fel. Dem brukar ligga runt 500 kronor i vanliga fall. Men skriv till mig privat eller i kommentarerna vilka jag borde köpa.

Likes

Comments

Japp, som titeln lyder så är jag hemma och är sjuk. I fredags på morgonen kände jag mig inte helt kry men åkte till skolan ändå men det slutade med att jag åkte hem från skolan vid lunchtid. Sen har det bara blivit värre. Har haft så ont i halsen och det har varit väldigt besvärligt att svälja. Idag är det i stort sätt borta men jag är väldigt förkyld, huvudvärk osv. Inte nice. Men ska försöka va på benen till skolan imon. 

Likes

Comments

Börjar med bloggen igen och får se hur de blir. Mår inte bäst, mår faktiskt sämre än förr. Men oroa er inte, vill kunna blogga för de är nått som, jag tycker är ganska roligt. Kommer kanske inte komma upp nytt inlägg varje dag. Nån gång i veckan just nu så får vi se hur de blir i framtiden. Okej, så vad har hänt på den senaste tiden? Jo jag har upplevt världens bästa dag igen!! Fick se Justin Bieber igen, såg honom 2013 men annars har väl livet bara rullat på som vanligt. Skola, skola, skola. Fett taggad på att det snart är höstlov. Men känns bra att börja blogga igen, eller vad tycker ni? <333

Likes

Comments

Innan ni börjar läsa de jag skrivit så ska ni kolla på denna film - https://youtu.be/6eML2s9uq_k

Bara för att det är sommarlov innebär inte att mobbning upphör. Eftersom mycket mobbning sker på nätet, slipper de som är utsatta inte undan bara för att skolan är stängd. Jag upplevde detta själv förra året då sommarlovet hade börjat, och då insåg jag och mina föräldrar att det inte skulle bli bättre om jag vi inte gjorde nåt åt det själva. Vi insåg att det inte skulle bli bättre nästa höst. De lämnade ju mig inte ens ifred när jag inte ens var i skolan eftersom det var lov!!! Då bestämde vi oss för att jag skulle byta skola.

I den här videon pratar polisen om vad som är brottsligt och hur man gör för att anmäla när man är utsatt för näthat. Du kan även gå inhär och läsa mer om det, och göra en polisanmälan om du är utsatt.

Låt oss tillsammans jobba för att motverka mobbning! Mobbning förpestar livet för så många!

Likes

Comments