Idag har jag på börjat sista veckan på praktiken. Jag är på Smedsby skola, låg- och mellanstadiet.


Jag började kl 8.00 med morgon möte med personalen där. Sedan var jag i klass 1-2 hela dagen från 8.20 till 13.20. Sedan var jag på fritids fram till kl 3. Det började med att vi åkte och till simhallen. Alla barnen var duktiga under simningen.

När jag kom hem så gick jag ut och gick en promenad på ca en timme med min hund. Väl tillbaka så pluggade jag på barns växande och lärande (vi ska ha prov när vi kommer tillbaks från praktiken) och jag skrev på en stor inlämning uppgift som ska vara klart till jul, den har jag kommit ganska långt på. Nu tittar jag på husjägarna och sedan vid kl 8.00 så blir det Tina i fjällen.

Likes

Comments

Idag var jag på hundträff med min hund. Gruppen gick vid kanalen i Motala, vi hade även tur med vädret. Vi gjorde även några övningar nära Motala verkstad.

På eftermiddagen så slappade jag först en stund. Vid två tiden så åkte vi iväg med hela familjen på promenad vid Norra Freberga strax utanför Motala. Efter promenaden så lämnade pappa och jag av mamma,syrran och våran hund och åkte och övningskörde. Vi övningskörde ca 40 min, jag känner att det går framåt med körningen även fast jag bara har övningskört högst 7 gånger. Jag tycker att det är kul att köra bil. Vi får se när jag tar kör kort men jag hoppas till våren eller till början av sommaren.

Likes

Comments

Idag åkte mamma, syrran och jag upp på stan på förmiddagen. Jag köpte ett par touch vantar och en mössa.

På eftermiddagen så tittade jag på youtube videos, var på promenad och så övningskörde jag med pappa. Själva övningskörningen gick bra och jag känner att det går framåt för varje gång.

På kvällen gjorde jag lite läxor. Såg på några klipp på youtube och så har vi ätit god mat. Nu så har vi lite lördags mys med familjen.

Likes

Comments