​Hej och god förmiddag gott folk! =) 


Hoppas ni alla är utvilad och fått sova inatt. Jag har lyckats somna i skaplig tid i alla fall så känner mig ganska utvilad ändå. Men vaknade dock med nackspärr. Inte så mysigt kanske. 

Men men. Det får la gå ändå (: Blev väckt kl 9 och skulle iväg med bussen runt 9:30. Så då fick man ju inte ligga och snoza som jag annars alltid gör innan jag kliver upp. 


Skulle till skolan och lämna över betygen som jag hade från gymnasiet. Dom ringde om det förra veckan och jag glömde då bort det. Kom på det att jag fick lov att lämna in det. Så for iväg idag som sagt. Så nu är det klart och allt annat runt omkring skolan är också klart. Längtar bara till 10 januari nu (: 

Har märkt det den senaste tiden hur nedstämd jag varit när man bara går hemma hela dagarna och inte gör ett skit liksom. Jag uppskattar helt enkelt inte att bara vara hemma. Hur f*n tänkte denna tjej när hon bodde i Mora egentligen ?? Fast i och för sig, där fick jag ju höra att jag inte var/är kapabel till varken jobb eller plugg m.m. Och daglig verksamhet var helt enkelt INTE min grej. Jag är mycket mer friskare än så liksom. 


Nu ska jag nog ta och göra lite frukost (: Får bli rotfruktsbröd med julskinka och ice coffe (: 

Önskar alla en fin dag! 

Kram 

Likes

Comments

Hej och god kväll/eftermiddag gott folk!


Hoppas allt är bra med er alla där ute! Själv är det helt ok faktiskt. Men lite trött och seg, men men, det får la gå ändå (:

Snart slut på 2016 också. Helt sjukt vad året har gått fort! Tyckte jag flyttade till Sandviken nyss? Att jag packade mina saker och flyttade från lägenheten och Mora ??


30/1 - 2017 är det 1 år sedan flytten gick. Om jag längtar tillbaka till Mora ?? Nej, faktiskt inte. Dock saknar jag vännerna som bor där. Men inte själva stället. Så mycket snack och skit och skriverier det var om mig m.m. Och dessutom visste inte dom som skulle vara så professionella vad dom pratade om med mig verkar det som.

Fick hela tiden lov att söka mig in på SÄRVUX för att få plugga vidare ... ÖHM!? Jag är INTE dum i huvudet liksom. Och sedan fick jag höra att komvux eller folkhögskola är för svårt för mig och att jag inte kan få gå där. Ännu mera öhm där liksom. Kom in på folkhögskolan i Gävle t.ex. Men det fungerade inte alls pga olika anledningar. Dock inget jag bloggar om.

Och den 10:e januari 2017 sätter jag mig i skolbänken på nytt för att dels läsa upp gymnasiet på språngbrädan som den nya skolan heter tillsammans med komvux (CVL) här i Sandviken. Tror dock inte att språngbrädan brukar ta in folk inom LSS egentligen så jag hade turen med mig rättaresagt. Ibland funderar jag på om jag skyddsänglar med mig ?? Om Maria och Rosie finns med mig på något sätt och ser till att jag får ett bra liv så möjligt, trots att dom inte finns med fysiskt med mig. Men samtidigt vet jag att dom är STOLTA över mig att jag kommit såhär långt i livet liksom. Det trodde jag inte för några år sedan. Varken 2008 eller 2009. Där och då såg livet bara svart ut helt enkelt. Men jag lyckades på något sätt ta mig vidare (: Och här är jag idag.


25 år, fyller 2617/2 - 2017, mycket som hänt liksom. Flyttade till eget när jag var 19 år och det är precis 6 år sedan nu. Och det var på Lingonstigen uppe i Noret i Mora. Det var min första lägenhet. Bodde väl där i ca 1,5 år sedan så sa min dåvarande godman till att jag inte var kapabel till att bo i eget och måste ha gruppboende ??ÖHM!? Hamnade då på ett gruppboende. Bodde sedan däär från 2012 till början på 2016 (: 3,5 år ungefär då. Sen flyttade jag från Mora helt och hållet och hamnade i Sandviken. Och i en egen lägenhet utan gruppboende (: För dom här i Sandviken sa at jag har INGENTING med gruppboende att göra, jag är kapabel till att ta hand om mig själv.


Nee ... Nu ska jag nog ut och ta mig en liten promenix. (:

Önskar alla en fin kväll!

Puss

Likes

Comments