Min lilla syster hälsar på.
När våran hundar som är systrar får leka,sova och promenera tillsammans.
När jag och mamma kommunicerar.
När kompisar visar att dom bryr sig.
När jag och en kompis förstår varandra eftersom vi sitter i samma sits.
När en kompis kan låta mig hjälpa till.
När jag har en rolig maskerad att se fram emot.
När våra svarta katter mår bra.
När det finns pengar till god mat och Coca-Cola.
När mina vänner mår bra.
När jag hittat en ny spirituell inriktning, det kanske blir buddismen.
Jag trivs med att ta lite ur många spirituella inriktningar, då skappas en magisk skräddarsydd intressant livsSyn.
Jag trivs när det mesta runtomkring mig är begagnat.
Jag trivs när jag hittat naturliga produkter för min skönhet. T.ex honung och kokosolja.
När min drömMan sitter vid min sida.
När pengarna räcker till för nya utmaningar och någon fest varje eller varannan månad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk om alla människor kunde tänka att alla mänskliga rättigheter tillhör precis varenda individ i detta universum. Oavsett kön så ska vi ha lika rättigheter.

Lika lön.
Lika lagar.
Lika bemötande.
Lika ansvar på arbete och i hemmet.
Lika stort ansvar för sina handlingar.
Lika mycket rättigheter till att visa lika mycket som individen beslutar av sin kropp.
Lika mycket trygghet.

Likes

Comments

Känslan är definitivt ovan när jag stoppar i ett ämne i munnen, som jag också kan använda till mitt hår och hud. Det går att borsta tänderna med detta ämne, steka i, blanda ut i Varm dryck. Till huden så kan det användas som nattcreme eller dagcreme. Till håret går det att göra impackning. Det går att använda som kroppslotion.
Det andra ämnet som jag använder till rengöring av kroppen är antibakteriellt. Porerna försvinner mer och mer och finnarna också såklart.Jag har en hudtyp som inte blir torr eller fett och kan endast vittna om att den fungerar för min hudtyp, men vill också påpeka att det kan fungera för andra hudtyper också.

Likes

CommentsJag heter Linda och jag tror på sanningen framför allt. Jag är den sortens person som aldrig skulle ljuga, jag skulle aldrig ljuga för min egen skull eller för någon annans skull. Jag tycker att det är så mycket enklare att stå för sanningen. Hela sanningen.

Människorna som bestämmer sig för att leva bakom lögnerna är dom som komplicerar det så enormt. En lögn föder en ny lögn som föder en ny lögn...

Jag skulle önska att människorna som ljuger kunde använda sin intelligens till att säga sanningen...tänk vad mycket dessa människor kunde göra för freden och kärlekens skull !!!

Det finns ingenting som jag önskar mig mer i julklapp än att slippa en till mytoman.

Likes

Comments

Min underbara Regnbågshund blir alltid så glad när jag kommer innanför dörren. Det gör så mycket när jag får känna mig uppskattad över en sån liten ansträngning som att komma innanför dörren.

Jag måste erkänna att jag är väldigt imponerad över detta svansvifftande varenda gång !!! Vilken människa eller annat djur klarar av något liknande.

Alltid med samma blandade känsla av sprudlande glädje och misstycke. Det spelar ingen roll hur länge vi har varit åtskilda... Fem minuter eller flera timmar, häromdagen fick jag svansvifftande för att jag kom ut från toaletten efter pudrande av näsan. Jag skulle gärna jämföra känslan av detta svansvifftande som att ha en egen hejarklack. Med plus i kanten eftersom min hund klarar av att göra propellern med sin vackra svans! Det ni !!!

Likes

Comments

Jag tycker att det är så konstigt i ett land som Sverige att det är förbjudet som kvinna att gå med naken överkropp !!! Kvinnan får böter männen får inget straff alls !!! Hur i helvete går den ekvationen ihop egentligen !?! Det finns inget vackrare än en naken kropp. Det finns inget naturligare än nakna kroppar. Hur har mänskligheten blivit då snedvriden ?!? Alla föds nakna, varenda en av oss. Hur kommer det sig att små barn får springa omkring nakna och njuta av solens strålar mot deras hud men att inte vuxna kvinnor får njuta tillsammans med sina barn!?! Hur jävla galet är inte detta förbud!!! Vem har inte brutit mot detta förbud. Varenda människa skulle jag gissa på har någonsin tagit ett natt dopp i "födelsedräkten". Varför ska kvinnors bröstvårtor sensurreras medan männen stolt får visa upp sina. En kvinnas och en mans bröstvårtor fungerar precis på samma sätt, erogena zoner är det för båda könen !!! Det är ingen som helst skillnad !!! Bröstvårta som bröstvårta !!! 

Likes

Comments

Det tråkiga med hösten- vintern för mig är att jag får köldurtikaria. Alltså nässelutslag utav att utsätta mig för kyla. Det sticker och kliar i huden, och utslagen flyttar runt på kroppen.


Första gången jag var med om detta så stod jag uppe på en höjd i blåsigt väder med jeans och jacka på mig och frös ändå.jag kom hem och efter ett tag så började det klia jättemycket och efter att försökt med kortisonsalva i en dag så vaknade jag upp av att hela ansiktet var sviker och av mer utslag och då var det dags att åka in med ambulans. Det var jätte obehagligt och jag var livrädd för att det skulle påverka min andningsförmåga, men det gick bra.


http://svenska.yle.fi/artikel/2012/12/13/koldurtikaria länk !!!

Bilderna har jag googlat


Likes

Comments

Jag har läst att honung är något som är väldigt bra gör huden att rengöra med, jag har börjat använda ekologisk honung morgon och kväll. Först så har du varmt/ljummet vatten på huden för att porerna ska öppna upp sig, sedan masserar du in honungen precis som med vanliga rengöring och sköljer av. Efter det kan du använda kokosolja som dagcreme eller mandelolja har jag också hört kan vara bra. För mig känns det så skönt att slippa alla giftiga konstgjorda produkter. Önskar att jag visste om detta tidigare. Men men det som jag behöver i livet kommer när jag behöver det.

Det finns en jättebra grupp på Facebook som heter Läka naturligt där man kan hitta väldigt bra tips på massor med liknande enkla tips. Och en grupp som heter Läka naturligt (djur) för den som även vill undvika massor av konstgjorda ämnen till djuren.

Likes

Comments

Dom gångerna i livet som jag jobbat i kassan så har jag lagt märke till att många människor går på någon slags autopilot. Jag kan stå i kassan och så behöver kortautomaten lite tid på sig innan nästa kund kan stoppa i sitt kort. Istället för att man då tar tillfället i akt att ta några djupa andetag, om ens ett, så vill kunderna gärna att det ska gå snabbare !!! Så därför stoppar dom i sitt kort utan att läsa vad som faktiskt står på kortläsaren. Jag har kommit på mig själv flera gånger med att tänka likadant, snabbare och effektivare !!! Kom igen nu snabbare, snabbare !!! För vi är ju så duktiga på att stå i Kö i Sverige...

Likes

Comments

Jag är ett så kallat Cusp-tecken. Vilket innebär att jag har egenskaper från två olika tecken. Jag är vågion. Våg-Skorpion. En bra kvalite' bland många andra är transformationen. Jag har blivit mobbad i skolan för att min kompis åt sudd, och då var jag också en suddätare. Jag har alltid ansetts som udda/konstig/annorlunda fast jag aldrig försökt eller försöker vara något annat än mig själv. Jag har haft kompisar som haft bra betyg i skolan då blev jag också retad för det, "plugghäst" fast jag aldrig haft höga betyg och blev skoltrött som 10-11 åring. Jag har blivit mobbad för att jag var smalare än andra tjejer i klassen som hade problem med vikten (tyckte dom själva). Den mobbningen har hängt med i flera års tid genom flera årskurser. Högstadiet till gymnasiet. Men det jag vill komma till är att eftersom jag är så bra på att transformera mig själv så kan dom onda aldrig stoppa dom trasiga bitarna från att hitta tillbaka till varandra till slut. Jag är bra på att analysera och förstå varför dom onda gör som dom gör. Jag är bra på att förstå att dom onda är dom som är trasiga, jag är bra på att förstå att dom onda inte klarar av att se någon som är lyckligare än dom, och därför gör så gott som dom kan för att krossa. Jag vill ändå skriva att dom onda alltid lämnar ärr, och att alla ärr inte hinner läka på en livstid.

Jag skriver dessa inlägg för att jag hoppas att mina upplevelser för någon någonstans blir sista droppen och använder sin makt för att förändra, men också för att andra ska få chansen att känna igen sig, och för att jag behöver berätta.

Likes

Comments