Jag blir så imponerad när skådespelare gör helt olika roller. Jag kände igen rösten tyckte jag.


Likes

Comments

Det senaste jag hörde som ett direkt resultat av utseende fixeringen är att unga tjejer i England gör sig själv gravida och ser till att det bli missfall, Om och om igen gör tjejerna detta för att brösten blir större eftersom brösten gör sig redo för amning när kvinnor blir gravida. Snacka om att det gått för långt !!!

Det börjar så tidigt som med Barbie dockorna. Det kommer jag själv ihåg hur jag också ville se ut så. Rumpa, smal midja och stora bröst. En Barbie docka en porrstjärna eller kurvig modell har ju alla likadan kroppsform. Timglas figuren!

Det fortsätter på tv/datorn och i alla modetidningar och nöjestidningar. På TV4s morgonprogram tog dom upp utseendefixeringen som en epidemi. Vilket jag tycker är fantastiskt bra, men dom gör det precis som alla andra tv program, med så mycket spackel att det inte går att se deras egna personliga hud. Man raderar bort identiteter för att främja det dockliknande utseendet.

Dockornas tidsålder måste på något sätt genomskådas, och ersättas av djupet av varje personlighet.
Det måste ju börja någonstans, med förebilder som främjar sitt Sanna jag.

Tänk om tv kanaler och tidningar kunde kasta bort sminket framför allt för yngre generationernas skull.

Jag har smink på mig dagligen men inte speciellt mycket.
Mascara och ögonbrynsmascara är det enda. Jag försöker emellanåt med läppstift på vardagarna men tycker att det känns överflödigt. Jag är helt enkelt för lat. Jag har hud där det poppar upp finnar vid menstruationen och också en hy som är känslig för kyla, vilket resulterar i utslag när jag är ute. Men det stoppar inte mig från att ta promenader med min hund eller göra andra ärenden och roliga saker tillsammans med kompisar/killar.

Jag tror på att minska sminket inte på att ta bort helt och håller, för det upplever jag som för svårt. Tar vi det i små små steg så blir det lättare att släppa taget om tryggheten som finns i utseendefixeringen.


Jag vet att både männen och kvinnorna blir väldigt påverkade av utseendefixerings epidemin !

Naturliga skönheter är vi allihopa.

Likes

Comments

Denna månads ljusa färgglada slingor, julkulor och ljusstakar gör så mycket för att lysa upp min tillvaron. Det glittrar, ändrar färg och blinkar så vackert.

Jag tycker att julen ska firas med god mat och dryck. Presenter och dess värde känns mindre viktigt.
Stämningen som skapas med musiken, filmerna, och dom olika typiska juldofterna. Pepparkakorna, glöggen,julskinkan,köttbullarna,risgrynsgröten,prinskorven, risallamalta,julmusten,kryddnejlikan,kanelen och alla chokladaskar med dom mest fantastiska smaker känns mer viktig.
Och alla dessa goda smakupplevelser.

Kom ihåg nu att alltid ta från den nedersta delen av chokladasken innan den översta är uppäten !!!


Likes

Comments

Jag tror att jag, som många andra kvinnor fallit för en hel del dåliga killar innan man tydligen ska träffa den där riktigt schyssta killen. Jag skulle väldigt gärna veta hur många skitstövlar jag måste stå ut med för att komma till den schyssta killen, för jag är så trött på skithög efter skithög. Killar som fjäskar för att få ligga, som ljuger och övertalar. Dessa patetiska killar som får en att känna sig så obetydlig och meningslös. Dessa killar som inte kan se värdet i sig själva och då inte heller värdet i mig. Dom kan inte erkänna för sig själva att dom har dåligt självförtroende. Utan skyller på kuken. Spelar dumma och håller på med hemska roller för att stärka sitt rykte. Efteråt kan dom lägga till en till siffra. Förhoppningsvis så kan dom tillfredsställa en men för det mesta inte...för dom är alldeles för självupptagna.

Likes

Comments

Jag älskar denna högtid !!! helt fantastisk !!! Varenda höst så har jag tänkt att nästa oktober ska jag fira halloween hela månaden, men det blir aldrig av. Jag fantiserar om att gröpa ur pumpor och ställs utanför porten, och sätta ljus i. Det ska stå minst en pumpa i varenda rum. Högst en i vartenda hörn !!! Döskallar ska också finnas överallt. Gärna mexikanskas varianten. Jag är inte så mycket för spindlar utan föredrar fladdermöss. Spöken får gärna hänga från taket. Och en enorm kittel stå på spisen med tjock ånga som stiger...Något som jag också gör som många andra är att besöka kyrkogårdar. Jag har anknytningar till Bromma kyrkogård, där mormor Anna-Margaretas och Morbror Kjells aska är nedgrävd. Och så Sundbybergs kyrkogård. Jag åker främst till kyrkogårdarna för att det är så vackert med alla tända ljus. Är det inte halloween så går jag gärna omkring på en stor kyrkogård och känner av fridfullheten som bara en plats som denna kan ge. Vissa kyrkogårdar är så vackra !!! Har ni varit på norra begravningsplatsen i Stockholm? Vackraste kyrkogården som jag någonsin sett. Ikväll har jag varit på min lilla kyrkogårdsturne' så nu är jag nöjd och helt slut.

God natt och dröm sött !!!


Likes

Comments

Min lilla syster hälsar på.
När våran hundar som är systrar får leka,sova och promenera tillsammans.
När jag och mamma kommunicerar.
När kompisar visar att dom bryr sig.
När jag och en kompis förstår varandra eftersom vi sitter i samma sits.
När en kompis kan låta mig hjälpa till.
När jag har en rolig maskerad att se fram emot.
När våra svarta katter mår bra.
När det finns pengar till god mat och Coca-Cola.
När mina vänner mår bra.
När jag hittat en ny spirituell inriktning, det kanske blir buddismen.
Jag trivs med att ta lite ur många spirituella inriktningar, då skappas en magisk skräddarsydd intressant livsSyn.
Jag trivs när det mesta runtomkring mig är begagnat.
Jag trivs när jag hittat naturliga produkter för min skönhet. T.ex honung och kokosolja.
När min drömMan sitter vid min sida.
När pengarna räcker till för nya utmaningar och någon fest varje eller varannan månad.

Likes

Comments

Tänk om alla människor kunde tänka att alla mänskliga rättigheter tillhör precis varenda individ i detta universum. Oavsett kön så ska vi ha lika rättigheter.

Lika lön.
Lika lagar.
Lika bemötande.
Lika ansvar på arbete och i hemmet.
Lika stort ansvar för sina handlingar.
Lika mycket rättigheter till att visa lika mycket som individen beslutar av sin kropp.
Lika mycket trygghet.

Likes

Comments