Hej! Hallå! Känns som jag inleder varje inlägg med att jag ej bloggat på 100 år, äsch. Update om mitt liv? Finns ingen update allt ser exakt likadant ut med mitt liv, singel och trivs som det. My bestfriend, min andra halva och min syster som jag aldrig fick väntar sitt första barn med sin fina pojkvän! Asså huuuur kul😍 så himla glad för deras skull och för att de kommer en bebbe till världen av dessa två helt fantastiska människor. År 2018 hoppas jag på mycket händelser och massor av positivitet!!! Jag börjar även inse vem som är mina äkta vänner och inte, jag har börjat äntligen komma underfund med mina problem jag har privat och allt börjar helt enkelt bli bättre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

~ Never be ashamed of a scar. It simply means you were stronger than whatever tried to hurt you.

Likes

Comments

Ja då var de onsdag och 1 November alltså en månad kvar sen är de december, nu börjar minsann julen närma sig! Såååå cozyyyy. Idag jobbar jag natt så jag går av och är ledig imorgon, tror jag ska träffa Bella imorgon en liten stund. På gud vad jag har letat efter b.u.s i alla affärer och rusta har slut på min favorit så nu är en vandrande blekfis och känner mig inte alls bekväm i det!!!!😳

Likes

Comments

Nu är helgen över och de är måndag och de betyder ny jobbvecka! Min plan är att ha en vit månad och inte dricka alkohol pgv att kroppen mår inte bra av de har druckit så mycket alkohol och festat så mycket sen i somras att min kropp behöver vila. Plus att jag faktiskt försöker hålla mig till min diet jag går på nu och festandet och att vara bakis förstör ganska mycket av de! Så ska försöka köra på en vit månad fram till december då jag även kan spara in lite pengar också. Planen är ju att åka utomlands i 3 veckor nästa vinter till Thailand med mina föräldrar så måste spara spara spara! Nu ska jag hoppa in i duschen, städa mitt rum och fixa mig! Funderar på om jag ska ta och färga mitt hår eller inte... men tror jag hoppar de! Ska träffa Bella kl 14.00 så ska vi hänga idag! Vi får hitta på något kul kanske ta en promenad iomed de är så himla fint och friskt väder ute så de känns nog ganska skönt att komma ut lite.
Köpte fentis ögonskuggspalett i fredags och jag dör, jag är så kär i slla fina glittriga färger!

Likes

Comments

Hallå! Äntligen långhelg och idag blir de party, gjorde mina naglar igår eller rättare sagt påfyllning blev super nöjd faktiskt. Nu ska jag fixa mig och sedan iväg till emporia för uträtta några ärenden med en vän!

Likes

Comments

Yes! Jag var och fixade läpparna igår och gjorde en liten video så ni får titta om ni är nyfikna! (Jag ser dock inte klok ut när jag ligger där haha) men säger redan nu varning för känsliga tittare!

Jag är verkligen så nöjd! Zarah är den bästa på fillers och kommer aldrig gå till någon annan! För att besöka hennes sida så hittar ni henne här -> http://instagram.com/zcliniic. Nu ska jag fortsätta att kolla min serie sen börja göra mig i ordning! Mitt sista arbetspass ikväll sen lång ledig sååå skönt. 

Likes

Comments

Så är de när man är lat, hungrig men lat.. att man väntar ut tiden tills man blir akut dödshungrig😂 Aja de var super gott i alla fall!

Likes

Comments

Hej igen! Har inte bloggat på snart en vecka men nu är jag här igen med en nystart! Var på viktväktarna idag med en annan som jag aldrig träffat men vi har pratat över internet vi träffades första gången idag och vi ska peppa varandra! Hon var jätte trevlig och så kul att äntligen ses. Nu jävlar kör vi ! Fick en ny bok så de är fräscht och nytt alltihopa och nu ska jag käka frukost!

Likes

Comments

Jag måste börja om med att hitta motivationen till ett hälsosammare liv med att gå ner i vikt. De gick svin bra till en början men sen balla de ur. Jag MÅSTE nå mitt mål för att kunna börja älska mig själv igen och låta någon annan älska mig. Jag är faktiskt mycket motiverad nu, så länge jag lägger i all mat jag stoppar i mig så måste jag finna motivationen till att gå på mötena också. Men sitter och kollar de nya avsnittet av säsong 2 på riverdale och nyligen käkat lunch, 13sp!

Likes

Comments

Nouw Magazine