Jag klarade första arbetspasset med svett, skratt och oro. De gick helt okej för att vara första gången då jag ej lärt mig alla rutiner. Tyckte vi hade helt okej, var lite orolig över natten och vakna en del gånger men de gick bra men var helt slut när jag gick hem för dagen. Imorgon ledig och torsdag återigen ett sådant pass sen ledig fre lör sön mån. Ganska nice!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte visa lite bilder från helgen, jag lovar jag ska försöka bli bättre på bloggandet och uppdateringar och mycket mer bilder på även allt annat än bara mat! 😅 så bilder från helgen bjuder jag på!

Likes

Comments

Börjar på mitt nya arbete imorgon, passet 17-09 och jag är så nervös att de inte alls kommer bli bra. Men ska försöka att tänka positivt är svin nervös och vill bara få se överstökat och se om de faktiskt är min grej. Försöker lugna mig lite men de går inte så bra. Vill typ inte somna heller för då är denna dagen över, åååååh hjälp.

Likes

Comments

AMEN YEY! Bästa dagen, löning, sista kvällspasset för denna veckan och viktminskning på.... (trumvirvel)! -1,3kg nästa vecka blir de ny stjärna! Har har nått mitt 5% mål! Äntligen fick jag vad jag förtjänande, efter att vara så noggrann och skrivit ner allt jag ätit så är jag fan värd mitt 5%mål och de gjorde jag med! Nu känner jag äntligen att motivationen kom tillbaka, så nu ska jag käka min blåbärs gröt med kiwi och färska blåbär till min ananas nocco!

Likes

Comments

YES! Klarade denna helg också, hur underbart! Visst mitt arbetspass är inte över ännu men var nyss ute på värsta långa promenaden och de var så skönt. Nu ska jag käka mellis med banan och en flaska vatten och sen blir de lunch! Sen är de bara 3 timmar kvar sen är de dags att köra him! Imorgon tror jag... att jag har en brevid gång hos en annan brukare där jag sökt en fast tjänst. Så hoppas att de känns bra och inte att de känns jobbigt så kanske man kan få den fasta tjänsten och då blir jag så lycklig! Just nu har jag bara lust att vara in oljad och sola och bli brun... men möjligt imorgon! 🙏🏼

Likes

Comments

Sen frukost men ska käka min blåbärs gröt med kiwi och sen ut i solen och steka baksidan idag glömde visst göra de igår haha! Middagen igår blev suverän den blev uppskattad iallafall. Ska jobba inatt för den delen också, inte jätte taggad på de och ännu värre på söndag dagpass 🙄 att gå upp tidigt är inte min grej!

Likes

Comments

Gympass avklarat imorse innan frukost med en god vän Simona! Riktigt skönt, kom hem gjorde blåbärs gröt med frukt och ett glas vatten till de, olja in kroppen och ut i solen hela dagen med Ellan. Just nu står vi och lagar middag till mina förkylda och sjuka föräldrar de står på menyn, kycklingsallad med pesto!

Likes

Comments

Nouw Magazine