Hej igen! Har inte bloggat på snart en vecka men nu är jag här igen med en nystart! Var på viktväktarna idag med en annan som jag aldrig träffat men vi har pratat över internet vi träffades första gången idag och vi ska peppa varandra! Hon var jätte trevlig och så kul att äntligen ses. Nu jävlar kör vi ! Fick en ny bok så de är fräscht och nytt alltihopa och nu ska jag käka frukost!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag måste börja om med att hitta motivationen till ett hälsosammare liv med att gå ner i vikt. De gick svin bra till en början men sen balla de ur. Jag MÅSTE nå mitt mål för att kunna börja älska mig själv igen och låta någon annan älska mig. Jag är faktiskt mycket motiverad nu, så länge jag lägger i all mat jag stoppar i mig så måste jag finna motivationen till att gå på mötena också. Men sitter och kollar de nya avsnittet av säsong 2 på riverdale och nyligen käkat lunch, 13sp!

Likes

Comments

Gjorde mig i ordning för ska träffa ellan sen och dra och kika på HM Home på emporia och kika i andra affärer och jag ska hämta ut ett paket.

Likes

Comments

Asså omg!? Så god den blev följde ett recept med hade inte allt hemma men sååååå gott var de! Såklart ett stort glas vatten till! Gjorde även en chiapudding som ska va antingen till mellanmål senare idag eller till imorgon, mjölk lite kardemumma och chiafrön så lär de nästan smala chailatte😂

Likes

Comments

Sitter på jobb och kollar skräckfilm med min brukare hehe! Snart ut med hunden igen och sedan läggdags, vi kollar på en ganska läskig film så är rädd nu😳 men men! Innan idag kom Alexandra och Ludde en stund och snackade sen så kom Bella och då gick vi en promenad på 30 min ungefär och sen kolla vi repris på PH sen körde hon mig till jobb så snäll som hon är! Är ledig imorgon så de ska bli väldigt nice faktiskt.

Likes

Comments

Är på jobb just nu och ska käka lunch! Halva dagen har redan gått 😅 snabbt gick de! Sen ut och gå med hunden och städa undan och allt här. Efter jag har jag inga större planer förutom att lämna tillbaka ett paket. Men vi kan höras senare!

Likes

Comments

Natten på jobb var inte så vidare bra då jag knappt fick någon sömn så helt otroligt att jag ens är vaken just nu. Men kolla ph och nu tänkte jag släcka alla ljus ta ett glas vatten och nana. Var i Höllviken och träffa Bella ett par timmar och även Marie en snabbis sen åkte jag hem hämta mamma handla mat och sedan började jag rensa min garderob ganska enormt som ska skänkas och lite saker jag ska sälja! Rensa ut de gamla och in med de nya och flytta ner mina sommar kläder längst ner och fram med alla mysiga varma tröjor och hoodies.. mums!

Likes

Comments

Ja klockan har ju slagit över till 01 nu och kan fortfarande inte sova, är på jobb och kvällen har varit jätte bra. Har fått sån jäkla rethosta att jag snart smäller av och förkyld är jag med! Så ligger här och försöker att hosta så tyst som möjligt. Haha! Imorgon ska jag köra hem göra mig i ordning sen drar jag till Höllviken för att träffa bellabus, vi har en del att catch up med 😌 får se hur länge jag stannar där men blir väl köpa med sig lite fika och bara mysa! Efteråt har jag ingen aning, förutom att jag MÅSTE städa mitt rum helt klart. Sen blir de väl ganska tidigt att finna kväll för ska jobba 09-17 på tisdag och då är de full rulle på jobb.

Likes

Comments

Söndag super fint väder! Fredags var en stressig kväll efter jobbet, de blev party med mina fina vänner och de var en grym kväll! Lördag låg jag i sängen hela dagen haha och idag är de söndag och jag ska jobba natt! Har fortfarande mensvärk från helvetet och ligger just nu i sängen och orkar inte direkt göra något när jag har så jävla ont borde göra mig i ordning i alla fall! 😇

Likes

Comments

Nouw Magazine