Jag skulle vilja fastna i en hiss med...M. En jag känner och som jag skulle vilja prata om allt mellan himmel och jord med.

Om jag fick välja vilken present som helst att få idag så skulle det vara...en mopedbil haha. Vill verkligen ha en egen bil att ta sig fram överalt med.

Om jag hade 10 miljarder skulle jag....köpa mig en travhäst, ett par nya skridskor och en uppsydd dräkt till konståkningen!! Men tror att om jag ärligt fick så mycket pengar så skulle jag tuppa av hahah

Det första jag skulle göra om jag vann på lotto är...att undra om det verkligen var jag, Isa som vann.

Favoritsport att titta på....Konståkning. Oväntat svar, tror inte det va

Den person jag saknar mest från min barndom är...min dåvarande granne Matilda. Vi var lika gamla och umgicks alltid på somrarna. Saknar henne så mycket <3

Av jord, eld, luft och vatten är det element jag identifierar mig mest med...vatten. Älskar att vara ute i regn, snö och dimma. Alla vattnets former.

Av vår, sommar, höst och vinter tycker jag mest om...våren. Alltid gjort och kommer alltid göra. På våren blir allt ljuare, varmare och sommarlovet blir närmare.

Mitt första jobb var... .... bra fråga. Jobb som i oavlönt så var det att jobba som stalltjej på ridskolan. Första jag fick lön för vet jag inte. Har jag ens haft något? Kanske det tränarjobb jag ska ha på nyårslägret.


Isa Westerbergs foto.

Saknar varma sommardagar med människor som gjorde mig glädjefylld <3

Isa W

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den person jag litar på med mitt liv är...min bästa och närmaste vän Heidi <3 Vi har gått igenom så mycket att vi inte ens borde kunna hålla vår vänskap med liv men på något sätt lyckas vi.

Om jag kunde bjuda vem som helst på middag skulle jag bjuda....Evgenia Medvedeva, en rysk konståkare som verkligen är sååå bra. Skulle verkligen vilja sitta och disskutera konståkning med henne

Jag är mest tacksam för...den fantastiska tränare jag har i konståkningen och de vänner jag fann där. Vet inte vad jag skulle göra utan er

Den sport jag vill vara elitidrottare i är...såklart konståkning!! Älskar sporten och min största dröm är att bli uttagen till landslaget.

En video som alltid får mig att skratta är...en video från när jag och min kompis spelade in en "behind the scenes på the healthy podcast" haha. Älskar den videon <3

Ett citat jag använder för insperation är...inte något särskilt. Ändrar ofta men för dagen är det "Fake it 'til you make it. Det handlar om ett skådelspeleri, att aldrig visa ilska eller besvikelse". Det var min tränare L som sa det till mig i onsdags.

Ett livsråd jag hade velat ge mig själv som yngre är...ge aldrig efter för vad de vill. Ta den hjälp du behöver för att må bra

Om jag kunde vara en kändis för en dag skulle jag vara...ingen aning. Vill vara mig själv känd, ingen annan haha

Min favoritålder hitils...är nog typ 12 eller 13 haha. Man är fortfarande så liten men ändå gammal.

Isa W

Likes

Comments

Många av dessa frågor är random frågor jag fått av facebook. Tänkte svara på alla i ett par inlägg här. Ska försöka få upp ett varje dag.. Då kör vi!!

Om jag skulle hitta en ny planet eller upptäcka ett botemedel mot cancer skulle jag....såklart välja botemedlet mot cancer!

En skämmig låt eller film/serie jag gillar är....Hannah Montana serien. Japp där sa jag det haha. Den är egentligen så dålig att den bli bra men själva grunden är bra. Favoritlåten därifrån är "Wherever I go"

Det jag värdesätter mest i mitt liv är...Bra vänner som man kan lita på i alla lägen, åldern spelar ingen roll utan det viktigaste är att jag kan lita på dem.

Om jag måste välja mellan stan och landet väljer jag alltid...landet. Att bo i stan har jag bott och det är inte min grej. Visst smidigt med så nära till allt men jag gillar lugnet på landet.

Jag skulle vilja vara expert på...matte! Fatta att inte ha problem med matten alls, vore ju dröm.

Om jag kunde fruktas av alla eller älskas av alla skulle jag välja....det sistnämnda tror jag. Känns ju bättre att vara älskad än fruktad.

Om jag kunde leva en animerad karaktärsliv skulle jag välja... Queen Elsa från filmen Frozen. Velat ha de där iskrafterna sen jag var tolv år....

Mitt tidigaste minne är.... att jag sitter under köksbordet som 2 åring och leker häst precis när vi hade flyttat till en villa i utkanten av Örebro. Hästtjej redan då

Det bästa fotot på en soluppgång/solnedgång är.... denna från sommaren 2015:

2015

Isa W

Likes

Comments

Haft alldeles för mycket just nu. Tjafs med några samt praktik+hårdträning med konståkning. Fattar inte hur jag ska kunna åka upp till Wången igen efter jul. Älskar konståkningen för mycket❤️ Har äntligen L tillbaka som tränare, juluppvisning på lördag där jag åker solo program och har bästa vännerna i klubben!!!! Även anmäld till nyårslägret samt att det även verkar som jag ska jobba som tränare då. Tagga 15 h is på tre dagar!!!

Blir lite tomt hör då jag har myyyycket att göra!

Tre bilder från min älskade favorit sport!!! Bilden i mitten tog jag i onsdags när jag var tränare. Några söta barn och min stora förebild, min tränare L! Hennes peppning är precis vad jag behöver. Hade en tuff träning (eller två tuffa träningar) igår och hon vet precis vad hon ska säga för att muntra upp mig. Hon känner mig lite för väl haha, men uppskattar det i alla lägen, Tack L för att du är så bra

Isa W

Likes

Comments

Igår var det dags för mitt första snabbjobb med storhäst! Jag fick köra fina Alinghi Boko som lotsade runt mig väldigt fint. Vi körde 2140m i 1.40 tempo. För mig som inte är van så kändes det som det gick väldigt fort!! Alinghi var så fin. Nu känner jag mig redo för praktiken kommande två veckor.

Isa W

Likes

Comments

Imorse fick jag äntligen träffa min älskade Snudur igen!! Två veckor borta från han var två veckor för länge. Han blev glad när vi kom och han buffa väldigt mkt på mig. Blir så glad <33

SIHS i eftermiddags var kul. Köpte mig en piké med isländska flaggan, en Luva till snurr och en bomberjacka från agria! Fick även träffa och stå o gosa med världens bästa Atlas <3

Satt och skrev ut bilder ikväll att ta med mig upp imorgon igen. Hela mitt liv på fyra bilder. Snurre, Atlas, Messer och konståkning.

Isa W

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så är jag hemma över helgen. Åkte framför allt hem för att träna konståkning då jag saknat det otroligt mycket de hör två veckorna på Wången!! Så på söndag ställer jag mig tre timmar på skridskorna, taggad till tusen!

Imorgon bär det av mot SIHS! Fick en fribiljett av travskolan nu ikväll så då blev det bestämt att jag åker. Ska bli kul att kolla in mässan osv. Hoppas på bra platser! Uppdaterar med bilder under helgen. Söndag eftermiddag sätter jag mig på ett tåg mot Östersund och tillbaka till Wången. Längtar typ redan tillbaka haha

Skönt att vara hemma i mitt eget rum!

Isa W

Likes

Comments

Har nu gått på Wången i ca två veckor! Trivs så bra i miljön som är i Jamtland. Mamma berättade för mig att en stor del av vår släkt är ifrån just Alsen så på ett sätt är jag ju hemma!

Idag körde jag Deimos K. och Messer, Deimos som är ett varmblod var otroligt snäll vilket jag uppskattar då jag inte kört mycket storhäst.
Messer hade väldigt mycket energi även om den tröt mot slutet då han inte har bra kondis. Jag körde Messer medan två kompisar körde Shamira och Calle. Alla tre småponnys var halvt galna påväg hem men vi kom hem helskinnade. Messer är bara fyra år så han är en liten bebis med stor potential!! Ska bli kul hur han blir på banan. Tycker om min lille passhäst <3

Isa W

Likes

Comments

När vi skulle gå ner till frukosten så var vi typ insnöade! Sen under dagen övergick snöstormen i tö så nu under kvällen har det varit rena isgatan!! Körde inte Messer idag då ponnysarna fick snöstyltor bara från hagen. Så vi putsade selar och borsta våra passhästar lite. Längtar till praktiken v.50-51

Isa W

Likes

Comments

Hälsade på Snurris imorse, han är pigg och mår bra. Visst har han en spricka men prognosen är ovanligt god så ser framemot när den har läkt!

Första kvällen på Wången!! Allt känns bara rätt, tjejerna verkar schyssta och skolan känns bra. Ser framemot tre år här

Isa W

Likes

Comments