En stickad tröja från Nelly, 299 kr, med lace up i ryggen. Den är stor i urringningen så blir lite off-shoulder känsla.

Mönstrad Blus från HM, 99kr. Ville ha en lotten färggladare topp och såg den här på HM och slog till.

Stickad polotröja från HM, 75 kr. Köpte den på rean för ett tag sedan, supermysig verkligen.

Boots från skopunkten (osäker på märket), 79 kr. Dessa är också köpta på rean skulle bara in och kolla och spontanköpte de.

Detta var lite som jag har köpt på senast tiden. Ska försöka ta tag i bloggandet nu men har bara min mobilkamera som inte riktigt är så bra. Men löser väl det allt eftersom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Life update

Ja som vanligt så suger jag på att blogga men kände för att skriva av mig lite.

Just nu är det så sjukt mycket i skolan och jag känner ofta att tiden inte räcker till. För allt som vi har att göra. Först var det ganska lugnt och sen bara kom allt plötsligt med massvis av prov, förhör och uppsatser. Dessutom förra veckan hade vi två stycken oförberedda prov och denna veckan ett tyskaprov som faktiskt gick bra. Men de vill verkligen hålla oss sysselsatta in i sista sekund eftersom imorgon så har vi en SO-uppsats som jag måste plugga till eftersom jag vill få så bra betyg som möjligt.

I alla fall så ska det bli skönt med lov och väldigt välbehövligt. Inget (läs knappt) något jobb eller skola på två veckor eftersom vi ar prao veckan efter. Dock så ska jag praoa hos min chef men det känns ganska lugnt. Men efter lovet och praoen så börjar verkligen allvaret eftersom vi har muntliga nationella och jag är väl helt okej nervös. Man får bara göra sitt bästa men lite jobbigt är det när man har så höga krav på sig själv. Jag blir jättebesviken över ett C när jag vet att jag kan mer.

Hur som helst så ska jag ta tag i mitt sista minuten pluggande och sluta skriva.

Likes

Comments

Helg, Life update

De två senaste dagarna har jag inte uppdaterat något eftersom jag har umgåtts med min bästa kompisar. Kände därför inte för att blogga just då och igårkväll var jag så trött att jag inte riktigt orkade.

Det var i alla fall superkul och vi somnade vid tre efter att ha sjungit one direction och the Fooo låtar. Dessutom han vi med lite kortspel och annat kul. Här är några bilder från när vi var ute en stund.

Likes

Comments

Mode&skönhet

Jag vill så gärna göra med mitt hår men är så osäker på vad. Antingen så vill jag göra om lin Ombré och då göra den ljusare och ännu högre+va mörkare i hårbotten eller typ bli gråbrun-eller mörkhårig. Samtidigt vill jag också ha en silvergrå Ombré men jag vågar som inte speciellt när jag är så osäker på vad jag vill göra.

Likes

Comments

Ridning, Life update

Hittills idag så har det inte gått i många knop. Men lite har jag hunnit med. Som att t.ex varit i stallet hos kära Priddeplutt. Jag brukar försöka vara där en gång i veckan om inget annat kommer upp. Ibland rider jag och vissa dagar som idag då kroppen säger nej så blir det mys och kanske någon prommis.

I alla fall så tog jag några bilder på Pridde och även på ett föl som står i hagen bredvid. Så här nedanför kan ni se dem.

Likes

Comments

Life update, Skolan

Helt ärligt så har det varken hänt något särskilt de senaste dagarna, eller att jag haft någon motivation till bloggen.

Skolan har verkligen varit "chill". På engelskan har vi kollat på sherlock Holmes och på svenskan hann vi bara med genomgång. Alla andra lektioner har vi jobbat med ett grupparbete som min grupp är klar med.

Imorgon på svenskan så ska vi se våra filmer som vi gjort på svenskan och engelskan och jag är så taggad. Våran film har varit väldigt rolig att spela in och hoppas bara att den är lite rolig att se på. Vi färgade till och med en kille i min grupps hår oranget.

Bild på hans hår (väldigt dålig bild)

Likes

Comments