Helg, Life update

De två senaste dagarna har jag inte uppdaterat något eftersom jag har umgåtts med min bästa kompisar. Kände därför inte för att blogga just då och igårkväll var jag så trött att jag inte riktigt orkade.

Det var i alla fall superkul och vi somnade vid tre efter att ha sjungit one direction och the Fooo låtar. Dessutom han vi med lite kortspel och annat kul. Här är några bilder från när vi var ute en stund.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mode&skönhet

Jag vill så gärna göra med mitt hår men är så osäker på vad. Antingen så vill jag göra om lin Ombré och då göra den ljusare och ännu högre+va mörkare i hårbotten eller typ bli gråbrun-eller mörkhårig. Samtidigt vill jag också ha en silvergrå Ombré men jag vågar som inte speciellt när jag är så osäker på vad jag vill göra.

Likes

Comments

Ridning, Life update

Hittills idag så har det inte gått i många knop. Men lite har jag hunnit med. Som att t.ex varit i stallet hos kära Priddeplutt. Jag brukar försöka vara där en gång i veckan om inget annat kommer upp. Ibland rider jag och vissa dagar som idag då kroppen säger nej så blir det mys och kanske någon prommis.

I alla fall så tog jag några bilder på Pridde och även på ett föl som står i hagen bredvid. Så här nedanför kan ni se dem.

Likes

Comments

Life update, Skolan

Helt ärligt så har det varken hänt något särskilt de senaste dagarna, eller att jag haft någon motivation till bloggen.

Skolan har verkligen varit "chill". På engelskan har vi kollat på sherlock Holmes och på svenskan hann vi bara med genomgång. Alla andra lektioner har vi jobbat med ett grupparbete som min grupp är klar med.

Imorgon på svenskan så ska vi se våra filmer som vi gjort på svenskan och engelskan och jag är så taggad. Våran film har varit väldigt rolig att spela in och hoppas bara att den är lite rolig att se på. Vi färgade till och med en kille i min grupps hår oranget.

Bild på hans hår (väldigt dålig bild)

Likes

Comments