Hejsan, nu sitter jag i båten och vi la precis till i Älmsta. Vi åkte från Norrtälje typ 12:50och vi är framme nu i Älmsta. Det var en jätte mysig tur vi åt på båten medans vi åkte men maten blåste nästan i väg så vi var tvungna att ställa saker på tallrikarna medans vi plockade fram maten annars hade de blåst i väg. (Vi åt hamburhgare som vi stekte nere vid köket i båten). När vi kom fram kom simmade det fram två ankor till båten och tittade, de var jätte söta ! Och i kväll ska vi äta på restaurang men jag vet inte vilken än.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sen senast. Men det har varigt så mycket så jag har inte hunnit med att blogga. Onsdagen innan midsommar var jag på Lindas Café och gjorde en egen midsommars tårta med; vitchockladmos,
hallonmoss och marängsmörkräm.  (Den smälte lite på vägen till gäsö eftersom vi firade midsommar på Gräsö).  
Men i dag var jag i Gävle på stan och shoppade och då testade jag en ny glass (för mig) den var från Rättvik. Det var typ som en sandwichar med två Cookies och hasselnöts glass emellan. Den Var jättegod! När jag kom från Gävle tog jag ett dopp i Polen i varm timme 😂 det var ett långt kvällsdopp det ! 

Likes

Comments

Iihhh nu närmar sig sommaren & skolavslutningen !
Det är bara 10 dagar kvar och endå vet jag inte vad jag ska ha på mig. Men jag tror att jag ska försöka hitta något som matchar till ett Liquid Lipstick som jag ska skicka efter från Madlady.se i färgen West Coast (en jättefin & rosa färg som jag är sugen på att ha)
eller Serenity (en lite mörkare rosa som också är jätte fin) och mina tygskor från Michael Kors. Aja vi får se
vad det blir. 🎀

Likes

Comments

Äntligen är det fredag & helg.
Just nu sitter jag i bilen på väg hem från stan och vi har köpt med mat hem. Vi ska prova något nytt ställe som heter MY GYROS. De säljer typ olika kebab rätter med kyckling kebab och vanlig kebab. Det låter gott 👍🏻😝

Likes

Comments

I går var jag på Lindas Café och hjälpte till.
Plus att jag gjorde min egen glass den var jätte god
😋😝

Likes

Comments

Måndag och 17 dagar kvar till sommarlovet 😝

Likes

Comments