Heej!
Nu var de längesen jag uppdaterade! Men de är för att jag inte mått så bra psykiskt pga ångest, press och ont i magen inför skolan osv, men jag annars har jag haft de ganska bra. Min bästa kompis Malin sov över hos mig förra helgen, super kul! Men igår så var jag hemma från skolan för att jag hade ångest och ont i magen så att då tog jag ett bad och kollade på min favorit film "white chicks" jätterolig film! Idag så gick jag till skolan men gick hem efter första lektionen för att jag inte orkade :// så jag har bara tagit de lungt. MEN jag har börjat lyssna på The FO&O! Snygga och roliga killar ;D. Jag har också börjat lyssna på deras podd och jag skrattar Såå mycket! Men de är de jag har gjort de senaste, varit sjuk (typ)
Vi ses snart!
👋🏻Glöm inte följa att min instagram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Heej! 

Idag har jag inga bilder, tyvärr. Jag har inte gjort något alls idag, bara varit hemma och varit trött. Det kommer iallafall komma mycket bilder till helgen för då ska jag till min pappa och fira mina småsystrar på lördagen. På söndagen ska jag tillbaka till mamma och fira min kusin som fyller år på lördag. Jag väntar också på en tröja från Hollister som vi beställde förra fredagen (hittade den inte på sidan) så jag hoppas att den kommer innan helgen. Jag har faktiskt varit ganska trött och hängig idag så jag hoppas inte att jag blir sjuk, orkar verkligen inte de nu. 


​Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon.

Glöm inte att följa min instagram, länk under profilen.

Likes

Comments

Heej, nu är de lite senare. Jag har haft en jättebra dag idag. Efter frukosten så tränade jag lite hemma, sen tog jag ett bad efter de och kollade på filmen "mean girl's." Efter de så kom mamma hem efter att varit på Allum med min lillasyster, mamma hade köpt pringles till mig, Såå gott. Efter de så tog jag de bara lungt spelade lite på TV:en osv. Nu i kväll så tittade jag på Parneviks och käkade mina pringles och bara mös. Men jag har som sagt inte gjort så mycket mer än att bara ha de allmänt gött. Hoppas eran dag var bra så hörs vi imorgon!


Följ gärna mig på instagram! Länk under profil

Likes

Comments

Heej, Glad alla hjärtansdag! Idag ska jag inte göra så mycket tror jag, de har varit en ganska lugn morgon. Jag gick upp och gjorde en smoothie till frukost, till frukosten kollade jag klart filmen "He's the Girl" riktigt bra film! Nu efter frukosten hade jag tänkt att försöka träna lite hemma. Jag kommer uppdatera en gång till idag också.


Leonardo DiCaprio är på bilden

Sprid extra mycket kärlek till alla idag!

Likes

Comments

Heeej! Jag hade då tänkt att börja blogga, så jag gör ett inlägg om mig :). Jag heter då Iza Johansson och är 13 år, Göteborg. Jag kommer att blogga lite om mitt liv, vad jag gör, vad som händer i mitt och de jag inspireras av, gillar att göra och kommer också försöka inrikta mig på mode och smink! Aja hoppas ni kommer vill läsa min blogg och mitt liv! :))

Likes

Comments