Dag 3/4- min historia med star stable
Hej! Kommer göra dag 2 när jag fått en bild.
Aja, nu kör vi!
Jag och star stable, jag kom ihåg att jag och min vän irl var med varandra påsk 2015 och hon spelade sso, jag tyckte det var kul och skapade ett konto, till en början typ dödade jag min häst, sen runt november 2015 började jag spela på riktigt. Jag levlade upp min starthäst på 4 banor heh. Jag vann championat hela tiden då jag var i level 5 med en level 15 häst vilket var ganska konstigt. Sen fortsatte jag spela och sen fick jag en 2 veckors gratis star rider av sso teamet i februari, jag kom till level 14 och sen köpte jag life time. Mitt sso liv fortsatte jag bytte runt på alla servrar och bah testade. Sen den 26 september gick jag med i air mules som varit min familj sen dess, även fast jag inte är med längre så älskar jag dem <3
Nu spelar jag inte så mycket och ja det var min historia, hoppas någon orkade läsa hela min bibel cx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Dag 2, eller 3 men behöver en bild för 2 an så kör dag 3 ist, aja
Dag 2- mitt stall
Jag bor i gyllen åsarna och har bott på alla stall i hela jorvik. Men har sökt mig till de mindre och mysiga stallen som firgrove (flyttade därifrån när upd kom då jag it ville va där när mkt människor är där) gyllen åsarna, valedale osv. Och trivs bra i de mindre ställena. Jag bor då i gyllen åsarna med mina 8 hästar och har det super bra där. Ska inte dra ut på det mer men Jaja, hejdå!

Instagram: liza_fogroad
Kontakt: lizafogroad@gmail.com

Likes

Comments

Hej! Ja nu ska jag börja med bloggutmaningen! Förlåt för dålig upd men mkt med skolan nu och mår inte super. Men Jaja nu kör vi!
----
Dag 1- Om mig.
Jag är Liza Fogroad som befinner sig på svenska servern marshmallow clouds, är just nu i level 18 med runt 8 hästar tror jag. Jag spelar inte så mycket och när jag spelar vill jag inte dra mig in i stora folk massor så bor därför i gyllen åsarna :) Irl är jag en tjej på 12 vintrar som bor i en stan i Ångermanland och spelar fotboll, dock rider jag inte för har inget riktigt intresse för det :):
Det var allt för mig idag, hejdå!

Instagram: Liza_fogroad
Kontakt: lizafogroad@gmail.com

Likes

Comments

Hej!
Hade tänkt köra denna blogg utmaning! Kommer säkert missa några dar men är klar innan sommarlovet förhoppningsvis! Vill KI att jag ska göra ngt speciellt på bloggen under sommarlovet? Isf skriv t mig på mig ig (@liza_fogroad) så jag vet! Aja börjar med blogg utmaningen imorgon!

Likes

Comments

Jahopp, då har vi kommit hit igen, inge upd på över en månad. Men, jag ska leta och kanske ha en bloggmånad till sommarlovet! Så vi får se, men nu ska jag bli bättre, annars så försöker jag upd på sommar lovet!

Likes

Comments

Hej!
Förlåt, har helt glömt bort bloggen :( Men ska försöka att blogga varje dag, ksk kör ngn blogg tag osv. Hoppas ni förstår så kör vi igång. Tack för mig.
Hadeeeeee

Likes

Comments

Igår kväll valde jag att lämna air mules, har just nu it en dator men ska försöka fixa det t sommarn. Air Mules betyder allt o kmr alltid vara min familj. Ansök! Air mules har lärt mig jätte jätte mkt, ja rider it irl o kan typ inget om ridning, men am har lärt mig mkt <33 men Jaja, ha en bäst dag så ses vi! Och när ja får en ny dator kmr det bli mkt bättre på bloggen, designen kmr bli finare, enklare att jobba med. Tack för mig hadeeee

Likes

Comments

Oh, nu blire mello mys me familjen (första gången för mig 2k17 då jag hållt på med annat "jobb" då) o ja o morsan har försökt göra regna chips, i mikron, ingen av oss är speciellt talang full i mat osv satt ja det gick lite sådär. Men hoppas ni får en bra kväll! Jag försöker upd så ofta jag kan men har precis börjat med det så är lite ovan men ha lite tålamod så ska det bli bättre ska ni se <3 ;) hadeeeee

Likes

Comments

Hallo Sverige.
Idag tar jag äntligen lov *-* Det blir engelska glosförhör och film o fika :) sen på kvällen drar jag på allians träning (fotboll). O sen tror jag att jag ska mysa ner mig o se på Harry Potter. Hoppas alla får en bra dag, hadeeee!

Likes

Comments

Hola!
Hoppas alla haft en bra dag, idag har det it hänt så mkt för mig men jag ska snart ha en live på ig (@liza_fogroad) där jag förmodligen lagar mat och lite sånt :) Kolla gärna in! Hoppas ni får en bra kväll, hade bra!

Likes

Comments