View tracker

Jag trodde helt ärligt inte att det kunde blir såhär, att det skulle vara så uppenbart för alla utom mig, tydligen så har flera vetat om det, innan jag själv ens satt ett ord på mina känslor och tankar. Kanske har jag bara tänkt att han står mig så nära att det är brödraskap, att han kanske inte alls såg mig som en syster, men fan.

Jag lovade mig själv att jag inte skulle falla för honom, ville inte förlora honom... inte såhär. Inge pga en känsla som jag inte kan styra över. Ja, jag älskar honom. Och ja, jag har legat med hans bror. Detta låter helt sinnessjukt,alkohol har nu iaf försvunnit från mitt liv.


Ville bara skriva av mig lite lätt, tack å hej


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är stolt över mig själv. Stolt över mina val och stolt över vad jag klarat av i livet. Stolt över hur jag har klarat av hålla ihop i tuffa tider. Även efter alla fördomar man hör från folk runt om, av folk man inte ens känner, från människor man inte hört talas om. Man hör hur dom pratar, känner hur dom pekar. Man känner deras blickar medans man går genom stan. Alla fördomar, grundade på mina kläder, vart jag kommer ifrån, vilka umgängeskretsar jag har. Hör dom kallar mig pundare, säga att jag är ett social fall, kalla mig ensam och känslokall.

Ja, jag har en bakgrund i droger, både familj och jag själv. Jag är inblandad med socialen, men inte på grund av mig och mina val, utan pga det som varit runt om mig.

Har gått igenom vissa depressioner som jag gått i botten av men se på mig nu, jag krigar för vad jag vill och går min egen väg. Struntar i alla som försöker ändra på den jag är. JAG är JAG

Likes

Comments

View tracker

Hejsan mina små kakor!

Idag har jag varit i Uppsala för å fotograferas med mina 6 yngre syskon på min mors sida. De va jätte kul att faktiskt alla kunde vara samlade, och att dessutom fotograferas allihopa var ett stort plus😍
Har iallafall haft en toppen dag, och just nu är jag helt slut efter allt tåg resande samt skrik från barnen:)
Nu blir de sängen.
Gonatt på er!🎅😎

Likes

Comments

Ta dig en funderare. Blunda en minut, tänk på vad som kan hända på en minut. Allt du någonsin ägt, ett hus det tog dig flera år att bygga upp, ett liv som det tog år att bygga, allt detta kan rasa och krossas i tusentals små bitar på bara några sekunder. Föreställ dig vart du skulle ta vägen om ditt hus, din stad, ditt land plötsligt blev bombat. Vart skulle du ta vägen? Vad skulle hända med dig? Skulle du vilja vara kvar bland faror eller skulle du vilja fly?

Alla dessa krig och konflikter som just nu pågår runt om i världen, det är just nu 20 stycken, vissa mer allvarliga och seriösa än andra, vissa mer uppmärksammade än andra. Tänk dig vad som händer där under en minut. Föreställ dig att du är där och ser allt som händer, barn som springer blodiga och gråtandes från ett hus som nyss sprängts i bitar, en mamma som precis mist sitt barn, en man som mist hela sin familj. Hur skulle det påverka dig? Hur skulle det vara att faktiskt se framför sig?

Många säger att dom vet vad det innebär att många av dessa länder faktiskt är i en stor konflikt, varför det inte är mycket som står i tidningar om dessa konflikter. Länderna är stämplade som "krigsländer" att det är det som är i dom länderna. Många är för upptagna med att bygga upp sina egna liv och blundar ofta för hur det är i omvärlden. Men tänk såhär, om Sverige skulle hamna i krig, vad gör du då? Skulle du vilja att världen runt om dig ska blunda?

Det tar ca en minut, för någons liv att rasa, det tar ca en minut för någon att bomba ett helt land.

På en minut dör ca 107 människor i världen.

Likes

Comments

​Hejsan på er! 

Har varit lite väl dålig uppdatering här på bloggen ett tag nu tycker ja, men det ska de bli ändring på nu. Ska försöka uppdatera minst en gång om dagen nu framöver. 

Ha en bra dag, kram på er ! :)

Likes

Comments

​Jag säger hela tiden att jag absolut inte ska ha några barn, att det är för mycket jobb och en för stor påfrestning. Att jag alltid bara letar de negativa sakerna med att ha barn. Men ärligt talat så är de något jag längtar efter enormt mycket, asså bara tänk dig att få ha ett eget barn att ta hand om, bara tänk hur jävla underbart och mysigt det hade varit. en bebis att kalla sitt eget, ett barn, mitt barn. 

Jag vill ha ett barn som jag kan lära, uppfostra, och älska. 

Likes

Comments

​Är det inte ganska hemskt egentligen hur äldreomsorgen och barnvårdnad blivit i Sverige? Patienter på äldre boenden blir misshandlade och barn rymmer från dagis utan att folk runt om kring ens lägger märke till det. 

Var faktiskt med om en grej bara för någon timme sen, mötte jag en tant som var ute med sin hund i en park, ganska centralt i hudiksvall. Hon såg nedstämd ut så jag stannade upp och sa hej, hon blev seriöst rädd när jag började prata med henne även fast vi hade ögon kontakt en kort stund innan. Jag  bad om ursäkt ifall jag skrämde henne och förklarade att jag inte menat något illa, hon skrattade lite smått och förklarade att hon bad om ursäkt för att ha blivit skrämd, men att det bara var en reaktion som hon har när någon pratar med henne. Tydligen så hade många tonåringar och flera unga vuxna varit taskiga på henne.. Vad de hade gjort ville  hon inte berätta, men man har ju sina funderingar när kvinnan blir rädd för ett hej från någon hon möter på gatan...

Likes

Comments

​Om man nu faktiskt har friat till en person och nu är förlovad, ska man väl ändå kunna kyssa personen, kanske ens krama personen bland folk utan å bli dumförklarad av honom? Det var ju ändå han som friade? Ändå är han livrädd för att någon ska få veta att vi är något? Inte ens hans familj berättar för. Jag blir alltså fortfarande presenterad som en "vän" till honom. Ja alltså klart att jag är en vän till honom, men jag är ju även mer än det? Eller? 

Likes

Comments

​24e September har aldrig riktigt varit en bra dag för mig. Men idag (igår) var nog fan den värsta på mina 16 år på jorden. 

Åkte till Söderhamn i fredags efter skolan för att sova hos min pojkvän. Han var på jobbet när jag kom till Shamn, så jag och en nära vän till mig åkte till en kyrkogård för å tända några ljus. Planen var att jag skulle överraska han med middag i fredags, men de gick åt helvete. Sen åkte vi till hans bror för att hjälpa honom polera en bil, så kom alltså hem till honom runt 12 - halv 1 på fredag natten. Båda somna relativt snabbt efter att vi lagt oss. Tyckte det var så jävla skönt att äntligen få lägga sig å sova, såg fram emot lördagen så enomt, att få vara med honom en hel dag, bara han å jag. Men så blev de inte... Runt 11 på morgonen dagen efter bestämde han sig för att cykla ut till sin bror för att fortsätta med bilen, å kvar blev jag (jag kunde inte ta mig ut till hans bror och dessutom för att jag inte orkade). Inte i hans lägenhet, utan inne i stan. Å dehär med att jag går själv på gatorna i söderhamn när pojkvännen är hos bror sin, de är ett hell. De slutade på akuten efter att någon drogade ner mig på ett fik i centrala söderhamn  jag blev medvetslös, som tur va var det massa människor runt mig som hjälpte till och ringde ambulans. 

Nu mår jag bra och är nästan helt återställd, klart att man inte kommer våga låta något stå på ett café obevakat. Lite skärrad efter händelsen än, det tycker jag dock är förståeligt. Det är polisanmält men lades ner relativt snabbt. 


Likes

Comments

Läste precis ett inlägg på facebook angående en 9årig flicka som blivit antastad av en äldre man.. Riktigt ledsamt att läsa.. Att ett barn ska behöva genomgå en sådan sak? Tänk dig själv att ha en 9 årig dotter som inte vågar gå till skolan för att hon är rädd för att det ska hända igen? Din dotter och du själv blir förföljd mitt på öppna gatan?

Är detta något vi som människor ska acceptera? Kan man skylla på ett barns kläder i en rättegång? Borde inte polis göra något åt detta om det blir anmält? DET ÄR ETT BARN FÖRFAN!! ETT OSKYLDIGT BARN!! En flicka som har hela livet framför sig, ska hon behöva vara rädd för att någon ska följa efter henne till skolan? De skjuts för lite,barn ska inte få deras liv förstörda i den åldern. INGEN ska behöva få sitt liv förstört på det sättet? Eller vad säger mänskligheten egentligen? Är det okej att lägga händerna på ett barn för att roa sig själv? Rätt eller fel av polisen som släppte det samma dag som anmälan kom in? Ska våra barn verkligen skadas i den unga åldern? Ska vi låta nästa generation såras mer av andra generationer? Läser nästan dagligen om våldtäkter, misshandel, rån och mord? Är de såhär vi ska lämna över samhället till de kommande generationerna och lägga allt ansvar i deras händer? 

Hemtjänster som slår och plågar deras patienter, BARN som blir antastade och våldtagna, kidnappade, gäng rån, narkotika brott, mord. Förskolelärare som inte har koll på barnen? Vad är detta för samhälle att lämna över? Ska vi acceptera detta? 

Personligen så vill jag fan inte ha barn längre, inte när samhället ser ut som det gör idag. Söker skolor samt jobb utomlands för att åtminstone försöka komma en bit ifrån. Å nej, jag försöker inte fly undan problemen, men eftersom det är ett väldigt få antal människor som faktiskt bryr sig om att göra en förändring inte klarar det. Vi behöver fler människor. Som vågar stå emot, stå emot samhället. 


Låt barnen vara barn. 

Likes

Comments