Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I sminkväskan

Min favoritconcealer från lumene tog slut här om dagen så jag gick till Lindex för att köpa en ny.
Brukar oftast använda mig av den gröna eftersom jag är lire röd av mig i hyn på vissa ställen, speciellt på hösten/vintern. Har även märkt att jag då och då får lite mörka ringar runt ögonen när det är mycket jobb och så.
Därför tänkte jag att jag provar denna trio-concealer istället :) den känns väldigt krämig vilket är bra. Jag hatar torra concealer.
Har inte provat den än men återkommer!

Likes

Comments

Åh älskade söndag!
Vi har bara drivit runt med kaffe och myskläder hela dagen. Nu diskuterar vi vad vi ska laga för mat.
Eller a, vi har diskuterat i typ 2 timmar.
-vad ska vi äta?
-vet inte, du får bestämma.
Och så har det hållit på.. Behöver en bra kokbok eller något för matinspirationen är kass.

För mille är hela livet en helg. Han softar mest hela dagarna på olika slumpartade ställen..

Likes

Comments

Här ligger jag och gosar mig. Har precis tvättat av sminket och ska kolla på gossip girl och sova. Det är min jobblördag så det blir bingen tidigt för mig.

Likes

Comments

Som den musik-junkie jag är så betalar jag för TIDAL varje månad. Enbart för Beyonce.. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig tills hon släppte sitt nya album på Spotify.
Jag lyssnar på Beyonce V A R J E dag. Hennes nya album är ett mästerverk. Hennes visuella framträdanden är på riktigt konstverk. Hon är lite av en slags drömmig gestalt som man tror är övernaturlig eller något.. Helt amazing.

Här om kvällen så hade TIDAL konsert och jag kollade livesändningen. Igen så slog Beyonce alla av stolarna. Vilken artist!!

Sååå vacker också

Likes

Comments

Hur jobbig och kall morgonpromenaden än kan vara ibland så är den så värd det. Jag vaknar till och är liksom mera redo för dagen..
(Kommer få ångra att jag skriver det när det är 20 minus eller spöregn.)

Haha mille kamouflerar sig ganska bra bland höstlöven.
När han var liten och busade runt i löven såg man han inte alls <3

Likes

Comments

Sitter i soffan med en kopp te och kollar på nyheter. Dagen har varit tung. Vi var på begravning i morse. Tänker inte säga så mycket mera förutom, ta vara på varandra okej? Visa och berätta för nära och kära hur mycket dom betyder för er. Var inte rädd att säga att du älskar dom. Och den allra viktigaste saken som mamma präntat in i benmärgen på mig. Gå aldrig och lägg er ovänner, välj era fighter och bli sams.

Jag har som sagt letat efter en kappa hur länge som helst och snubblade över reklam på Facebook där en suuuperfin kappa kostade 157:- . 157:-?!!?
Självklart smällde jag till.
Den finns på lager157. Så in och fynda för sjutton gubbar :)

Något annat jag ska kolla närmre på och kanske önska mig i julklapp är ett smycke. Jag är en sucker för enkla smycken, helst i guld. ELLE skrev om olika stjärnteckensmycken. Och kolla bara! Hur underbart är inte det här halsbandet tillexempel? Eller ringarna?

Likes

Comments

Vardagssnack

Önskar att helgen hade flera dagar. Å andra sidan hade man inte uppskattat helgen då..
Idag har jag varit ute och promenerat med Milton, lagat god mat och pussat på Jimmy. Haha mina helger är inte så fartfyllda längre. Men jag gillar det så, speciellt på hösten.

Imorgon börjar jag sent så jag ska kolla lite gossipgirl och dricka te nu är tanken. Som vanligt kommer jag nöta säkert 3 avsnitt och somna runt 2 och fråga mig själv imorgon, varför?!

Likes

Comments

Vardagssnack

Vi har haft en riktig myslördag här hemma. Druckit kaffe, fikat och så har Linnea varit här med Esther så hundarna fått busa lite.
Nu ska jag och Jimmy gå och handla tacos. Vi båda fick ett plötsligt sug så tacos får det bli.

På tal om annat. Jag använder fransserum och det funkar super på mig. Men nu alltså!! När alla fransarna är "fullvuxna". Dom är så långa att det ser ut som jag har lösfransar. Önskar dom var såhär jämt!

Den enda vinkeln min enorma huvudvärksfinne inte syns i. Den sitter ovälkommet men bestämt mellan ögonbrynen.
Har ni fått huvudvärk av en finne någon gång?

Likes

Comments