Header

Går och lägger mig nu efter världens sämsta äckel dag. Inget har varit bra, har bara varit ledsen och arg.. hatar såna dagar :(

nu lägger jag mig och spelar lite hayday och smsar sen ska jag sova, lite trött nu redan efter att ha gjort so läxa hela kvällen.
puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

åh va jag saknar dig Sixten.. önskar att vi hade dig kvar, världens sötaste lilla kattunge!

bebisen <3


Likes

Comments

sitter i min säng på mitt rum och väntar på att familjen annorlunda ska börja, ansiktsmask, glass och filtar! mysigt.


Likes

Comments

finns inget att göra just nu.. sitter bara och spelar hay day, haha.. ikväll så blir det att kolla på familjen annorlunda, som jag har längtat efter detta program alltså!

nemen ska fortsätta att spela hay day, sen vänta tills maten är klar sen träna och sen familjen annorlunda!
puss hej


Likes

Comments

.. är nog den där lilla byrå saken med hyller, där jag har, hårspray och allt sånt till håret, alla mina smycken där bredvid och hyllan under mitt smink, sen längst ner, plattång, locktång, vågtong, krustång, osv , bästa som finns, +mina 100 nagellack <3 kärlek på de asså!


Likes

Comments

målade naglarna för ett tag sen, helt svarta sen ett annat nagellack som gjorde allt finare och roligare! olika färger på småpaljetter!
💅

väntar på att brorsan ska komma hem från träningen nu, sen ska vi äta middag, sen blir det nog att kolla på när han spelar och lyssna på musik. puss


Likes

Comments

hej hej söndag, måndag imorgon då.. jobbigt det kändes.. men måndagar är alltid jobbiga så.. aja, bara att bita ihop.
Tänkte dra på stan idag med Sanna men det blev inte. Så är hemma istället och kollar på när brorsan spelar. kul ändå ;) haha.

hoppas ni får en bra dag, puss


Likes

Comments

drog till stan med familjen idag, var väldigt mycke folk där osv, hittade inget speciellt men fick en hårspray och ansiktsmask av mamma :)

båda är köpt på H&M


Likes

Comments

glömde att visa min jacka som jag fick hem igår! beställde den, as mysig och man fryser inte i den! älskar den! så snygg dessutom.


Likes

Comments