Jag har nu äntligen, efter tre års väntande blivit en skållad nyinflyttad GÖTEBORGARE!!

Självklart känns staden alldeles för stor för att mitt lokalsinne ska kunna hantera all information men under alla dessa 6 dagar jag varit här uppe och packat upp, städat, lagat mat och även gått ut och gått varje dag har jag lärt mig mycket.

Jag vet hur jag tar mig in till stan, jag vet hur jag tar mig till närmaste lilla civilisation och jag vet hur jag tar mig till älven som är det viktigaste enligt mig.

Lägenheten blev redan klar dagen då jag flytta hit och onödiga kassar finns nu inte kvar vilket är väldigt väldigt skönt. Det förminskar stressen lite grann, och det finns mer tid till att ta sig ann den nya staden och bli mer van vid detta nya klimat.

Detta blev alltså resultatet av min flytt.


Det blev resultatet av alla timmars shopping, av alla presenter på studenten och av allt jobb att få upp allt från lastbilen, flytta allt från pappa till mamma och så vidare och vidare.....

En längre process men jag är nu installerad och klar i mitt nya hem, i min nya stad. 

Det är ärligt talat väldigt skönt att komma bort från skåne. Slipper tänka tanken av att jag kanske skulle kunna träffa ett ex jag verkligen inte vill träffa på, eller hans familj. Hans familj hade nog blivit glada, och jag hade blivit glada av att träffa dem för jag har hört en del från hans vänner att hans nya inte är lika omtyckt1 HA HA TOOO BAAAD!


LIVING LIFE iallafall och nu ska jag städa klart inför mitt besök av min syster imorgon! YAAY

Bella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vaken. Sovande. Vaken. Halvt vaken och halvt sovande.
Natt, blir aldrig morgon!
En ångest ligger djupt i mig som tar sig upp speciellt vid nattid!

De är en ångest kring min flytt, att jag inte vet någonting gör mig orolig då jag är kontrollfreak och måste ha kontroll över saker!
Nu känner jag ingen, jag vet att jag har en grund med utbildning och boende men de betryggar mig endast till en viss del!

Vänner då? Hur ska jag lära känna staden?
Hur kommer detta sluta? En cliffhanger för både mina läsare och för mig!

Bella

Likes

Comments

Mina 5 lediga dagar börjar nå sitt slut men med nya minnen i ryggsäcken!

De 11 långa dagarna som räka e tills jag sätter mig i flyttbilen börjar även närma sig och alla vänners avsked börjar närma sig!
De är verkligen en tråkig historia när man får säga farväl till de finaste människorna men det är även ett måste för att lyckas i livet!

Dessa dagarna har gått åt på att rensa rummet och förflytta allt till min mammas hus där allt nu ligger organiserat i olika lådor!

Det har även varit en resturanghistoria där vi tog oss i båda familjerna och åt en middag för att fira att jag och min bror lyckats ta oss in på våra linjer på universitetet!

Senare blev det mys med den otroligt fina, underbara och härliga Ida på Gröningen i Helsingborg där vi åt mat och bara mös framför ett strandparty på hamnkrogen och även framför solnedgången🙏🏻


Den sista lediga dagen tog jag mig till att åka till Ikea och väla för att inhandla det sista inför flytten, nämligen barstolar och en spegel tillsammans med min efterlängtade Alicia! Min underbara, snygga och bästa vän!

Nu kan jag äntligen pusta ut och inte behöva tänka på flytten och vad som ännu behövs för flytten! Allt är nu klart!
Bara att invänta de sista dagarna!

Hoppas ni har haft en otrolig vecka och en bra fortsättning!
Bella

Likes

Comments

Eller iallafall nära min nya hemstad!

Igår bar det iväg till Ullared för att inhandla det viktigaste inför flytten. Allt är klart för min flytt och nu är det väldigt lite tid kvar!

Annars är det vanliga dagar då jag vattnar och sköter huset här hemma.

23 dagar kvar och denna dag kommer att gå åt i sängen framför någon film. Sista lediga dagen innan jobbet drar igång och jag måste börjar tänka mer och mer på flytten!

Dags att ta tankarna iväg med lite Håkan musik som jag börjat lyssna på bara för att jag ska komma in i Göteborgarmodet!


Likes

Comments

Ni vet dagar då de är så varmt att man måste dricka otroligt mycket vätska för att inte få ont i huvudet!
Idag var en sådan dag och jag failade missionet med att dricka mycket! Istället tog jag mig min huvudvärk resten av dagen till störningsmoment!

Men inte ska man klaga! Dagen spenderades med Nicole och två andra vänner på väla där inget inhandlades idag tyvärr!
Tanken var att jag skulle kolla lite inför flytten men allt känns så overkligt för mig att jag inte riktigt kan ta det seriöst!

Därför ska jag iväg nu på lördag på lite äventyr som avslöjas då!
Hoppas ni haft en underbar dag i solen med mycket glass och vätska och hoppas ingen tog hem första priset med huvudvärk som jag gjorde!

Sov gott!


Bella

Likes

Comments

Onsdagen har redan tagit ikapp mig och dagen började sent även idag!
En förtjänt sovmorgon till 12 och sedan upp och lägga mig i solen för att hålla rhodosfärgen på plats!


Till lunch/middag blev det sallad från vårt eget lilla växtland, gurka, nykokta ägg, majo och sedan vegetariska vårrullar!
Otroligt gott!!😍

Senare idag ska jag bara duscha och sedan kolla någon bra film och sova! Imorgon blir det nog av till väla för lite shopping!
Kramisar
Bella

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!


Eller god eftermiddag är kanske det rätta ordvalet för den direkta tidpunkten!

Klockan är 13:20 och äntligen har jag hunnit med att tömma diskmaskinen, klippt gräset, vattnat blommorna och även hunnit att sola en stund.

Dagens planer har inte kommit fram ännu, utan den har livnärt sig på de två dagarna av sjukt roliga aktiviteter.

En kväll/natt spenderades hos min vän Alfred som hade et litet födelsedagsparty till sin ära att fylla hela 18 bast. Otroligt trevligt att lära känna lite nya och även vara där och fira hans dag.

Dagen efter hade man en liten svag huvudvärk ifrån vinet men en fantastisk middag på garage med en vän väntade. Även det var mycket trevligt!


Så nu kan man få ta sig lite promenader, vattenmelonbitar framför en bra film i soffan och bara njuta av det som vart och av att var ledig. Nästa vecka börjar allvaret igen och det kommer även gå mycket snabbare till den flytt som sker om 29 dagar upp till den stora staden Göteborg.​Kramisar

Bella

Likes

Comments

Från att aldrig tvättat sina egna kläder har jag nu tagit mig ur den zonen och äntligen kunnat tvätta själv!!

Hela morgonen har vart en tvättmorgon fullt med tvättdoft i hela huset!

Dagen kommer gå åt i soffan framför de missade avsnitten Av skam, en promenad i de blöta vädret och kanske en finare middag ikväll!

Hoppas dagen går åt på ett helt fantastiskt sätt för er också!

Kramiz

Bella

Likes

Comments

​Dags för lite häng med vänner innan allt är 2 timmar iväg!


Just nu tar man vara på varje dag, 33 dagar kvar och av dessa 33 dag kommer jag jobba mer än halva. Tråkigt nog är det sant, därför måste man få unna sig med lite pizzahäng med vänner innan allt är över och det är nya som kommer över för pizzahäng i Göteborg. 

Kan tänka mig lite spel framåt kvällen och sedan bara prat!


Myskväll, hoppas ni får en fantastisk kväll

Kramiz

Bella

Likes

Comments