Hur kan en vanlig fredag se ut?
Bellas vanliga fredag som är idag vaknades upp klockan 6, bakis från tentafesten igår och uppklivandes kom jag för att äta frulle med låtsasmamman som från Skåne kommit upp över dagen!

Vagnen tig mig sedan vidare till en föreläsning om politikers sätt att styra läraryrket som gick över på en vagn hem strax efter 12!
Nu står jag på bandet på ett halvtomt gym och ska träna!

Senare på schemat står det att ta igen sömn och ta igen bakfyllan med sömn! Ska bli jäävligt gött!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att sätta sig på bussen påväg hem till staden som man levt i under 18 år är den bästa känslan!
De är aldrig en stad jag kommer bo i igen men absolut en stad jag tillhör!

Torsdagkväll kom min bösta vän Jonte och hämta mig för en Donkentur där vi träffa Ida och hennes tre killkompisar!

De sena kvällen anslöt sig till en dag full med 2 härliga brudar på väla och en kväll med mat hos föräldrarna och en tur med bilen med vänner!

Lördagens planer var plugg och fest på kvällen som blev en succé men även en avslut på den resan!

Nu är jag tillbaka till den sista veckan innan tentan, de är mycket träning, plugg och ikväll ska jag träffa en otroligt fin kille som jag träffat några gånger men inte mer med de... vi får se vad som händer!

Nu ska jag plugga vidare tills hjärnan spricker!

Kramizar
Bella

Likes

Comments

Ännu en dag med lite finare väder efter stormen som brast ut igår i många delar av Göteborg!

Denna dagen började med långt samtal om en alldeles speciell person som mitt "ex"
Jag satte punkt på vissa saker och de ska nu vara klara för alla!
Senare till en föreläsning i tre timmar som sedan tog mig direkt till gymmet!
En snabb visit bara innan det bär iväg mot stan för en fredagsfika med Felicia och sen sista nollningdelen!
Dagen är alltså uppstyrt och planerad till skillnad från resten av helgen där chilla är den största punkten

Kramizar
Bella

Likes

Comments

Min motivationskälla Och även de jag ser fram emot efter en skoldag är gymmet! 500 meter från mitt hus ligger nämligen de gym jag alltid är på och är så nöjd med gymmets personal, utrustning och lokal!

Dagen till ära är jag redan påväg till gymmet! Klockan har nyss slagit 9:07 och dagen har precis börjat med en kallare luft och vindstilla!

De e verkligen friskt att bara ta sig ut från lägenheten! Är så glad att hösten börjar ta fatt också! De mysiga med löven som ändrar färg och lämnar sommarens boende på kvisten!

Efter gymmet idag kör vi vidare med en storhandlar och pluggande! Skolan ger oss massa ledig tid till självstudier vilket passar mig väldigt bra!


Kramizar
Bella

Likes

Comments

Jag trodde universitetet handlade mycket om plugg, plugg och ännu mera plugg!
Även ifall plugget hänger med som en återkommande faktor genom mina 4 år så har jag även haft de mest fantastiska 2 snart 3 veckorna på universitetet!

Jag har hittat mitt tjejgäng, jag har hittat speciellt en kompis som jag klickar med väldigt väldigt bra och sedan har jag hittat en rolig arbetsgrupp som hjälper en i vått och torrt!

De har vart sittningar, lekar, fester, fika(or) haha och mycket mycket mat involverat!

Inte bara universitetet som har förändrat mitt liv, jag har börjat ta tag i min kropp och äter hälsosamt, i rätt mängd och tränar 5-6 gånger i veckan på gym och tycker det är superhärligt!!

Idag, onsdag är tanken att jag kommer till skolan vid 13 och stannar till 17 för att göra en examination!! En nytänkande redovisning med hjälp av programmeringspogrammet scratch och mycket engagerade vänner som blandats in i detta projekt!
NU TAGGAR VI!

Hoppas ni får en underbar onsdag!
Kramizar!
Bella

Likes

Comments

I fredes fick jag en snilleblixt i ett samtal med en god vän att de nog var dags för en överraskning på min bästa väns fest och bara komma ner och trasha festen!

Så jag tog ett tåg på två timmar ner till gamla hemstaden Helsingborg för att sedan möta upp Julia som tog mig ner till Höganäs för att utföra överraskningen!

Han blev överlycklig och alla andra på festen blev också noggerlunda glada! Lite mer liv och skratt fick de sig iallafall!

När jag väl kommer hem kan jag inte stanna på en plats för länge eftersom de finns andra att träffa! Så jag och Julia tog bilen in till Helsingborg igen för att träffa Ida och detta valet var kanske något av de... annorlunda!
En kille jag precis slutat att ha kontakt med i Skåne satt nämligen på krogen tillsammans med Ida och andra kompisar! Blicken jag fick och skrattet därefter var de stelaste för vi båda visste inte hur vi skulle hantera situationen...

Men vi sa inget till varandra utan bara fortsatte åt varsitt håll, Jag hemåt mamma och han bort mot klubben!

Dagen efter tog mamma ut mig på väla även ifall febern va i högsta höjd, näsan täppt och min röst försvann titt som tätt! Blev inga inköp mer än en fika som knappt rördes då matlusten inte fanns

Senare på kvällen fick de bli en runda ut i Helsingborg igen med vännerna för att som avslutning kunna få sitt sista skratt!
Idag tog jag mig alltså tillbaka till verkligheten i Göteborg och nu väntar mitt nya liv som universitetsstuderande!!
KÄNNER MIG SÅÅ LYCKLIG!!!

Likes

Comments

Jag har nu äntligen, efter tre års väntande blivit en skållad nyinflyttad GÖTEBORGARE!!

Självklart känns staden alldeles för stor för att mitt lokalsinne ska kunna hantera all information men under alla dessa 6 dagar jag varit här uppe och packat upp, städat, lagat mat och även gått ut och gått varje dag har jag lärt mig mycket.

Jag vet hur jag tar mig in till stan, jag vet hur jag tar mig till närmaste lilla civilisation och jag vet hur jag tar mig till älven som är det viktigaste enligt mig.

Lägenheten blev redan klar dagen då jag flytta hit och onödiga kassar finns nu inte kvar vilket är väldigt väldigt skönt. Det förminskar stressen lite grann, och det finns mer tid till att ta sig ann den nya staden och bli mer van vid detta nya klimat.

Detta blev alltså resultatet av min flytt.


Det blev resultatet av alla timmars shopping, av alla presenter på studenten och av allt jobb att få upp allt från lastbilen, flytta allt från pappa till mamma och så vidare och vidare.....

En längre process men jag är nu installerad och klar i mitt nya hem, i min nya stad. 

Det är ärligt talat väldigt skönt att komma bort från skåne. Slipper tänka tanken av att jag kanske skulle kunna träffa ett ex jag verkligen inte vill träffa på, eller hans familj. Hans familj hade nog blivit glada, och jag hade blivit glada av att träffa dem för jag har hört en del från hans vänner att hans nya inte är lika omtyckt1 HA HA TOOO BAAAD!


LIVING LIFE iallafall och nu ska jag städa klart inför mitt besök av min syster imorgon! YAAY

Bella

Likes

Comments

Vaken. Sovande. Vaken. Halvt vaken och halvt sovande.
Natt, blir aldrig morgon!
En ångest ligger djupt i mig som tar sig upp speciellt vid nattid!

De är en ångest kring min flytt, att jag inte vet någonting gör mig orolig då jag är kontrollfreak och måste ha kontroll över saker!
Nu känner jag ingen, jag vet att jag har en grund med utbildning och boende men de betryggar mig endast till en viss del!

Vänner då? Hur ska jag lära känna staden?
Hur kommer detta sluta? En cliffhanger för både mina läsare och för mig!

Bella

Likes

Comments

Mina 5 lediga dagar börjar nå sitt slut men med nya minnen i ryggsäcken!

De 11 långa dagarna som räka e tills jag sätter mig i flyttbilen börjar även närma sig och alla vänners avsked börjar närma sig!
De är verkligen en tråkig historia när man får säga farväl till de finaste människorna men det är även ett måste för att lyckas i livet!

Dessa dagarna har gått åt på att rensa rummet och förflytta allt till min mammas hus där allt nu ligger organiserat i olika lådor!

Det har även varit en resturanghistoria där vi tog oss i båda familjerna och åt en middag för att fira att jag och min bror lyckats ta oss in på våra linjer på universitetet!

Senare blev det mys med den otroligt fina, underbara och härliga Ida på Gröningen i Helsingborg där vi åt mat och bara mös framför ett strandparty på hamnkrogen och även framför solnedgången🙏🏻


Den sista lediga dagen tog jag mig till att åka till Ikea och väla för att inhandla det sista inför flytten, nämligen barstolar och en spegel tillsammans med min efterlängtade Alicia! Min underbara, snygga och bästa vän!

Nu kan jag äntligen pusta ut och inte behöva tänka på flytten och vad som ännu behövs för flytten! Allt är nu klart!
Bara att invänta de sista dagarna!

Hoppas ni har haft en otrolig vecka och en bra fortsättning!
Bella

Likes

Comments

Eller iallafall nära min nya hemstad!

Igår bar det iväg till Ullared för att inhandla det viktigaste inför flytten. Allt är klart för min flytt och nu är det väldigt lite tid kvar!

Annars är det vanliga dagar då jag vattnar och sköter huset här hemma.

23 dagar kvar och denna dag kommer att gå åt i sängen framför någon film. Sista lediga dagen innan jobbet drar igång och jag måste börjar tänka mer och mer på flytten!

Dags att ta tankarna iväg med lite Håkan musik som jag börjat lyssna på bara för att jag ska komma in i Göteborgarmodet!


Likes

Comments