Hela denna förmiddag har jag, Izabelle och hundarna spenderat hos hennes farmor. Vi åkte tidigt i morse och kom hem här för en stund sedan. Vi tog oss en mysig promenad och åt lunch, så himla skönt att komma iväg lite och även njuta av detta vårvädret vi har fått.

Izabelle somnade så gott i sängen så nu skall jag njuta av en kopp kaffe i väntan på att mannen skall komma hem :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags så var Izabelles farmor och faster på besök, och detta hade de med sig till henne. Hon har snart mer kläder än mig


Likes

Comments

G o d m o r g o n! Min dotter tyckte vi skulle upp kl 7 idag, ja var dum och la mig kl 00 igår kväll när Belle redan somna kl 19 så får väl skylla mig själv lite... Men med lite kaffe så, har redan hunnit dricka kaffe, städa samt gå promenad och lekt med Izabelle. Nu håller vi på att tvätta sån rolig söndag denna :)

Likes

Comments

Lite kläder och skor kom med posten idag. både till Belle och mig, det här är lite av det utöver dessa så köptes även lite bas kläder :)

Likes

Comments

Idag blir våran prinsessa 8 hela veckor, tiden bara springer iväg. Så himla roligt att se henne utvecklas så mycket!
På 8 veckor har hon lärt sig/börjat med:

Jollra - följa med me blicken - sparkar massor med benen - röra sig mer på natten - hittat händerna som skall vara i munnen jämt - fått mycket mer kontroll på nacken och snart kan använda sin bumbo helt - vill gärna sova med ansiktet in i något

Likes

Comments

Hostar fortfarande men börjar känna mig mycket bättre, så skönt för jag klättrar snart på väggarna här hemma. Måste ut och hitta på något så denna veckan som kommer skall vi boka in lite att göra, exempelvis så måste vi åka och hälsa på Hanna som också nyligen blev mamma till lilla oliver :)

Denna dagen har varit en typisk söndag, soff hängt mesta dels av dagen, så de fick bli en promenad nu efter middagen med hundarna :)
Så nu skall vi invänta mordet som börjar om en timma på kanal 8 :)

Likes

Comments