View tracker
View tracker

Året är 2020 jag är 18 år och ska fylla 19, jag har tagit studenten från Samskolan hihi. Månaden är augusti, jag sitter på ett plan mot New york. Exakt så vill jag starta mitt liv efter studenten. I NYC vill jag vara Au pair i ca 1 år, tjäna ihop lite pengar och sedan vill jag spendera en sommar i The Hamptons och sedan komma tillbaka och plugga i Sverige. Jag vill vill vill verkligen att detta ska hända, det MÅSTE hända. Såklart ska jag ha hittat min drömprins på vägen också... Jag har så himla många drömmar som jag känner måste hända, vad är livet utan drömmar? INGET.

Mina drömmar/mål som ska ha besannats innan ålder 24.
- Ha varit bosatt ett år i New york.
- Spenderat en sommar i Hamptons.
- Ha körkort + egen bil.
- Investerat i en lägenhet. (Sverige/New york???)
- Påbörjat en utbildning.

I will be back<3

Likes

Comments

View tracker

Tänkt ett tag nu på o köpa en lite sliten LV, tycker typ dom är snyggare lite slitna än nya, en fin vintage lv. Frågan är bara vilken man skulle leta efter. Dom jag är mest intresserade av är Noe, Speedy eller neverfull.
Noe sitter så fint på Angelina, älskar när en person verkligen passar i en väska. Vilken tycker ni är finast?

Likes

Comments

I LÖVE pasta! Pappa har kommit in i någon pasta period så nu har vi käkat pasta typ varje dag i två veckor men fasen var gott det är, (kommer gå upp 10 kg).
Känner mig så ledsen, har så himla mycket i skolan just nu som jag inte orkar ta tag i. Känner att jag aldrig vill gå upp ur sängen och bara ligga där tills jag dör eller i alla fall tills skolan är över. Har nu fram till jullovet 6 prov + läxor och läsning hit o dit och det är 6 veckor kvar tills jullov, alltså hur ska man hinna allt? Man måste ju för fasiken kunna leva. Skolan knäcker mig, jag orkar inte mer. Jag går i ide, godnatt.

Likes

Comments

Dirty Dancing fasiken vad jag älskar den filmen. Har ni inte sett den så se den, helt klart sevärd!  Vill också leva life, leva på 80 talet och dansa mina ben trötta ååå, nu vill jag ha sommar igen också. Godnatt

Likes

Comments

Hallöjsan! Här kommer lite pics från den skojiga middagen jag var på för två helger sen, enjoy! Kyss

Jag som Madicken (minus kepsen då haha)

Likes

Comments

Sköla idag :-) mitt liv är så jäkla tråkigt just nu, har inget o blogga om (har blöggtörka). Idag ska jag i alla fall plugga med Linn, på torsdag ska jag äntligen fixa mig äckliga hår (mår illa av att se det)  och på lördag är det middag hos Meja med temat svenska karaktärer, jag ska vara Madicken. Bloggar när något kul händer, herrrå!!! 

Likes

Comments

Godmorgon finisar! 

"BE SO HAPPY THAT WHEN OTHERS LOOK AT YOU, THEY BECOME HAPPY TOO"
Måndagspepp....

Likes

Comments

Wow hey! Längesen jag skrev till er nu, hmm vad har ni missat? Jag har fyllt år, kommit hem från New York, haft tjejmiddag, fått överraskningsfest (så tacksam för detta tack mina älsklingar) och hunnit varit lite sjuk på det hela också. Dessa två veckorna har varit helat underbara men nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten. Inom loppet av tre veckor nu har jag tre prov så gäller att lägga upp ett bra "pluggschema". (Snart är det Justin wihjhhho!) längtar ihjäl mig då jag och mina kusiner åker upp till Stockholm den 28 september och stannar där tills 1 oktober, skönt att inte åka upp med föräldrarna och istället vara kusinligan, strosa runt i Stockholm käka god mat och kolla på den bästa, mys! Sitter just nu och har spanska när jag skriver detta men min lärare verkar ha rymt så det blir inte mycket till arbete. Idag ska jag vara med Meja, oklart vad vi ska hitta på dock men vi får se natten är ung. (Okeeeh...) Är sugen på att laga någon ny rätt eller käka resturang ett gäng eller hänga vid havet... Kyssar PS har köpt en knallrosa Tory Burch väska till hösten. (VILL INTE HA MER VÄRME NU VILL HA HÖST)

Tidigare i veckan när vi provade coola klänningar på en secondhandbutik.

Likes

Comments