Hej!
Gjorde ju mitt mopedprov i måndags, dagen efter jag fyllde år. Och gissa vad... 50 poäng av 65. Man behöver 52 för att bli godkänd!! Såå surt asså blir så lack på mig själv åh!!
Men ska göra om provet på tisdag igen.. men är ändå sur för ville klara de på första försöket. Nu kanske jag får ännu sämre.

Nu är jag iallafall påväg hem från skolan och ska kolla på EM på Ullevi, dressyr. Ska bli väldigt roligt :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!
Första skoldagen idag! Var helt ok faktiskt. Gick 09.00 - 13...(oklart när vi slutade, slutade tidigare än vi skulle!). Vi fick ett helt okej schema faktiskt men kommer säkert hata de efter ett tag, hehe.

Börja 9an nu känns lite sådär då de är nu allt gäller, dessa betyg man "går på" och de är nu de är allvar liksom. Men själv, stressar jag inte. Eller känner mig stressad, än... skolan har ju precis börjat! :)

Nu efter skolan var jag med några kompisar och hängde. Man måste ju ta vara på den sommaren som fortfarande finns kvar! Vi satt bara och snackade på skolgården nära oss. Sedan drog jag hem och fixade mig för imorgon, vi ska köra igång med schemat direkt.

Får väl se hur detta går!

Likes

Comments

Hej igen,
Imorgon är första skoldagen efter sommarlovet.. redan? Känns som vi fick sommarlov igår typ.
Detta sommarlovet har jag inte gjort någonting. Åkte till Strömstad på midsommar, åkte till Danmark med min bässti över en dag, åkte vi till Leksand och gjort lite andra småsaker.
Och!! Jag har hållit på med mitt mopedkort. Så på Måndag ska jag göra provet, och är så nervös för jag vill ju verkligen klara det.

Och så fyller jag ju 15 år på söndag! Wiiie. Jag vet inte om jag ska ha typ någon "tjej-fest" eller något men de får vi se. Isåfall blir de några veckor efteråt :)

Likes

Comments

Tjoo!
Just nu är jag i Leksand, jag kom hit i söndags. Jag har inte gjort så mycket här än så länge. Åkt runt på cruisingen som är här denna veckan och kollat runt lite i affärerna. Idag ska vi gå in på sommarlandet som är här och de ska väl bli sköööj.

Jag har inte så mer att säga just nu, seees

Likes

Comments

Hej och välkomna till mig blogg!
Jag heter Izabelle, 14 år och bor i Göteborg. Jag har haft ett antal bloggar innan. En tror jag finns kvar men dom andra är borttagna av olika anledningar, men nu hade jag tänkt att komma igång igen! På min blogg kommer det att handla om massa olika saker. Allt som går att skriva om helt enkelt, haha.
På fritiden rider jag lite på en häst som heter Hera. Red förut på ridskola men inte längre. Har haft min första häst som hette Jasper men som tyvärr dog för ett år sedan...(exakt ett år sedan på torsdag). Han blev 13 år gammal.

Hoppas ni vill följa med mig här och läsa om mitt ointressanta liv :)

Likes

Comments