Idag är det måndag (noshit), vilket innebär ny vecka (noshit igen). Iallafall så har vi inget plugg eller vi har två prov NÄSTA vecka, vilket då känns ”onödigt” att lägga energi på nu. Man vill typ passa på då det inte är något att bara ta det chill, men det resulterar ju oftast i att man behöver plugga fett mycket sen. Kvällens planer är då inte plugg, som ni säkert fattar utan Stranger Things. Asså har typ bara 4 avsnitt kvar tror jag, vilket känns lite tråkigt men jaja what to do.

Vad som hände i helgen var att jag hade en väldigt chill fredag med Ida, Josephine och Linnea då vi åt massa gott och såg idol. Gillar verkligen inte idol, men det är ändå lite mysigt att ha i bakgrunden medan man pratar. På lördagen så var jag och Ida en snabbis på avion, där jag köpte en bok och en concealer. Sen såg vi lite innebandy och drog strax efter fyra till sävar där vi var med Camilla<3. Vi tre hade iallafall tjejkväll där vi pratade, såg på film, åt osv och var uppe till typ 3. Sedan åkte vi hem dagen efter ungefär vid fem. Så det var min helg ganska sammanfattad.

Nu ska jag iallafall prata med Josephine lite och sedan typ äta middag. Peace out

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, de senaste dagarna har jag spenderat min tid framför tv:n. Kanske inte det smartaste med tanke på att jag hade prov och allt jag gjorde var att se film, men vad ska man göra liksom Harry Potter är ju miljoner gånger bättre än FEK prov ;).

Som sagt har jag sett Harry Potter, vilket är mina typ absoluta favorit filmer. Men anledningen till att jag såg HP var för att Ida inte hade sett det, vilket är väldigt konstigt enligt mig då jag själv har sett det 1000 gånger. Nu har jag och Ida börjat se stranger things eller Ida ser om det. Hittills är det väldigt bra, tror vi har sett 6 avsnitt nu. Så det är vad som kommer ske resten av kvällen, stranger things!! <3

Likes

Comments

Hej,
Ikväll så blir det bara myskväll, vilket känns väldigt skönt och välbehövligt. Ska om ett tag bege mig till Emmy, där jag, Ida och Emmy ska laga middag. Sen ska vi väl bara prata och se vad mer kvällen har att erbjuda<3

Känns väldigt skönt att inte festa eller dra iväg på något annat ”äventyr”. Det blir nästa helgs planer ;)

Kram, kram

Likes

Comments