Hej mina fina vänner!!
Influensan börjar ta sig och febern har lagt sig men har fortfarande halsont och hosta.. Jaja.
Tur man kunde tajma ledighet och sjukdom så man slipper vara sjuk ifrån jobb för mycket?? Haha..

Har iallafall tagit mig igenom dessa dagar i Stockholm riktigt bra ändå, älskar verkligen Stockholm och trivs här så bra, kanske blir en flytt hit senare i livet??
Mitt mål var att besöka mall of scandinavia vilket jag orkade med idag som tur va!! Och jag blev helt kär så fint och fräscht det var? Är ju nybyggt men hade inte i min vildaste fantasi trott att det var så bra? Får 10/10p som shoppingcenter, fanns ALLT.
Har lyckats få med mig det mesta hem, nya träningskläder vilket var behövligt och samt ett par till träningskor ifrån Adidas, kunde inte motstå när footlocker hade sjukaste rean!!

Likes

Comments

Hamnat i en skön hotellsäng.. Kan säga att jag kämpar mig igenom denna dagen då jag fortfarande inte mår bra men stan lockade för mycket och kunde inte hålla mig ifrån..

Har haft en god tapaskväll med mamma, och nu sitter jag med plugget i handen för att försöka ta tag i det lite innan vi ev besöker baren för någon kvällsdrink, mums!

Likes

Comments

Som jag skrivit i tidigare inlägg så ska jag ju iväg i Stockholm.. Lagom till min ledighet åker jag på influensa vilket resulterar i att jag är SKIT KASS. Vilket är riktigt tråkigt då jag såg fram emot dessa dagar, men krigare som jag är åker jag ändå med för att spendera den mesta tiden i hotellsängen men jag kommer ju iväg iallafall? Behöver det.
Har även plugget nedpackat så ska hinna med det också.

Halv 3 inatt åker vi och har legat och sovit hela dagen i hopp om att känna mig lite bättre. Hatar verkligen att vara sjuk är inte alls min cup of tea

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan alla fina!! Tar nu en liten helg efter en massa jobb, har dock hunnit med massa roligheter utöver jobbet denna helgen, har världens bästa vänner?! Som står ut med mig och väntar på mig när jag är på jobb osv, min kära sambo Paula har varit här hela helgen också vilket känns så bra, älskar när hon bor här med mig!!

Planerna för idag är att först käka detta ni ser på bilden som jag och Paula har lagat ihop, mums! Sedan ska vi hämta upp Josefine för ett träningspass på STC. Ikväll blir det plugg och mys med lite gott samt så ska vi fixa naglarna också.

Likes

Comments

Likes

Comments