Hej! I lördags var jag på ett pyjamas party hos min ny fyllda 13 åriga kompis😹 Vi var 8 st men det var 2 som inte pratade svenska (dom kom från England)❤️ Men det var en som inte sovde över❤️ Men det gick bra att prata engelska med dom😹 Hursomhelst så tände vi tomtebloss för att fira min kompis🎉 Det var jätte roligt båda dagarna😹 Hoppas ni också hade en bra helg❤️🎉❤️

  • 12 readers

Likes

Comments

Hej! Igår kväll hade jag inget att göra så jag skissade lite snabbt❤️
Bilden passar inte alls in i flödet😹 Men jag vill ändå ha med den❤️
Hoppas ni får en bra dag🎉 Det kommer jag få för jag ska på pyjamas-party hos en kompis som blir 13 år👌

  • 13 readers

Likes

Comments

Hej! Idag var jag med min syster och hennes 3 åriga barn i Göteborg. Där vi shoppade i nordstan. Det var jätte roligt men Gabriel/min systers barn blev lite jobbig efter 3 timmar. Så min storasyster Anna köpte en grävmaskin och då blev han glad😃 Men vi ska dit imorgon också😂 Hoppas ni har har haft en bra start på 2k17❤️ På väggen till tåget så köpte Anna lite fika till hem resan i tåget.

  • 15 readers

Likes

Comments

God jul hoppas ni fått bra julklappar eller bara en bra dag. Jag har haft det bra och fått fina paket av min familj. Jag är jätte tacksam för allt som jag har fått. Jag hoppas ni också är tacksamma och nöjda med era packet.
På dom här bilderna är det bild på mig i min nya pyjamas och Therese Lindgrens bok. Som jag nu ska börja läsa. Sak ni också använda era saker nu direkt. Eller bara ställa dom på sin rätta plats. Hursomhelst nu ska jag läsa så jag önskar er en god jul och att ni har det bäst nu!

  • 22 readers

Likes

Comments

God jul till er alla! Hoppas ni har en underbar julafton för det har jag. Vi har precis ätit julbord och nu väntar vi på Kalle anka kl 15:00. Sedan kommer tomten med julklappar. För mig började dan inte så bra. Jag bråkade med min bror sedan tappade jag köttbullsskeden på golvet. Jag spillde även på den vita duken. Men allt är bra nu. Hoppas ni firar med dom som ni älskar och dom som älskar er.

  • 22 readers

Likes

Comments

Hej! Förlåt för den dåliga uppdateringen men nu till jul kommer det komma inlägg oftare. Så här ser våran julgran ut hos mig men den är väldigt sne😹 När detta inlägget kommer upp är det 5 dagar kvar till jul. Hoppas ni får en bra jul och firar den med familj eller vänner. Hoppas ni får god mat och presenter eller bara har en riktigt bra jul.❤️

  • 25 readers

Likes

Comments

Hej! Ledsen för att jag inte lagt ut något på länge. Men nu kommer det upp lite bilder på maten som jag och min familj åt på stars and stripes✨

  • 32 readers

Likes

Comments

Hej! jag heter Izabelle och är 13 år. Jag älskar vintern och julen. Jag spelar saxofon och går i dans. På min blogg så kommer det komma upp massor av olika bilder.

Likes

Comments