Jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på över en månad men nu känner jag äntligen att jag orkar det. Det har nämligen varit ganska mycket på senaste och tidiga morgonar så jag har varit så trött att jag somnat i soffan flera dagar. Men nu börjar jag piggna till. Ibland är det hektiska perioder och då måste man kanske lägga saker åt sidan och i detta fallet la jag bloggen åt sidan ett tag men nu är jag tillbaka.

Jag vill bara visa att vi pyntat lägenheten lite julfint. Vi har en liten plastgran men den är tyvärr inte klädd på samma sett som från början. För er som missat det så går lilla C nu och med det innebär att vår lilla julgran blev utsatt för julgransplundring på alla kulor som lilla C tyckte smakade gott tror jag. Det slutade med att vi fick hänga kulorna så högt som gick haha.

Sen vill jag även passa på att tipsa er alla om två otroligt fina julklappar till bra priser det första är en ljusstake från Svea- Lisa Design. Den andra är doftljus från ett UF företag som är superduktiga och stöper dem själva dem heter Lykka UF. Jag länkar bådas instagram här så kan ni kika in deras oerhört fina produkter.

Här är Svea-Lisas Design

Här är Lykka UF

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det ett år sen min lilla älskling kom till världen. Ett helt år sen jag höll han i min famn för första gången. Tiden har gått så otroligt snabbt. Jag kan inte förstå hur stor han har blivit. För ett år sen så var han en nyfödd superliten kille och idag så pratar han ord och kan stå själv och till och med ta några steg! Jag är den stoltaste mamman i hela världen. Charles min älskling, mamma älskar dig mest av allt. Idag hade vi två kalas här och vi fick så mycket fina grejer. Vi är så oerhört tacksamma för alla som var här och bryr sig om oss men också för alla fantastiskt fina presenter.

Likes

Comments

Idag sover Charles hos farbror Albin och Lisa så jag och M kan fixa inför nästa helg då en viss liten goskille fyller 1 år. Så vi har bakat lite muffins till de. Infogar en liten sneak peak på hur dem ser ut. Sen har vi även handlat lite mer till de men även ett paket till min storasyster som fyller 20 imorgon.

Likes

Comments

Lilla C håller på att få en tredje tand! Vår vackra lilla kille börjar bli så himla stor. Snart är det hans ettårsdag. Jag säger bara att det är sjukt hur fort tiden har flugit förbi. Han bara växer och växer och blir livligare och finare för varje dag. Hans tand har just börjat kika fram så man ser de.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag så kom Emmy över en sväng för hon hade köpt kläder till lilla Charles. Hon ville h en photoshoot med de nya kläderna så jag sa att de var okej om hon gjorde allt jobb med att få på och av alla kläder och få lilla C att vara stilla. Jag blev förvånad över att hon var så tålmodig som hon var ändå. Hon kämpade på honom alla kläderna nästan jag behövde bara hjälpa till lite grann. Charles som är ett litet busfrö så han kröp omkring och busade med alla saker. Men trots det så blev det några superfina bilder på världens vackraste bebis. Helt seriöst hur vacker är han inte då? Sen de nya kläderna är såklart från http://babyshop.se

Likes

Comments

Äntligen fixar vi i ordning alla de saker som bara legat och skräpat här hemma hur länge som helst. Det var så skönt att göra det. Lägenheten blev så mycket mer hemtrevlig nu vi har lite kvar att göra men detta vi börjat med har redan gjort sån enorm skillnad. Älskar att känna mig så stolt över vår fina lägenhet som är så mysig och bra. vi trivs verkligen här där vi bor men Charles kommer att behöva ett eget rum så småning om. Jag tänkt bara lägga in lite bilder på hur det ser ut här hemma nu när vi ändrat om lite. hoppas alla har en bra söndag. Kram.


Likes

Comments

Denna helgen har varit super bra, i fredags jobbade jag på mitt nya jobb, det var oerhört roligt men så sjukt intensivt. Men jag kände att de gick bra ändå. M kom och hämtade mig för C var hos sin mormor i Habo. Jag och M hade ensamtid och jag åt middag i sängen för första gången sen jag flyttade hemifrån!

På lördagen sov vi ganska länge. Vi gjorde lite lunch sen längtade vi så mycket efter lilla C så vi åkte och hämtade han. Vi blev kvar ett tag där innan vi åkte hem igen. Lördagen blev lugn för oss.

Idag så har vi tagit de lugnt på förmiddagen sen så åkte vi till Willys för att handla. Emmy kom hit och frågade om vi ville till pappa och tjejerna på kvällsmat. Så vid halv sex så gick jag och C till Rommy och ringde på dem. De sov såklart som vanligt sen åkte vi på taco-kväll hos pappa och småtjejerna. Super mysig helg!

Likes

Comments

Det är fler än jag som tvekar att gå på sin egen bal på vår skola. Det är för att de har sagt att man inte få gå med någon som inte går sista året på sanda. Flera vill inte gå för att man inte får chansen att gå med de man vill. Jag förstår att vi är många och alla måste få chansen att gå. Jag förstår absolut vad dem menar men en sak bekymrar mig. Jag vet inte en enda kille som går sista året på sanda som skulle vilja gå med mig. Jag får ångest av att tänka på balen. Jag vill gå men jag vill gå med någon som vill gå med mig. Jag vill gå med någon jag känner och kan ha kul med. Helst av allt vill jag gå med min sambo. Jag FÖRSTÅR verkligen att vi är många men jag vill inte behöva få ångest pga att ingen vill ha mig som baldejt.

Likes

Comments

Jag är så besviken och ledsen på vårt samhälle idag när man kommer till kläder, specifikt alla kroppsideal som idag finns.

Det är så att jag väger ca 80kg just nu, är 170cm lång och jag har storlek 42/44 alltså L/XL. Jag måste bara säga att jag är inte ens överviktig men ändå har jag den största storleken de har i butikerna. Jag kan säga att det är inte roligt att handla i buktiker där dessa storlekar sällan passar. Jag tycker de är helt sjukt att storlekarna är så små. När man går in i klädbutiker ska man känna sig glad. Glad och exalterad över att kunna shoppa något snyggt nytt plagg från senaste trenden. Men väldigt ofta slutar det med att jag istället får ÅNGEST.

Jag tror inte att jag är den enda kvinna som känner så heller. Speciellt när jag ska handla kläder i de mer ungdomliga klädaffärerna så är de så mycket kläder som inte är anpassade efter alla kroppsformer, utan bara för den "ideella" tjejen. Jag tycker det är viktigt att vi ska uppmuntra folk att älska sig själva, inte trycka ner oss själva med små storlekar och oversize avdelningar! Hur ledsamt är det inte att behöva handla där och känna sig för tjock för "vanliga" stolekar. Det borde finnas kläder som passar till alla på vanliga avdelningar! Varför ska vi kalla de med lite mer former för oversize?

Detta gör att iallafall jag inte vill handla kläder längre. Jag tycker inte de är roligt utan vill bara gå hem så fort jag provar L och de inte passar. Jag tycker inte man ska behöva gråta varje gång man inte kommer i de kläder som finns i affärerna.

Jag har även flera vänner som är mycket mindre än mig och de kan inte ens ha den minsta storleken på kläder längre. Det är inte bra att vi har så små kläder för då uppmuntrar vi alla ätstörningar och det är det sista som behövs! När man lider av någon form av ätstörning så får man ångest och straffar sig själv för man inte kan komma i de kläder man hoppas på.

Lidl är en mataffär där de säljer kläder också och där minsann har de förstått att det inte ska ha någon oversize avdelning utan att alla ska vara på samma avdelning! Bra jobbat Lidl!

Jag har som sagt även haft de verse ätstörningar, då tyckte jag att xs var för stor storlek och ville komma i mindre än så. Därför ligger det här mig nära hjärtat. För nu är jag frisk, motionerar varje dag och är mamma åt min lilla Charles. Alltså lever jag ett hälsosamt liv och motionerar men ändå räknas jag som oversize...

Likes

Comments