Contains affiliate links

Idag så kom Emmy över en sväng för hon hade köpt kläder till lilla Charles. Hon ville h en photoshoot med de nya kläderna så jag sa att de var okej om hon gjorde allt jobb med att få på och av alla kläder och få lilla C att vara stilla. Jag blev förvånad över att hon var så tålmodig som hon var ändå. Hon kämpade på honom alla kläderna nästan jag behövde bara hjälpa till lite grann. Charles som är ett litet busfrö så han kröp omkring och busade med alla saker. Men trots det så blev det några superfina bilder på världens vackraste bebis. Helt seriöst hur vacker är han inte då? Sen de nya kläderna är såklart från http://babyshop.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen fixar vi i ordning alla de saker som bara legat och skräpat här hemma hur länge som helst. Det var så skönt att göra det. Lägenheten blev så mycket mer hemtrevlig nu vi har lite kvar att göra men detta vi börjat med har redan gjort sån enorm skillnad. Älskar att känna mig så stolt över vår fina lägenhet som är så mysig och bra. vi trivs verkligen här där vi bor men Charles kommer att behöva ett eget rum så småning om. Jag tänkt bara lägga in lite bilder på hur det ser ut här hemma nu när vi ändrat om lite. hoppas alla har en bra söndag. Kram.


Likes

Comments

Denna helgen har varit super bra, i fredags jobbade jag på mitt nya jobb, det var oerhört roligt men så sjukt intensivt. Men jag kände att de gick bra ändå. M kom och hämtade mig för C var hos sin mormor i Habo. Jag och M hade ensamtid och jag åt middag i sängen för första gången sen jag flyttade hemifrån!

På lördagen sov vi ganska länge. Vi gjorde lite lunch sen längtade vi så mycket efter lilla C så vi åkte och hämtade han. Vi blev kvar ett tag där innan vi åkte hem igen. Lördagen blev lugn för oss.

Idag så har vi tagit de lugnt på förmiddagen sen så åkte vi till Willys för att handla. Emmy kom hit och frågade om vi ville till pappa och tjejerna på kvällsmat. Så vid halv sex så gick jag och C till Rommy och ringde på dem. De sov såklart som vanligt sen åkte vi på taco-kväll hos pappa och småtjejerna. Super mysig helg!

Likes

Comments

Det är fler än jag som tvekar att gå på sin egen bal på vår skola. Det är för att de har sagt att man inte få gå med någon som inte går sista året på sanda. Flera vill inte gå för att man inte får chansen att gå med de man vill. Jag förstår att vi är många och alla måste få chansen att gå. Jag förstår absolut vad dem menar men en sak bekymrar mig. Jag vet inte en enda kille som går sista året på sanda som skulle vilja gå med mig. Jag får ångest av att tänka på balen. Jag vill gå men jag vill gå med någon som vill gå med mig. Jag vill gå med någon jag känner och kan ha kul med. Helst av allt vill jag gå med min sambo. Jag FÖRSTÅR verkligen att vi är många men jag vill inte behöva få ångest pga att ingen vill ha mig som baldejt.

Likes

Comments

Jag är så besviken och ledsen på vårt samhälle idag när man kommer till kläder, specifikt alla kroppsideal som idag finns.

Det är så att jag väger ca 80kg just nu, är 170cm lång och jag har storlek 42/44 alltså L/XL. Jag måste bara säga att jag är inte ens överviktig men ändå har jag den största storleken de har i butikerna. Jag kan säga att det är inte roligt att handla i buktiker där dessa storlekar sällan passar. Jag tycker de är helt sjukt att storlekarna är så små. När man går in i klädbutiker ska man känna sig glad. Glad och exalterad över att kunna shoppa något snyggt nytt plagg från senaste trenden. Men väldigt ofta slutar det med att jag istället får ÅNGEST.

Jag tror inte att jag är den enda kvinna som känner så heller. Speciellt när jag ska handla kläder i de mer ungdomliga klädaffärerna så är de så mycket kläder som inte är anpassade efter alla kroppsformer, utan bara för den "ideella" tjejen. Jag tycker det är viktigt att vi ska uppmuntra folk att älska sig själva, inte trycka ner oss själva med små storlekar och oversize avdelningar! Hur ledsamt är det inte att behöva handla där och känna sig för tjock för "vanliga" stolekar. Det borde finnas kläder som passar till alla på vanliga avdelningar! Varför ska vi kalla de med lite mer former för oversize?

Detta gör att iallafall jag inte vill handla kläder längre. Jag tycker inte de är roligt utan vill bara gå hem så fort jag provar L och de inte passar. Jag tycker inte man ska behöva gråta varje gång man inte kommer i de kläder som finns i affärerna.

Jag har även flera vänner som är mycket mindre än mig och de kan inte ens ha den minsta storleken på kläder längre. Det är inte bra att vi har så små kläder för då uppmuntrar vi alla ätstörningar och det är det sista som behövs! När man lider av någon form av ätstörning så får man ångest och straffar sig själv för man inte kan komma i de kläder man hoppas på.

Lidl är en mataffär där de säljer kläder också och där minsann har de förstått att det inte ska ha någon oversize avdelning utan att alla ska vara på samma avdelning! Bra jobbat Lidl!

Jag har som sagt även haft de verse ätstörningar, då tyckte jag att xs var för stor storlek och ville komma i mindre än så. Därför ligger det här mig nära hjärtat. För nu är jag frisk, motionerar varje dag och är mamma åt min lilla Charles. Alltså lever jag ett hälsosamt liv och motionerar men ändå räknas jag som oversize...

Likes

Comments

Just nu är jag så jävla förbannad. Jag vet att man frontar varor i butikerna och för min del är det okej. Med fronta menas att de nya varorna med längst hållbarhetsdatum ställs längst bak. Men det ska för i helvete inte vara UTGÅNGEN MAT!

Jag var på Willys Hemma på Torpa innan idag och köpte cream fresh. Jag hade med mig C och pratade i telefon så jag kollade inte så noga utan tog bara den första jag såg. Nu när jag öppnade den så luktade de konstigt när jag öppnat den och jag luktar på den och känner att den har surnat. Jag tänker vad i helvete? Men mycket riktigt så gick den ut för 2 dagar. Alltså det är så jävla dåligt att det ens finns UTGÅNGA VAROR i affären. JAG BLIR OERHÖRT BESVIKEN PÅ WILLYS OCH KOMMER GÅ NER DIT IMORGON OCH KLAGA SÅKLART!

Likes

Comments

Vi hade bestämt oss för att åka till Norge i fredags. På natten till fredagen fick jag åka till akuten pga mina allergier. Så dagen såg inte ut som vi hade tänkt oss. M var såklart tvungen att ha C här hemma. Jag var på sjukan 4 timmar eller något sånt. Min pappa kom och hämtade mig och körde mig hem sen. Då började vi packa osv sen bar de av mot Norge.

Vi åkte ihop med M's storebror. Vi var nämligen och hälsade på M's farmor och farfar. De var super mega mysigt och det var både min och C's första gång i Norge. Vi tittade lite i Oslo city men vi var också på Holmenkollen. Det var oerhört vackert i Norge men speciellt på Holmenkollen. Vi hade de super bra men nu är vi hemma i Sverige igen.

Likes

Comments

Igår upptäckte vi att vår lilla Charles har fått sin första tand!!! Vår älskade lilla bebis håller på att bli stor. Det går så fort nu allting från att han kunde sitta själv till att han kröp till att han reser sig upp med hjälp av saker och nu till att han håller på att få sin första tand! Han kan också ta några steg efter sin lära gå vagn! Helt otroligt hur duktig han är. Man blir så stolt hela tiden. Jag är den stoltaste mamman i världen!

Likes

Comments

Igår så åkte vi ut till habo, Amanda kom förbi en stund och lilla C slog i sitt huvud då han trillade. Det är jobbigt att se han ledsen men det tillhör att vara barn. Sen kom morfar och Irene förbi. På kvällen sen kom såklart M och gjorde oss sällskap. Vi var ute ganska mycket för de var bra väder.

Idag var de inget bra väder iaf men vi gick ut på förmiddagen och gick ut i lekparken lite. Sen handlade vi lite mat osv. Vi gjorde mat och M åkte till jobbet. Sen regnade de hela dagen så vi har inte kommit ut för ingen av oss hade regnkläder med oss. Inget regnskydd till vagnen heller. Men sen gick vi in i badet en stund. Sen kom Morfar och Irene igen en stund.

Nu sitter jag och lyssnar på ljudbok. Det gör jag varje dag när vi är själva. Det är ganska skönt att ha något att lyssna på. Just nu har jag fastnat för en författare som heter Sophie Kinsella. Började med En Shopoholic serien och fortsatte sedan med tre av hennes nyare böcker. Alla är mycket bra och uppläsaren är behaglig.

Likes

Comments

Jag ursäktar så innerligt för att jag har blivit helt värdelös på att blogga. Men jag ska bli bättre men jag orkar inte nu. Jag har fullt upp om dagarna med min familj och mitt hushåll osv. Men jag har inte heller haft lust. Jag har behövt vara ledig ett tag. Men jag kommer komma tillbaka. Det är också så att C utvecklas oerhört fort. Från att han kunde sitta till att han nu kan resa sig till stående. Det är oerhört underbart att han gör det. Men å andra sidan är de mer intensivt nu och måste anpassa mig efter detta nya och det har jag inte hunnit ordentligt. Det tar på ens energi. Men hoppas alla har de bra.

Likes

Comments