Tänkte dra ett snabbt inlägg innan det är läggdags. Ligger just nu i Julias säng med Julia och Wilma. Dem har dock somnat till filmen så ska också försöka sova snart.

Kvällen började med att vi mötes upp i stan för att köpa med oss massa gott hem till Julia. När vi kom hem till Julia bakade vi egna pizzor. Var jätte gott och mysigt. Behövde verkligen en sådan kväll med dem två just nu. Vi hörs mer imorgon puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på era alla. Idag har jag varit på min praktik fick sluta några timmar tidigare& då möte jag upp Julia i stan. Vi tittade runt lite och då fick jag med mig en tröja från zara hem. Efter ett tag tog vi bussen vidare mot träningen och innan de köpte vi med oss fika från espresso house. Träningen gick super jag satte min skruv själv vilket jag är så glad för. Trodde verkligen inte jag skulle köra den själv. Hoppas ni får en bra kväll puss!

Likes

Comments

Hej på er alla hoppas ni har haft en bra dag!!
Som ni ser på rubriken så har jag haft min första dag på praktiken idag. Vi ska praktisera i två veckor och efter det är det en veckas lov. Kan det bli bättre?

Jag jobbar från åtta till fyra varje dag vilket är helt okej! Efter jobbet idag åkte jag in till skolan för att fixa en sak och sedan vidare till stan. Mötte upp Sandra och Denise för att titta runt lite. Var så himla shoppingsugen så fick med mig en del hem. Nu sitter jag och Denise iaf och tittar på paradise hotel sen blir det sängen, puss!!

Likes

Comments

Hade lite efterfirande för mig tillsammans med mamma och hennes kille på vapiano igår. Var väldigt mysig och verkligen jätte gott. Rekommenderar verkligen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon på er alla! Inte bloggat under helgen men den har varit jättebra. Känns lite segt att komma tillbaka till skolan efter en sådan helg. Ska även försöka ladda upp bilder från helgen senare.

Just nu sitter jag iaf i skolan och har psykologi. Måndagar är så sega eftersom vi slutar 17 de sena veckorna. Ser dock fram i mot denna veckan då våra koreografer från USA kommer hit plus att jag fyller år på torsdag. Hoppas ni får en super dag kram!

Här får ni en bild från igår med min små cubs!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er alla!! Hann inte blogga igår då jag hade massa plugg och sedan träning. Men träningen gick sådär, min rygg är tillbaka där vi var för några månader sen. Har ju haft problem med min rygg länge nu och nu så hade den äntligen blivit lite bättre. Men såklart trillar ja rakt ner på den så ja nu kan ja knappt röra ryggen..

Vaknade upp idag o kunde knappt ställa mig upp haha. Men gjorde mig iordning för skolan. Skoldagen gick hyfsat fort vilket var skönt. Kom hem o satte mig o pluggade i princip hela dagen. Dock var det väldigt skönt. Men nu ska jag faktiskt ta och försöka sova så jag kommer upp imorgon kram!!

Likes

Comments

Hej alla!! Skoldag idag var väldigt onödig då jag har haft två håltimmor och vi inte gjort något speciellt.. Men nu har jag precis kommit hem från gco årsmöte alltså cheerleading föreningen jag går i. Gick ganska fort men var väldigt intressant. Nu ska jag försöka sätta mig o plugga lite faktiskt och sedan blir det paradise hotel.

Likes

Comments