Header

Att leva ditt liv som du själv vill.

Att vara sin egna chef är nog bland det bästa som kan hända dig, du själv väljer vilka du vill jobba/samarbeta med, vad för arbetsuppgifter du skall utföra, det är definitivt något jag rekommenderar alla skall prova på någon gång i livet.
Det passar självklart inte alla, vissa vill komma till ett jobb och att någon är där och bestämmer över vad för slags uppgifter dem skall utföra och det är helt okej. Men att kunna ha den friheten och bestämma när och vad du skall göra är fantastisk. Självklart måste du ha självdisciplin och veta vad som är rätt och fel, annars kommer du ingenvart och där kommer frågan.
Passar detta alla?
Det är något du själv måste veta, tycker du om att leva ditt liv som du vill? Bestämma dina egna vägar?
Vad krävs det för att lyckas som entreprenör?
Nummer ett är självdisciplin, utan självdisciplin kommer det verkligen vara svårt för dig att komma nånvart. Du måste hitta en stadig samarbetspartner, någon som har kött på benen och har varit på marknaden ett tag så dem har erfarenhet och vet vad dem gör. Annars är det väldigt svårt för dig som kanske har en tanke om att börja med den typen utav business för allra första gången. Du måste vara positiv och hur svårt det än är att tänka dig att du verkligen kommer lyckas med ditt mål så måste du hålla dig positiv, det är en stor del utav detta. Just hur du tänker.
För om du tänker, nä men jag kommer aldrig att lyckas med detta, jag kommer inte komma någon vart så kommer det förmodligen aldrig hända och det gäller med annat också, med skolan, med ett nytt jobb, med din mål och drömmar.


Jag har en vän som har satt upp olika positiva lappar i sin lägenhet, just dem platserna hon besöker oftast. Det första hon gör när hon går upp på morgonen är dricker kaffe och ovanför kaffebryggaren har hon en lapp så direkt när hon vaknar får hon en härlig och peppande känsla. Ett fantastisk sätt att börja dagen med.
Jag själv har en bild på mitt nattduksbord på mig och min sambo där det står '' du är inte ensam, vi klarar allt tillsammans'' men även på mobilen när väckarklockan ringer står det ''du är bäst'', på mitt skrivbok som jag dagligen använder till mitt arbete står det ''Think and grow rich''.
Allt handlar om att peppa sig själv, det är det viktigaste.
Den sista och viktigaste frågan är något du kommer att behöva ställa dig själv också om du har tanke på att börja med detta.
Varför har jag valt att jobba med detta?
Jag vill kunna ha den här friheten att vara min egna chef, bestämma vem jag vill jobba med och framför allt vad jag vill jobba med.
Men även eftersom jag är gravid, jag vill kunna ge mitt barn det jag aldrig hade och vara ekonomiskt oberoende. Kunna jobba hemifrån och vara med mitt älskade barn.

Vad ni än har för mål eller drömmar, var positiv och låt aldrig tankarna trycka ner dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att vara gravid.

Att plussa på stickan kan kännas väldigt olika, för mig var det väldigt förvånande men framför allt kände jag både lycka och oro.
Jag vet att för vissa kan det kännas väldigt jobbigt, oönskat särskilt om man är i min ålder och ska precis avsluta skolan och gå ut i arbetslivet.
Men eftersom jag har en sambo som verkligen är lycklig över att bli pappa så kändes det väldigt skönt och mycket lättare, att ha honom vid min sida men även hans familj. Dem blev så himla glada att vi faktiskt väntar ett barn. Många utav dem kontaktade oss personligen per telefon, skickade meddelanden och var verkligen verkligen lyckliga.
Vi njuter verkligen utav graviditeten och är så glada att det finns så fina människor runt omkring som är lyckliga för oss.

Just nu är vi i graviditets vecka 13, vi känner oss verkligen gravida, magen har börjat synas och suget på udda snacks har verkligen börjat komma. Just nu proppar jag i mig väldigt mycket glass, kan komma upp mot 8 st per dag. Men även popcorn har börjat bli min grej med. Jeansen är verkligen tajta så har börjat använda tajts och lösare byxor. Ser fram emot att se bebisen på skärm igen!

Likes

Comments