Header

Att leva ditt liv som du själv vill.

Att vara sin egna chef är nog bland det bästa som kan hända dig, du själv väljer vilka du vill jobba/samarbeta med, vad för arbetsuppgifter du skall utföra, det är definitivt något jag rekommenderar alla skall prova på någon gång i livet.
Det passar självklart inte alla, vissa vill komma till ett jobb och att någon är där och bestämmer över vad för slags uppgifter dem skall utföra och det är helt okej. Men att kunna ha den friheten och bestämma när och vad du skall göra är fantastisk. Självklart måste du ha självdisciplin och veta vad som är rätt och fel, annars kommer du ingenvart och där kommer frågan. 

Passar detta alla?

Det är något du själv måste veta, tycker du om att leva ditt liv som du vill? Bestämma dina egna vägar?

Vad krävs det för att lyckas som entreprenör?
 

Nummer ett är självdisciplin, utan självdisciplin kommer det verkligen vara svårt för dig att komma nånvart. Du måste hitta en stadig samarbetspartner, någon som har kött på benen och har varit på marknaden ett tag så dem har erfarenhet och vet vad dem gör. Annars är det väldigt svårt för dig som kanske har en tanke om att börja med den typen utav business för allra första gången. Du måste vara positiv och hur svårt det än är att tänka dig att du verkligen kommer lyckas med ditt mål så måste du hålla dig positiv, det är en stor del utav detta. Just hur du tänker.
För om du tänker, nä men jag kommer aldrig att lyckas med detta, jag kommer inte komma någon vart så kommer det förmodligen aldrig hända och det gäller med annat också, med skolan, med ett nytt jobb, med din mål och drömmar.


Jag har en vän som har satt upp olika positiva lappar i sin lägenhet, just dem platserna hon besöker oftast. Det första hon gör när hon går upp på morgonen är dricker kaffe och ovanför kaffebryggaren har hon en lapp så direkt när hon vaknar får hon en härlig och peppande känsla. Ett fantastisk sätt att börja dagen med.
Jag själv har en bild på mitt nattduksbord på mig och min bästa vän där det står '' du är inte ensam, vi klarar allt tillsammans'' men även på mobilen när väckarklockan ringer står det ''du är bäst'', på mitt skrivbok som jag dagligen använder till mitt arbete står det ''Think and grow rich''.
Allt handlar om att peppa sig själv, det är det viktigaste.
Den sista och viktigaste frågan är något du kommer att behöva ställa dig själv också om du har tanke på att börja med detta. 


Varför har jag valt att jobba med detta?

Jag vill kunna ha den här friheten att vara min egna chef, bestämma vem jag vill jobba med och framför allt vad jag vill jobba med.

Vad ni än har för mål eller drömmar, var positiv och låt aldrig tankarna trycka ner dig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments