Header

Hej på er igen!
Idag har jag bara legat vid polen hela förmiddagen eftersom jag åker hem imorgon, så ville sola så mycket som möjligt.

Jag och Klara gick senare ut på en promenad i byn, väldigt mysigt! Hittade även lite färglagda vägrar som var fina. Blev även lite bad i havet efter promenaden.

​Puss o kram 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Imorse gick jag upp för berget, som jag suttit och tittat på. Tänkt det är långt dit upp haha. Jobbigt tyckte jag det var men när man kommit dit upp var det en fantastisk utsikt. På vägen upp var man tvungen att koncentrera sig, mycket grus och stenar. Hände någon gång att man gled lite, lite farligt. Rundan tog lite mer än 1 h, lagom.

När vi kom ner från berget, var jag väldigt hungrig så det var dax för frukosten. Den smaka väldigt gott.

Nu sitter jag på balkongen och ska snart gå ner till 50 m bassängen och träna. Till och med kanske få lite bränna när man ligger där o tränar. 2 flugor i 1 smäll fall. Senare i eftermiddag ska jag vara med på något nytt pass som jag hoppas kommer bli kul.

Min bror fyller också 18 idag, känns fortfarande som är 8. Men vi ska även fira honom i eftermiddag / kväll. Vilket blir trevligt och roligt.

Ha det så bra så länge !

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är jag äntligen framme i Fuerteventura på hotellet play itas. Flygresan hit tog ungefär 6 timmar. Tyckte det var lite skakigt där uppe i luften men överlevde så det var ju bra. När vi kom fram tränade jag lite i 50m bassängen som finns här. Efter det var det dags för middag vilket var väldigt gott.

Sen igår började jag dagen med att gymma, senare låg jag och chilla vid polen i några timmar. Var även med på yoga vid 17 tiden vilket var väldigt behövligt.

Sen vid 19 tiden åt vi, tycker maten här är riktigt bra och det är buffé vilket innebär att jag äter så mycket och får mat koma😅

Idag har jag gymat på morgon och nu ligger jag vid polen och chillar senare i eftermiddag ska jag vara med på något slags pass inte riktigt bestämt mig än vad.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Imon är det redan måndag känns som helgen bara flög iväg. Helgen började med att jag i fredags var på Liseberg med några kompisar som var riktigt roligt. Vi gick massa spökrundor men åkte även karuseller.

Sen på lördagen och idag, söndag så har jag tävlat i simning. Det gick inte så bra för mig, men hoppas det kommer gå bra senare framåt. Men nu är jag helt slut efter en tävling helg. Ska bara ligga och ta det lugnt, för det är skola imon kul kul☹️

Likes

Comments

1. Har bara ätit avokado 1-2 gånger i hela mitt liv, och tycker inte det är gott
2. Jag är väldigt intresserad av kläder
3. Jag är kräsen när det kommer till mat
4. Min guilty pleasure är att jag gillar att lyssna på klassisk musik hahah
5. Varje gång jag ser en spindel blir jag livrädd
6. Jag vill bli mäklare
7. Jag har glasögon, men använder nästan aldrig dom hihi
8. Jag brukar gå och prata med mig själv
9. Jag är väldigt spontan
10. Jag älskar att somna till lugn musik

Ha det bra så länge! :)

Likes

Comments

Hejsan !

Izabella heter jag och tänkte att det skulle kunna vara kul och börja blogga och dela med mig av min vardag. Min vardag brukar bestå av plugg & träning , kanske inte alltid jätte kul.. men är ju även med mina vänner såklart. Jag tränar ungefär 6 gånger i veckan vilket jag tycker är jätte kul🌟 På helgerna brukar jag plugga och vara med mina kompisar eller har jag tävlingar. Fall tävlar jag i simning.

Min dag
Dagen började lite stressigt, för vaknade lite sent :/ men jag hann till skolan i tid och så åkte vi buss in till Göteborg. För idag skulle vi vara på universum. Vilket var väldigt roligt! Vilket även gjorde att vi fick sluta tidigare👍🏾

Efter skolan gick jag hem och pluggade SO, sen åkte jag och tränade. Nu har jag precis kommit hem och ska äta.

Hoppas du kommer gilla min blogg, ha det så bra!

Likes

Comments