Header
View tracker

Godmorgon.

Låg kvar i sängen över en timme längre än vad jag egentligen skulle. Fan alltså. Har ett svagt minne av att både mamma och pappa kom in och gapade runt 8. Drog täcker över huvudet och morrade åt att det redan var morgon. Ibland känns det verkligen som att nätterna snabbspolas förbi på 10 minuter. Nu sitter jag på tåget och har precis druckit en stor och extra stark sojalatte. Jag envisades att sätta på mig de tighta jeansen som egentligen är min värsta mardröm när jag ska åka tåg. Drog även på mig ett svart/guldigt hårband för att göra mig lite extra söt idag. Jag undrar verkligen varför jag anstränger mig så mycket? Varför går jag upp och fixar mig i timmar för att åka till skolan? Tänker alltid att "imorgon ska jag bara ha myskläder" men slutar med att jag sitter här med de tighta jeansen ändå. Sådan jag är kanske bara, livet är för kort för att vara ful. Har i alla fall inte klackar idag.

Nu ska jag vara lite produktiv!!! Ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ni vet hur det sägs att man inte ska göra allt för de som inte är beredd att göra något för dig. Att man inte ska ställa upp för de som inte finns där när du själv behöver dem. Att man inte ska ge och ge, när man aldrig får något tillbaka. Att man inte ska korsa hav för de som inte ens skulle hoppa över en vattenpöl för din skull.

Jag undrar om det verkligen är så... om det är så man ska tänka?

Kanske är det precis det man ska göra. Göra allt. Man kanske borde korsa hav och även bestiga berg för andra. Älska människor, och älska alla människor- villkorslöst och inte fundera så mycket på om de är värdiga att älskas eller inte.

För kanske, men bara kanske så handlar det inte alltid om vad man får tillbaka, utan om vad man ger.

Likes

Comments

View tracker

Ser inte ens ut såhär? Eller?

Första gången på jag vet inte HUR länge jag inte bär något svart. Kändes helt sjukt att ha blå byxor och blå skor?

Likes

Comments

En måndag med egentid. Startade morgonen med två avocadomackor och en kaffe. Har sedan strosat runt i huset. Varit för mig själv. Städat lite här och var. Har flera gånger hamnat i mitt fönster eller liggandes på golvet. Har öppnat dagboken fem gånger utan att skriva. Jag borde dock skriva. Jag borde skriva hela dagarna. Flydde från mitt eget sällskap ett tag och strök all tvätt medan jag kollade på Gossip Girl. Ifrågasatte då verkligen mitt val att lämna New York? Min högsta dröm är ju att leva som Blair Waldorf.

Släpade mig ner till gymmet och körde ett pass, sedan återgick jag till att strosa runt i mitt rum. Nu ligger jag i sängen. Har satt på mig en mysig pyjamas, sockor och ligger ovanpå täcket med min fluffiga pläd, är det bara jag som gillar att sova så?

Imorgon hoppas jag på sol, en morgontur i Bolougnern och sedan jobb! PUSSS

Likes

Comments

Saturdays

Byxor från H&M (liknande HÄR), Body från VS (liknande HÄR), Kavaj från GinaTricot HÄR!!

Inlägget innehåller Adlinks

Likes

Comments

Lördagen bestod av GIRLS vin och dans... Hade en bra kväll, men hade ändå inte kul. Kände mig konstig och inte riktigt in the moment. Men men, så är det ibland.

Söndagen var bättre. Älsklingen bjöd på en sen lunch eller kanske tidig middag (??) på Tennstopet och överraskade sedan med biljetter till Brynolf & Ljung på konserthuset.

Likes

Comments

Om jag dör vill jag inte ha någon begravning. Jag vill inte grävas ner under jorden och ruttna. Jag vill att allt jag är uppbyggt av förvandlas till aska och sedan spridas ut på en plats som talar för mig. På så sätt kommer jag aldrig försvinna. Min aska kommer färdas med vindarna och jag kommer då alltid att sväva runt här på jorden. Jag vill inte ha en tragisk sten som symboliserar mitt liv. Jag vill inte att någon ska kunna gå till min grav och lämna blommor. Jag vill inte sörjas. Jag vill inte ha en kyrka fylld av svartklädda människor. Jag vill inte ha en präst som pratar om mig. Jag vill inte att någon ska fälla ens en tår över mig. Jag vill att alla ska vara glada för alla stunder och minnen. Jag vill ha en stor fest när jag dör. Jag vill att alla ska fira mig och mitt liv. Jag vill att alla ska tänka positivt på det som var med mig och inte negativt på det som kommer vara framtiden utan mig. Så snälla nära och kära, sörj inte mig när jag dör, sitt inte med svarta kläder och gråt, låt ingen gräva ner mig i en kista i marken. Ställ till med den största festen, dansa på borden och minns mig med glädje.

Likes

Comments