Jeans-Lucky Brand | Tröja-Ralph Lauren | Örhängen-H&M

Rakt hår är min grej konstaterades igår. Pappas stora tröjor är också min grej egentligen. Not really men jag gillade den gröna färgen. Vad mer är min grej? Att ta kort i mitt rum. Jag gillar känslan i mitt vackra sekelskiftsrum. Igår var det torsdag fast jag behandlade dagen som en fredag. Middag med Josefine blev både dans och sång och strax efter två gick vi armkrok hem tillsammans och hade en sleepover hos mig. SÅ MYSIGT. Nu är hon dock på ett plan påväg till Grekland och jag ligger hemma och deppar.... Happy FRIDAY!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Notera Josefine som photobombar med sin snygga rygg på en av bilderna. På tal om henne. Hon lämnar mig en Vecka imorgon och jag saknar henne redan. Hon hälsar alla att jag dock inte har något att säga eftersom jag lämnade henne i Fem veckor. Men men... jag anser att det är skillnad.

Likes

Comments

Såg att det var någon som undrade vilken bredd jag har på mitt bälte- jag har 4cm brett och storlek kommer jag inte ihåg!

Likes

Comments

Det löser sig, hör jag mig själv säga. Det låter optimistiskt och kanske en aning naivt, fast på ett positivt och gulligt sätt. Som att jag tar livet med en klackspark och aldrig oroar mig för alla de där stora och avgörande besluten som jag nonchalant säger "det löser sig" till. Sanningen är att jag många gånger är helt övertygad om att det aldrig kommer lösa sig. Det är en gnagande ångest som river och sliter i mig varje dag. Det är en kamp mellan det egoistiska huvudet och det sköra hjärtat. Den kloka magkänslan och den envisa viljan. Det motsägelsefulla sunda förnuftet och min eldande själ som ständigt pågår inom mig. Som tar min energi och förhindrar mig från att leva i nuet och fokusera på det jag borde göra här och nu. Det löser sig, hör jag mig själv säga samtidigt som den ilande känslan i mitt bröst skriker HUR LÖSER DET SIG? HUR SKA DU LÖSA ALLLT? Sen lugnar jag ner mig och tänker att det faktiskt kommer lösa sig tillslut. Jag kanske inte behöver veta hur eller när, utan kanske bara måste lita på att det kommer det.

Likes

Comments

Längs 5th Ave i en sammetsfåtölj. Eller imorse när jag fyllde min första kaffekopp för att överhuvudtaget överleva. Det är svårt att återgå till verkliga livet när man helst av allt vill spola tillbaka tiden. MEN- jag tog tag i mig själv och denna dag ändå. Jag vet att det är tisdag, men för mig blev det måndag. Klev upp i tid, åt en ordentlig frukost och har sedan suttit framför datorn och pluggat hela dagen förutom när jag tog ett break för att lägga mig i solen. Det var dagens dos av D-vitamin.Jag har dessutom gjort en massa annat nödvändigt. Jag har träning och middag kvar- sedan kan jag call it a day, ta en chokladbit, dricka lite te och kolla på Idol.

Likes

Comments

Elevator feeling

Lördagen bjöd på nytt bubbel och nya äventyr. Ella mötte upp oss för middag på hotellet innan jag och Josefine åkte vidare....

Likes

Comments

Josefine har på sig Byxor-Zara | Jacka-Zara | Väska- Henri Bendel | Skor-H&M

Byxor-Lindex | Tröja-Ginatricot | Skärp-Gucci | Örhängen-H&M


Har haft världens roligaste och mysigaste helg i Stockholm med min älskling. Det var min födelsedagspresent och är så glad att jag hade detta att se fram emot när jag kom hem från New York. På fredagen drack vi bubbel i Josefines brors lägenhet. Vi hade inte direkt några planer utan lät ödet styra... vilket ödet skötte ganska bra. Vi kom hem 6 på morgonen och hade en väldigt intressant och rolig natt.

Likes

Comments

I believe cause it makes me feel good.

Likes

Comments

Världens finaste present av världens finaste pojkvän. Älskar nog bältet lika mycket som jag älskar honom 💘

Likes

Comments

Nya inlägg