"Hon behöver bli ÄskÄdad med förundran i blicken och kÀnna lÀtta fingrar över hennes kropp. Hon behöver bli kysst med lena lÀppar och höra att hon Àr som levande poesi. Hon behöver bli omfamnad av starka armar och överröst med hennes favoritblommor. Hon behöver ocksÄ bli kysst hÄrt och passionerat mot en vÀgg. Hon behöver hÀnder i fasta grepp över hela hennes kropp och viskningar som talar om varför varje hand tar ett nytt grepp. Hon behöver bli tagen pÄ varje öppen yta och höra hur mycket du vill ha henne. Hon behöver höra hur du skryter om henne för dina kompisar för allt hon Àr, hur vacker hon Àr, hur smart hon Àr och hur hon Àr den sötaste och sexigaste lilla varelse du nÄgonsin stött pÄ. Hon behöver den renaste och mest pryda kÀrlek, men hon behöver ocksÄ en kÀrlek som Àr rÄ, en smutsig kÀrlek som tillÄter kÄta blickar och drivs av lust.

Hon behöver allt det hÀr, för att hon vet, att den som inte kan ge henne det, inte Àlskar henne som hon förtjÀnar att bli Àlskad."

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FrÀknarna suddas ut. De solblekta slingorna mörknar. Skenet av en solkysst och lysande hy Àr egentligen bara feta krÀmer, olja och en massa highlighter och bronzer. Resten av sin bleka kropp gömmer man under mysiga tröjor, och det Àr vÀl alldeles alldeles underbart?

Likes

Comments

Hela denna dag har kĂ€nts som att en deja vĂș. Som att jag Ă„terupplevt en dag frĂ„n en tid som kĂ€nns som ett annat liv. För det Ă€r sĂ„ det kĂ€nns. Som ett helt annat liv. Det som var min vardag i endast ett Ă„r kĂ€nns som en större del av mitt liv Ă€n nĂ„got annat. Samtidigt kĂ€nts det sĂ„ lĂ„ngt bort, och nĂ€stan orimligt att jag nĂ„gonsin skulle göra om det. Jag undrar om det var mitt undermedvetna som styrde mig idag. Att mitt psyke ville ta mig pĂ„ en liten tur ur ett gammalt kapitel. Det har varit intressant, och hela dagen har prĂ€glats av nostalgi. Det Ă€r sĂ„ fascinerande, obehagligt och underbart hur livet kan förĂ€ndras sĂ„ mycket.


Likes

Comments

Psychic fair, shopping och italiensk hemlagad middag hos Dorenes mormor. Haft en underbar dag. Och fick sĂ„ mycket positiv energi och inspiration pĂ„ eventet och min reading. Önskar jag tagit mer kort under dagen men min mobil var död och har ingen kamera med mig. Men lovar att ta mer kort. Förutom selfies i bilen med lilla medan Dorene utför Ă€renden. :D

Imorgon blir jag Au pair igen. Ska skjutsa Dorene till tÄget. FÄ upp monstren och ta dem till skolan. Sedan ska jag ta en lÄng promenad lÀngs Centerports vÀgar, kanske gÄ och göra en manikyr för allas vÀlmÄendes skull och sedan efter en varm dusch ska jag sÀtta mig och göra lite skolarbete. Och blogga sÄklart.

Likes

Comments

Hemma. Inte hemma fast ÀndÄ hemma. Vet inte hur jag ska förklara det. Har inte ens varit hÀr ett dygn och ÀndÄ kÀnns det som att jag aldrig Äkt hÀrifrÄn. Allt bara liksom faller pÄ plats och det Àr precis som vanligt. Typ som nÀr man varit utomlands och kommer hem till vardagen igen. NÀr jag kommer hit sÄ kommer jag "hem" till en annan vardag.

Idag har vi kollat pĂ„ Charlies sista fotbollsmatch för sĂ€songen. Ätit sen lunch pĂ„ en italiensk restaurang med Dorene, och sedan spenderade vi eftermiddagen lĂ€ngs Huntingtons gator. Strosade i smĂ„ butiker och satt i bilen och pratade i en timme. Är sĂ„ jetlaggad men ska ladda om och följa med pĂ„ födelsedagsfest/middag. Hörs sen babes! Hoppas alla har en underbar lördag! 

Likes

Comments

Det största misstaget du kan göra Àr att förvÀnta dig att andra tÀnker pÄ samma sÀtt som du sjÀlv tÀnker. Eller att förvÀnta dig att andra ska förstÄ det du sjÀlv förstÄr.

Hej pÄ er. Hoppas allt Àr bra med er. Jag mÄr bra. Förbryllad över hur det kan bli. Hur livet helt plötsligt blir pÄ ett sÀtt man aldrig nÄgonsin ens kunnat tÀnka sig. Idag har jag i alla fall Äkt en massa tÄg. FÄtt reda pÄ att jag till min stora förvÄning klarade tentan. Redovisat en kritisk textanalys. Badat. Tagit hand om mitt inre och mitt yttre.Tagit en kvÀllspromenad med vovvarna och njutit av Ärets första snö. Nu ska jag sova.

Likes

Comments