Två dog-filter hoes. Eller kanske två oskyldiga små valpar? Ingen vet.

Denna lördagkväll lämnade vi stadens gytter. Bittra över ingenting och glada över varandra gick vi längs söderbacken. Vi åt chips, drack rödvin, läste poesi och snackade skit i flera timmar. Sedan till ljudet av mordpodden somnade vi skräckslagna bredvid varandra i din säng. Inget speciellt kanske. Men det är sådana kvällar som är de minnen vi senare i livet kommer se tillbaka på. Och det glädjer mig att vår vänskap har ett brett arkiv av så många underbara minnen. Vänner är allt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Försöker stå framför spegeln varje dag och säga att jag älskar mig. Det är svårt att älska sig själv. Vi är våra största kritiker och vi utmärker gärna varenda fel vi lägger ögonen på. Men vi är också de enda som kan ta ansvaret och älska oss själva. Det spelar liksom ingen roll om hela världen talar om för oss hur vackra vi är om vi själva inte tycker det. Så kämpa. Jag vet att vissa av er måste kämpa hårdare än andra. Jag är en av dem, så jag vet hur svårt det är. Men jag vet ju också att det går, och det blir bättre.

På denna bild hade jag kunnat sagt att tuttarna ser för stora ut, mina handleder ser för breda ut och kanske även mina axlar. Även gapet mellan låren är alldeles för litet vilket betyder att benen är för tjocka.

MEN, istället säger jag bara JAG ÄLSKAR DIG.

Likes

Comments

För ett år sedan sa jag "tänk att det gått ett år sedan jag kom hit". Nu har det gått ännu ett år och jag känner exakt likadant. Jag kan blunda och åka tillbaka till den sista tiden i New York. Alla känslor, alla tankar, allt vemod och alla glädje. Jag kände mig så vuxen. Så klok. Så redo för allt. Jag kände att jag visst exakt hur jag ville att livet skulle så ut. Tänk vad naiv man kan vara. Året hemma har varit så fantastiskt, men nog också bland de svåraste åren i mitt liv. Men vi ska inte gå in på det just nu. Vi ser framåt istället för om lite mer än en vecka sitter jag på ett flyg mot New York och en hel månad i världens bästa stad med världens bästa människor väntar mig.

Likes

Comments

Jag är en tjej som enligt universum ser farlig ut men är snäll. Är född till att vara perfekt. Skrattar som en treåring. Leder andra, men har svårt att hjälpa mig själv och lätt för att hata mig själv. Som alltid jobbar på något. Man blir glad av att bara titta på mig. Som fortsätter diskutera fast jag vet att jag har fel och aldrig kan vara tyst om jag tycker något är fel.

Jag kan sova i timmar men känner mig aldrig utvilad. Klockan tre på natten spenderar jag tiden med att ångra. Blir jag kär så förnekar jag alla känslor tills det inte går längre men om du gillar mig så vill jag att du säger det rakt ut. Jag låter negativ men är egentligen positiv. Läser alla meddelanden men glömmer sedan att svara. Rullar ögonen om jag går förbi någon jag inte gillar. Jag är en sådan som tycker om att titta på himlen, titta på solnedgången, titta på månen och som sitter kvar i bilen bara för att lyssna klart på låten.

Jag är en smart idiot. Överdramatisk, och kan bryta ihop när som helst och vart som helst. Jag får andra att känna sig speciella men är också en heartbreaker. Jag har varma händer och ett varmt hjärta. Jag gillar dyr mat. Jag gör det oftast värre när jag försöker ta mig ur en situation och om mina föräldrar skriker käftar jag emot. Om du gillar mig, säg det rakt ut.


Jag är lejon och är också en tjej som är född till att vara perfekt. Precis som denna outfit.

Likes

Comments

Efter en tidig och lång jobbdag, städning av mitt älskade rum, lite mat, en PW och en dusch så är det nu dags att sova. Äntligen.

Likes

Comments

Solen lyser glatt genom en argsint regnskur. Trött och samtidigt rastlös sitter jag vid fönstret och funderar kring dessa motsägelser. Det söta och det bittra. Det är det här som är livet, och det är som det är. Bittert, sött och allt på samma gång.

Ibland glömmer vi nog bort att det verkliga livet inte är som på film. Skit kommer att hända. Det kommer vara komplicerat. Vi kommer bryta ihop. Vi kommer behöva time-outs ibland. Vi kommer vara svaga, men vi kommer också vara starka. Relationer kommer skita sig, vi kommer be vissa att dra åt helvete och vi kommer klippa banden med många. Vi kommer också välkomna människor med öppna armar,, älska och be dem att aldrig lämna oss.

Vissa dagar kommer vi känna allt och andra dagar ingenting. Vi kommer trilla in på fel spår, men vi kommer också hamna på rätt. Vi kommer stå på våra bara knän och be om hjälp, men också kanske bara för att be och tacka. Det kommer komma stunder då vi vet exakt vad vi vill och det kommer kännas säkert, sen kommer det komma stunder då vi inte har en jävla aning om någonting alls och vi kommer känna oss vilse.

Enkelt sagt, så kommer livet alltid vara solsken och spöregn.

Likes

Comments

Skål för dig min fina vän. Skål för oss. Skål för en vänskap som kom från ingenstans, som gått igenom ALLT och som kommer vara tills vi en dag är gråhåriga och rynkiga men fortfarande dansar som galningar och dricker drinkar i de största snyggaste glasen vi kan hitta. 👯

Likes

Comments

ÄNNU en lyckad kväll hos Josefine och sedan en lyckad utgång. Tack för en fantastisk kväll GIRLS 💘🌟👯

Likes

Comments

Happy 4th of July to you America. I hope all my American darlings are having the best day.

Minns denna dag förra året. Jag var på sluttampen av mitt år och Ella var på besök. Vi firade hos Dorenes bror. Det var mat i mängder. Dricka i mängder. Människor i mängder. Och fyrverkerier i enorma mängder. Så idag dagen till ära bär jag en MANHATTAN tröja och den officiella nedräkningen till 31/7 då jag äntligen får landa på JFK har officiellt startat.

Likes

Comments

Nya inlägg