Header

Imorgon bär det av till NYC för att fira min fantastiska mamma som fyller f e m t i o (!?!) 

Jag häpnar. För det första: NEW YORK. För det andra: är det ens möjligt att mamma fyller 50? Vacker som en dag, fräscha gener- Amen på det. 


Räknade precis på fingrarna, blir min tredje vända i staterna för i år !!! ​Detta är lyckans liv.


PUSS

NYC 2012, en oförglömlig resa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag vill jag dela med mig av drömmar som omvandlas till verklighet, om du helhjärtat bestämmer dig för att fånga & implementera dessa i ditt liv.

Härom dagen insåg jag att jag drömmer mer än jag sover... (Vilket resulterat i långvarig trötthet & järntabletter). Dock är jag oerhört tacksam för det, att jag tillåtit mig själv att drömma och se längre bort än vad ögonen faktiskt kan se. Som Albert Einstein sa: "Your imagination is everything, it is a preview of life's coming attractions."

Min inspirerande & kloka syster- Elsa, gav mig tipset att skriva ner alla visioner, drömmar & planer som flyger omkring i huvudet- vilket i sin tur har resulterat i en rad nerkladdade anteckningsblock, där alla mina mål står skrivna.

Igår kväll fick jag ett mail, ett mail som innebar TOTAL LYCKA! Jag fick mitt antagningsbesked till en musikskola jag drömt om i över två års tid, Musicians Institute. I min drömstad, Los Angeles.

Efter en höst av slit, knäppta händer, svett och tårar, kan jag inget annat än le och känna mig otroligt tacksam för att jag gav allt och lite till. Enligt mina dagliga drömmar hade jag redan blivit antagen, men att få ett skriftligt bevis på detta var ett "Hallelujah moment".


Likes

Comments

... Cause our parents wouldn't be able to handle us as sisters.

En morgon tillbringad med tre av solens starkaste strålar- kunde veckan ha startat bättre eller?!? Tvivel på det alltså. Och frullen satt pricken över i.

Tacksamheten att få tillhöra er kommer jag nog aldrig kunna sätta ord på. Livet med er är on point.

Love love love you long time.

Otroligt färgglada på insidan är dom.

Likes

Comments

Att få ha denna fantastiska brownie som vän, är en riktig blessing.

Vacker inifrån & ut. En riktig energipåfyllare, som strör lyckopiller omkring sig.

Alltid lika glad efter en dag med dig.

Är tacksam för mycket, men vännerna är livet.

Igår njöt vi av en klassisk västkust-lunch vid havet.

Likes

Comments

Känslan när den sista pusselbiten äntligen faller på plats, fick vi alla uppleva igår. Du kompletterar oss- världens bästa Elvira. Finns inga ord som räcker till för dig.

Välkommen hem, vi är så stolta över dig.

Tacksamheten för dig flödar.

Alltid dina, KFK.

Likes

Comments

Fick äntligen träffa min Stockholms bästis efter 10 månader ifrån varandra! Blir så sjukt inspirerad av denna bruden- glädjespridare från topp till tå. Ett riktigt lyckopiller.

Känner verkligen för att skryta lite- du är en äkta vän i världsklass.

Lycklig & tacksam som får ha dig i mitt liv.

Likes

Comments

En lätt bris, ljudet av svalkande vågor, puttrande båtar, ett hav som glittrar & reflekterar solens starka strålar- nyp mig om detta är en dröm?! Den svenska sommarn är i sitt esse atm.

Det fick bli en mini-semester för mig och syrran. Tanken var att komma ifrån stadsbruset- vi behövde en två-nätters "retreat" som vi kallar det, haha.

Det gäller att ta tillvara på dessa magiska sommardagar. Åh, livet på en brygga på Käringön är som honung för själen.Likes

Comments

Okej jag är allt annat än trött. Klarvaken faktiskt. Jet lag?- oh yes.

Har legat vaken sedan 03.42... Till slut fick jag nog och bestämde mig för att gå upp & fånga den tidiga morgonen. Dags för frukost.


Just nu sitter jag och sippar på mitt morgonkaffe och låter tankarna vandra tillbaka till LA. Minns fortfarande de sista blickarna över staden från planet. Helt magiskt.

Blir bara svårare att lämna för varje gång. Timmarna tickar och övergår i kontraster. Helt plötsligt är man tretton timmar bort och nio timmar framför, i vackra Vasa och njuter av svenska blåbär till frukost.

Likes

Comments