Jag älskar ju att designa, det är jättekul med nyckelringar och med en tillhörande liten drömfångare. I äkta läder.

Det är lite olika i pris om det är en Swarovski-kristall sten i nätet eller en silverpärla. Eller inget alls, bara ett nät. På fjädrarna kan det vara bladguld (24k), roseguld (17k) eller silver blad (äkta silver)

Vill man beställa en egen design så är det helt okey, det är bara roligare då!

Jag försöker hela tiden komma på saker att göra för att skänka pengar till olika välgörenheter.

Det som ligger mig varmast om hjärtat. Barn och djur.

Men just dessa nyckelringar, när jag säljer en, två el tre... spelar ingen roll. Jag tar inte en krona för själva arbetet och lädret. De pengarna går direkt till WWF-Elefanter.

Nu ska jag försöka lära mig få till en bloggheader, ny bloggportal och 3-4 år sedan jag bloggade seriöst sedan sist. Så snälla ha tålamod med min design. Jag ska fixa den. Det lovar jag. Nu har jag jobbat sedan vi åkte från kalaset. Nu bli det mat. Sen mat idag, blir så ibland haha,

Det kan bli ett till inlägg ikväll. Och jag kommer även ha denna blogg till mer än det jag skrivit om hittills.

Lite mer jag, lite mer Izabella!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"White Perl"

Bild 1.

Denna var rolig och enkel att göra, för mig är den "enkel" Men det klart att den tog sin tid. Jag är väldigt noga. Ingenting får gå fel. Eller sitta fel. Limmet ska va toppklass och jag kan leta i veckor efter det perfekta limmet, tro mig. De ska sitta tills 7:e världskriget. Jag har testat så många lim. Ende tycker "vad gör det om de sitter ett år?"

Ett ÅR? Ett år? Man ska kunna putsa dom när de blir dammiga tills den har gått i arv och det finns inga pärlor kvar för de är så utnötta av allt dammande. Under dessa år har aldrig någon klagat på någon av mina designer. Och tro mig när jag säger att det är tusentals pärlor ute i detta land som limmats utav mig och alla sitter som klister, Ja. Faktiskt. När man använder sig utav äkta kristaller (Swarovski) med bra karat exempelvis som jag gör, Så får dom bara inte lossna. Det är en smyckes-designers värsta mardröm.


Här har vi en till, Och denna kille tog en FOREVER att göra. Satt flera timmar i streck ett par ggr om dagen i 2 veckor. Det ör minismå pärlor som sitter på insidan av ögonen, och runtom... Överallt!! Det är verkligen alla stl av pärlor. Men jag älskar när det är pilligt och "krångligt" och att det ska se ut som "hur tusan gjorde hon det där" haha. Ja, jag är inte som alla andra barn. Speciell och färgstark. Slipad diamant som bara de bästa kan se.

Bilden här ovan är samma skalle som på de andra två bilderna, fast detta är från en kund som tagit detta kort till sin Instagram. Skitsnyggt!

Likes

Comments

Som hon beställde från mig. Hon visste att hon ville ha en vit drömfångare med något inslag av roseguld.

Tur som attan att jag vet på ett ungefär hur jag skulle få ihop det. Jag tog de dyraste fjädarna jag hade, fasanfjädrar. Och på dom limmade jag dit äkta bladguld (17 Karat) Rose Guld. Och runt ringen har jag vitt äkta läder. Sen fick fantansin flöda! Och just denna design på drömfångare har varit och ÄR sjukt populär. Jag gör jättemånga utav dessa. Nu ska ni få se den ist för att jag ska teasa er ha ha.

I Helens ena vlogg-video visar hon vad hon beställt och att den r klar och på väg hem till henne.

Hon har en skalle som hon har beställt och fått hem och visat i video, en vit i marmor. Mer av den i ett annat inlägg. Just nu gör jag en yttligare till henne, den får ni se när den är färdig.


Hon blev jättenöjd, likaså jag.

På bilden ovan är en annan tjejs drömfångare. Men ville visa Helens så det skadar inte att den kom med den också.

Likes

Comments

Hejsan allhopa!

Efter en lång bloggpaus på många många år då jag var toppbloggare i 4 år och blev så trött på allt bloggande, resor mm. Så känner jag nu att det är dags igen nu, det är nog 3 år sedan jag typ öppnade en dator. Haft så grymma mobiler så det har varit dom jag använt under den tiden jag var minst aktiv. Endast på Instagram och Youtube. Haft min Facebook kvar men ingen aktivitet knappt, nu har jag en del jobb via Fb som heter "Sidor".

Det har ju hänt så mycket sedan dess. Är nu inredningsdesigner och har mitt egna företag.

Just Nu håller jag på med en yttligare design till Helen Torsgårnden. Spännande va?

Många kända ansikten har beställt från mig.

Jag ska börja med att få igång denna blogg. Just nu kan jag ingenting om detta och denna portal. Allt är så nytt.

Om ni vill veta mer om mig så finns jag på Instagram där jag heter *Skullartdesignbysweden*

20% går oavkortat till Barncancerfonden samt WWF!

Likes

Comments