Vardag

Hej på er!
Ligger i min soffa och dricker te så tänkte uppdatera om livet haha. Idag öppnade jag på jobbet och kom hem vid 7. Är hur trött som helst och känner att jag börjar bli sjuk :(

Tiden går så fort och jag är SÅ stressad. Det är liksom 17 december nu? Det var seriöst oktober nyss och nu är det julafton om 1 vecka och nyår om 2? Har inte någon aning om vad jag ska ha på mig på nyår och det är liksom försent för att beställa nu.. :(
Aja det löser sig nog..

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Igår var det äntligen Sofias tur att fylla 18 och det firades med nära och kära. Det var verkligen längesen jag var på fest så det var jätte kul! Det dåliga var att jag öppnade på jobbet idag så jag var tvungen att dra hem vid halv 1 för att sova :( Haha.

Nu är jag hemma hos min syster och bara tar det lugnt, ska öppna igen imorgon så ska lägga mig snart! Godnatt💗

Likes

Comments

Träning

Då var det dags för mig att börja gymma haha! Senast jag gymmade var nån gång i 2015. Och jag kommer verkligen ihåg hur bra man mådde efter att ha gymmat. Hur pigg, stark och glad man kände sig varenda dag på grund av kosten och träningen!

Men sen så är jag en sån person som inte ”håller” det. Så jag kommer att börja med en gratis vecka på nordic wellness, om jag känner att jag ska fortsätta så köper jag gymkort på fitness24seven! Det kostade bara 170kr i månaden för studenter så det är ju jätte bra!

wish me gooood luck...

Likes

Comments

Shopping, Vardag

Helloo
Jag är just nu på väg hem till min syster för att bara typ umgås och ha det mysigt haha. Försov mig idag så jag gick inte till skolan, får sån sjukt ångest när sånt händer för jag hatar att ligga efter. Men jag fick iallafall hem mitt skal från Ideal of Sweden! Så snyggt, är jätte nöjd verkligen.

Och det snöar äntligen igen hihi!! ❄️❄️

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Har precis kommit hem och jag ligger just nu och kollar på KUWTK. Började dagen med att övningsköra i ca 1-2 timmar. Körde hem till min syster och var där i några timmar, sedan hämtade mamma mig så gick vi och åt på Adams Café med min moster, såå gott!!

Sedan var jag hos mamma en stund och så kom min pojkvän och körde hem mig till pappa! Har 2 försenade inlämningar som jag måste ta tag i men alltså :( Jag orkar verkligen inte, vill bara ligga och kolla serier haha.

Likes

Comments